صفحه نخست

تاریخ

ورزش

خواندنی ها

سلامت

ویدیو

عکس

صفحات داخلی

۱۱ آذر ۱۴۰۳ - ساعت
کد خبر: ۷۵۶۰۸۳
تاریخ انتشار: ۱۰ : ۱۷ - ۱۸ دی ۱۴۰۲
دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر با تأکید بر این‌که آمر به معروف و ناهی از منکر باید نسبت به اسلام، دیدگاه قرآن و روایات و امامین انقلاب در بحث فریضتین، مباحث حقوقی مرتبط با فریضتین و شبهه شناسی شناخت کافی داشته باشد، بیان داشت: ما می‌خواهیم از میان شرکت کنندگان مربی انتخاب و تربیت کنیم تا از میان این مربیان، اساتید برای دانشگاه‌ها، مرکز علمی و ادارات و... تربیت کنیم.
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

ایسنا: دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر دوره آموزشی ستاد امر به معروف و نهی از منکر را نمونه کاملی از مدل و متدهای آموزشی روز عنوان کرد و تصریح کرد: محتوای این دوره متناسب با دوره کارشناسی است، یعنی مباحث دوره به گونه‌ای تنظیم شده که برای متوسط جامعه مفید باشد.
 
حجت‌الاسلام والمسلمین محمدحسین طاهری آکردی در نشست غیر حضوری(وبینار) پرسش و پاسخ در خصوص اصول اعتقادات دوره آموزشی این ستاد، با تسلیت ایام رحلت آیت‌الله مصباح از ایشان به عنوان نماد بصیرت یاد کرد و گفت: در این ایام یاد و خاطره شهید کاظمی آشتیانی که نماد پیشرفت هستند را نیز گرامی می‌داریم.
 
وی همچنین شهید سردار سلیمانی را نماد مقاومت دانست و با تسلیت حادثه کرمان تأکید کرد: مکتب شیعه با شهادت زنده است، مکتبی که شهادت دارد اسارت ندارد. دشمن خیال می‌کند با به شهادت رساندن زائران می‌تواند مکتب شهادت را از بین ببرد، در حالی که تاکنون نتیجه عکس داده است. امروزه شاهدیم که قریب به 30 میلیون زائر در ایام اربعین به کربلا می‌روند.
 
دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر در ادامه سخنان خود به تشریح راهبردها و ظرفیت‌های دوره آموزشی ستاد پرداخت و نخستین گام برای امر به معروف و نهی از منکر صحیح را شناخت معروفات و منکرات دانست و بیان داشت: اولین کار یک مسلمان شناخت اسلام است، برای شناخت اسلام باید خداشناسی، معادشناسی، اصول شناسی و... صورت گیرد، از این رو ما ابتدای دوره موضوع اسلام شناسی را قرار دادیم.
 
وی افزود: مگر می‌شود بدون اثبات اختیار، امور فطری، وحی، قرآن، جامعیت و خاتمیت اسلام، امامت و مهدویت وارد بحث امر به معروف و نهی از منکر شویم. هر مسلمانی در هر کاری می‌خواهد وارد شود باید مبانی اسلام را بشناسد که فریضتین یکی از این موضوعات است.
 
طاهری آکردی دومین گام برای امر به معروف و نهی از منکر را شناخت مبانی فریضتین براساس قرآن و روایات عنوان داشت و تأکید کرد: پس از کتاب و روایت، آمران به معروف و ناهیان از منکر باید نسبت به فریضتین در سیره و سنت اهل بیت(ع) نیز شناخت پیدا کنند تا بدانند ائمه اطهار(ع) با ناهنجاری‌های اجتماعی چگونه برخورد می‌کرده‌اند.
 
این مقام مسئول با بیان این‌که انقلاب ما اسلامی بوده و براساس دیدگاه‌های امام راحل و رهبر معظم انقلاب اداره می‌شود، گفت: سومین گام دوره آموزشی ستاد امر به معروف بیان دیدگاه‌های امامین انقلاب در بحث فریضتین است.
 
وی شناخت مباحث حقوقی امر به معروف و نهی از منکر و همچنین شبهه شناسی در بحث فریضتین را گام‌های بعدی پیش بینی شده در دوره آموزشی برشمرد و خاطرنشان کرد: در شبهه شناسی به مباحث کلامی پرداخته می‌شود. چرا که شناخت مباحث کلامی و اعتقادی بر هر مسلمانی واجب است. این اعتقادات نیز تقلیدی نیستند.
 
دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر با تأکید بر این‌که آمر به معروف و ناهی از منکر باید نسبت به اسلام، دیدگاه قرآن و روایات و امامین انقلاب در بحث فریضتین، مباحث حقوقی مرتبط با فریضتین و شبهه شناسی شناخت کافی داشته باشد، بیان داشت: ما می‌خواهیم از میان شرکت کنندگان مربی انتخاب و تربیت کنیم تا از میان این مربیان، اساتید برای دانشگاه‌ها، مرکز علمی و ادارات و... تربیت کنیم.
 
وی دوره آموزشی ستاد امر به معروف و نهی از منکر را نمونه کاملی از مدل و متدهای آموزشی روز عنوان کرد و تصریح کرد: محتوای این دوره متناسب با دوره کارشناسی است، یعنی مباحث دوره به گونه‌ای تنظیم شده که برای متوسط جامعه مفید باشد، در حقیقت این دوره برای افرادی دارای تحصیلات عالیه و افرادی که سطح‌شان پایین تر است، تنظیم نشده بلکه حد وسط را در نظر گرفته‌ایم. در حقیقت این دوره آموزشی یک بسته آموزشی کامل برای آمران به معروف و ناهیان از منکر است.
 
در ادامه این نشست علمی طاهری آکردی به پرسش‌های حاضران همانند فلسفه حجاب، جبر و اختیار در عمل، جایگاه قرآن و روایات، صفات خداوند متعال، واجب الوجوب بودن باری تعالی، واجب و ممکن، ضروری و ممکن، شبهات روشنفکران، عقل گرایی، اصل نیاز به وحی و عقل، اخلاق و احکام، و... پاسخ داد.