صفحه نخست

تاریخ

ورزش

خواندنی ها

سلامت

ویدیو

عکس

صفحات داخلی

۱۱ آذر ۱۴۰۳ - ساعت
کد خبر: ۷۵۱۱۹۶
تاریخ انتشار: ۴۷ : ۲۱ - ۲۶ آذر ۱۴۰۲
لیلا موران، نماینده پارلمان بریتانیا، می‌گوید بستگان او در میان صد‌ها غیرنظامی هستند که در یک کلیسای کاتولیک در شهر غزه گیر افتاده‌اند و نیرو‌های اسرائیلی در نزدیکی این کلیسا سرگرم انجام عملیات هستند. این نماینده پارلمان بریتانیا از حزب لیبرال دموکرات این کشور گفت که بستگانش «بدون آب و غذا مانده و فقط چند روز با مرگ فاصله دارند.»
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :
بی بی سی: لیلا موران، نماینده پارلمان بریتانیا، می‌گوید بستگان او در میان صدها غیرنظامی هستند که در یک کلیسای کاتولیک در شهر غزه گیر افتاده‌اند و نیروهای اسرائیلی در نزدیکی این کلیسا سرگرم انجام عملیات هستند.
 
این نماینده پارلمان بریتانیا از حزب لیبرال دموکرات این کشور گفت که بستگانش «بدون آب و غذا مانده و فقط چند روز با مرگ فاصله دارند.»
 
بستگان او و اسقف اعظم کلیسای بیت‌المقدس می‌گویند که یک مادر و دختر دیروز(شنبه) در داخل مجموعه کلیسای خانواده مقدس بر اثر شلیک تک تیرانداز اسرائیلی کشته شدند.
 
اسقف اعظم کلیسای بیت‌المقدس گفته است که دو زن مسیحی به نام‌های ناهیده و دخترش سمر در حالی که به سمت ساختمان صومعه خواهر در مجموعه کلیسا می‌رفتند، هدف گلوله قرار گرفتند و کشته شدند.
 
در بیانیه‌ای در این مورد آمده است: «یکی از این زنان در حالی که می‌خواست دیگری را به مکان امنی ببرد، کشته شد. هفت نفر دیگر روز شنبه در حالی که «سعی می کردند از دیگران در داخل محوطه کلیسا محافظت کنند» هدف گلوله قرار گرفتند و زخمی شدند.
 
در بیانیه کلیسای بیت‌المقدس گفته شده که هیچ هشداری به افراد کشته و زخمی شده در این کلیسا داده نشده بود و افزوده: «آنها بدون هیچ رحم و شفقتی در داخل محوطه کلیسا که هیچ نیروی متخاصمی در آن نبوده، هدف گلوله قرار گرفتند.»
 
در این بیانیه همچنین گفته شده که اوایل روز شنبه یک تانک اسرائیلی به بخشی از محوطه کلیسا که ۵۴ ناتوان جسمی در داخل آن بودند، شلیک کرد.
 
در این بیانیه آمده است که این حمله باعث آتش‌سوزی شد و ژنراتور ساختمان را که تنها منبع برق بود از بین برد در نتیجه برخی از این ناتوانان جسمی دیگر نمی‌توانند از ماسک تنفسی خود استفاده کنند.
 
بستگان خانم موران که در داخل این کلیسا هستند شامل یک مادربزرگ، پسرش، همسرش و دوقلوهای ۱۱ ساله آنها، فلسطینی‌های مسیحی هستند که پس از بمباران خانه‌شان در هفته اول جنگ، به داخل کلیسا پناه بردند.
 
آنها بیش از ۶۰ روز است که همراه با ده‌ها نفر دیگر در اتاق‌های کلیسای خانواده مقدس روی تشک‌ها به سر می‌برند.
 
خانم موران گفت: «من مطمئن نیستم که آنها تا کریسمس زنده بمانند.»
 
آنها به طور پراکنده از طریق پیام‌ها و تماس‌های واتس‌اپ با خانم موران و سایر اعضای خانواده در تماس بوده‌اند هر چند که دیگر اینترنت ندارند و برق به طور متناوب قطع است.
 
 موران می‌گوید که ششمین نفر از خویشاوندانش که یک پدربزرگ بوده ماه گذشته پس از اینکه نتوانست برای درمان‌های پزشکی به بیمارستان برود، درگذشت.
 
پنج عضو باقی‌مانده این خانواده گفته‌اند که اکنون دیگر به غذا یا آب دسترسی ندارند و آخرین ژنراتور باقی مانده که آب را که از هر کجا می‌توانستند تهیه کنند پمپ می‌کرد،از کار افتاده است.
 
آنها می‌گویند سربازان اسرائیلی در ۲۴ ساعت گذشته وارد محوطه کلیسا شده و اتاقی در یک ساختمان را اشغال کردند.
 
در اوایل هفته، این خانواده صدای شلیک گلوله را شنیدند و پوکه گلوله‌هایی را در محوطه کلیسا دیدند. آنها می گویند دو مرد که یکی زباله‌ها را جمع‌آوری می‌کرده و دیگری سرایدار بوده روز سه‌شنبه در حالی که به ساختمان این کلیسا رفت‌و‌آمد می‌کردند، کشته شدند.
 
این خانواده عکسی از دو جسد ارسال کرده‌ است.
 
این اجساد در خیابانی مقابل ساختمان کلیسا افتاده‌اند. نزدیکان خانم موران می‌گویند که اجساد چند روزی است که در بیرون از این ساختمان افتاده‌اند. 
 
 موران : «احساس می‌کنم اسرائیل حفظ جان غیرنظامیان را به سخره گرفته است»
 
 موران می‌گوید هیچ توضیحی در مورد اینکه چرا نیروهای اسرائیلی کلیسا را هدف قرار می‌دهند وجود ندارد و هیچ هشدار یا اعلامیه‌ای برای افرادی که در آنجا پناه گرفته‌اند، ارسال نشده است.
 
خانم موران گفت: «احساس می‌کند که اسرائیل موضوع حفظ جان غیرنظامیان را به سخره گرفته است.»
 
اسرائیل می گوید که در حال انجام عملیات نظامی در غزه برای «ریشه‌کن کردن حماس و نجات کسانی است که حماس گروگان‌ گرفته است.»
 
در اوایل جنگ، اسرائیل به مردم شمال غزه گفت که برای امنیت خود به جنوب غزه بروند. همچنین فعالیت نظامی در برخی مناطق را برای مدت کوتاهی متوقف کرد تا به مردم اجازه خروج بدهد.
 
با این حال اسرائیل جنوب غزه را هم که به مردم گفته بود برای امنیت‌شان به آنجا بروند، بمبارن کرده است. تعداد زیادی از فلسطینی‌ها در شهر غزه و سایر مناطق شمالی باقی مانده‌اند.
 
خانم موران می‌گوید که با تعدادی از کشورها برای خروج بستگانش از غزه در تماس بوده است، اما وضعیت «بسیار پیچیده» است.
 
او می افزاید که بستگانش در نظر گرفته بودند که به رفح در جنوب غزه در نزدیکی مرز با مصر بروند اما می‌گویند در حالی که هیچ آتش‌بسی برقرار نیست، این راه بسیار خطرناک است.