صفحه نخست

تاریخ

ورزش

خواندنی ها

سلامت

ویدیو

عکس

صفحات داخلی

۰۳ دی ۱۴۰۳ - ساعت
کد خبر: ۷۴۸۶۲۱
تاریخ انتشار: ۱۸ : ۱۲ - ۱۵ آذر ۱۴۰۲
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

امروزه بازار ارزهای دیجیتال سرشار از کاربرانی است که سعی دارند با انجام معاملات به سود دست یابند. انگیزه کسب سود در کاربران موجب می شود که آنها تصمیم بگیرید به دنیای کریپتو وارد شوند و در این بازار به معامله بپردازند. اما لازم است بدانید که آموزش ارز دیجیتال مهمترین قدم در کسب درآمد از دنیای کریپتو است. اگر شما علم و مهارت کافی برای معامله کردن را به دست آورید می توانید به راحتی در این بازار به کسب سود بپردازید و از خطرهای احتمالی جلوگیری کنید. بهتر است بدانید که کریپتو در واقع شکلی از دارایی دیجیتال مبتنی بر شبکه ای گسترده است که در تعداد زیادی از رایانه ها توزیع شده است. این امر موجب می شود که ارزها بتوانند به صورت مستقل فعالیت کنند و هیچ دولتی و مقامی نتوانند آنها را کنترل کنند.

آموزش ارز دیجیتال

آموزش ارز دیجیتال یکی از مهم ترین عوامل پیروزی در بازارهای مالی است. معامله گرانی که اکنون در بازارهای مالی بسیار موفق دیده می شوند، در ابتدای شروع به فعالیت در دنیای کریپتو به آموزش ارز دیجیتال پرداخته اند و پس از کسب مهارت های کافی به این بازار وارد شده اند. شما در آموزش ارز دیجیتال با انواع استراتژی های بازار آشنا می شوید و می توانید به راحتی از این استراتژی ها در معاملات خود استفاده کنید؛ از مهمترین مفاهیمی که در آموزش ارز دیجیتال باید یاد بگیرید تحلیل تکنیکال است. اگر بخواهیم تحلیل تکنیکال را به زبان ساده تعریف کنیم باید بگوییم که تحلیل تکنیکال در واقع علمی است که معامله گران برای پیش بینی دقیق رفتار نمودارها در آینده با استفاده از اطلاعات گذشته یک نماد یا صنعت یاد می گیرند. معامله گران با یادگیری تحلیل تکنیکال می توانند به راحتی به پیش بینی بازار بپردازند و از طریق این پیش بینی، معاملات خود را به شکل صحیح انجام دهند. تحلیل تکنیکال موجب می شود که تمرکز افراد در معاملات به شدت افزایش یابد و معامله گر با اطمینان کامل به معامله بپردازد. بهتر است بدانید که تحلیل تکنیکال یکی از روش های پر کاربرد در بازارهای مالی است؛ البته توجه داشته باشید که تحلیل تکنیکال مختص بازارهای مالی همچون کریپتو نیست بلکه در بورس اوراق بهادار و بورس کالا نیز کاربرد زیادی دارد. هنگامی که سرمایه گذاران از تحلیل تکنیکال بهره می برند می توانند با نگاهی منطقی و بسیار مطمئن تر در بازارهای مالی معامله کنند و همین امر موجب می شود این افراد سود بسیار زیادی به دست آورند و از ریسک های موجود دوری کنند.

اگر بخواهیم به ضرورت آموزش ارز دیجیتال بپردازیم باید بگوییم که معامله بدون آموزش و بدون تحلیل بنیادین یکی از خطرناک ترین راه هایی است که یک فرد می تواند آن را تجربه کند؛ زیرا بازارهای مالی سرشار از ریسک است و می تواند موجب شود که معامله گر به یکباره تمام سرمایه خود را از دست دهد. تحلیل تکنیکال بر اساس روند تاریخچه‌ ای قیمت اوراق، شاخص ‌ها و هر آنچه عرضه و تقاضا بر قیمت آن مؤثر است، کمک می‌ کند رفتار قیمت آن‌ ها را پیش‌ بینی کنیم و بتوانیم به روش درست معامله و سود قابل توجهی کسب کنیم.

معامله گر در آموزش ارز دیجیتال از تمام روش های کارآمد تحلیل بهره می برد تا بتواند بهترین تصمیم را اخذ کند. شما نیز اگر قصد دارید دانش معامله گری خود را ارتقا دهید باید به آموزش ارز دیجیتال بپردازد تا هر دو مهارت یعنی تحلیل تکنیکال و تحلیل بنیادی را فراگیرید. باید توجه داشته باشید که پروسه یادگیری این مهارت ها ممکن است بسیار طولانی باشد و باید در این مسیر صبور باشید.

مفاهیمی در تحلیل تکنیکال وجود دارد که شما باید بر آن ها مسلط باشید تا بتوانید از این تحلیل بهره ببرید؛ این مفاهیم شامل الگوها، نمودارها و روند می شوند. در آموزش ارز دیجیتال شما یاد می گیرید که الگوهای قیمتی در نمودار سهم‌ ها تشکیل می ‌شوند، این الگوها به ۲ نوع الگوی برگشتی و الگوی ادامه‌ دهنده تقسیم می ‌شوند.

همچنین نمودارها نیز از مفاهیم بسیار مهم هستند که باید به طور کامل به یادگیری آنها بپردازید، روند نیز از مفاهیم پر کاربرد است که حرکت قیمت آن در یک جهت مشخص است.

بیت کوین

بیت کوین یکی از مشهورترین رمزارزهای دنیای کریپتو است که امروزه به دلیل موفقیت های بی نظیرش توانسته لقب پادشاه ارزهای جهان را به خود کسب کند. این رمزارز اولین رمزارز دنیای ارزهای دیجیتال است اما بهتر است بدانید که بیت کوین در واقع یک نوع پول الکترونیکی است که هیچ نهادی بر آن نظارت ندارد و کنترل این رمزارز در اختیار مردم است. در سیستم پولی بیت کوین هیچ بانکی وجود ندارد و مردم بانک خود هستند و پول را به صورت مستقیم و بدون نیاز به بانک یا نهاد متمرکزی به یکدیگر انتقال می دهند. دانشمندان علوم کامپیوتر و رمزنگاری دهه‌ ها رؤیای داشتن پولی تماماً دیجیتال و مستقل از بانک‌ های مرکزی کشورها را در سر می ‌پروراندند. بیت کوین با ظهور خود این رؤیا را محقق کرد و جهان را در آستانه انقلابی مالی قرار داد؛ انقلابی که موجب شد سیستم مالی دنیا با تغییرات بسیار زیادی مواجه شود. امروزه، بیت کوین چنان شهرتی به‌ هم زده است که همه درباره آن صحبت می ‌کنند و می ‌خواهند بدانند که این ارز دیجیتال چیست؟ افراد بسیار زیادی در سراسر دنیا پس از آشنایی با این رمزارز به سرمایه گذاری و معامله آن ترغیب شده اند.

همچنین اگر شما نیز قصد دارید پس از آموزش ارز دیجیتال به معامله این رمزارز بپردازید باید ابتدا با آن به طور کامل آشنا شوید. ضروری است بدانید که بیت کوین شبکه ‌ای از کامپیوترها و سرورها در سراسر جهان است که از ‌طریق اینترنت به یکدیگر متصل هستند و نرم‌ افزار اصلی بیت کوین را اجرا می ‌کنند. این کامپیوترها که نود نام دارند، برتری ‌ای بر یکدیگر ندارند و فقط پایگاه داده بیت کوین را که به آن بلاک چین می‌ گویند، در خود ذخیره می ‌کنند. هرکسی در هر‌ جای دنیا می ‌تواند با راه ‌اندازی این نرم ‌افزار در هر کامپیوتری، بخشی از این شبکه باشد.

همه مردم می ‌توانند از ‌طریق نرم ‌افزار اصلی (Bitcoin Core) یا کیف پول بیت کوین به یکدیگر بیت کوین انتقال دهند؛ این انتقال (تراکنش) از ‌طریق نود ها دریافت و روی بلاک چین ثبت می‌ شود. وقتی‌ تراکنشی روی بلاک چین ثبت شد، همه نود ها آن را ذخیره می ‌کنند و دیگر هیچ ‌کسی نمی ‌تواند این تراکنش را تغییر دهد یا حذف کند.

یکی از مفاهیمی که امروزه در بازارهای مالی بسیار رواج دارد اینترنت پول است. افرادی که در بازارهای مالی حضور دارند برای این که درک مفهوم بیت کوین برای دیگران ساده باشد آن را به اینترنت پول تشبیه کرده اند؛ زیرا اینترنت کاملا دیجیتال است و مالکی خاص ندارد و هیچ کس نمی تواند آن را کنترل کند و بدون هیچ مرزی فعالیت می کنند. دسترسی آسان آن موجب شده است که این افراد رمزارز بیت کوین را به آن تشبیه کنند.

گفتیم که بیت کوین از ‌لحاظ کارکردی درست مانند همین پولی است که به‌ خوبی آن را می ‌شناسیم. از این لحاظ، بیت کوین ابزاری برای انتقال ارزش و واسطه ‌ای برای مبادله کالا و خدمات است؛ اما ماهیت بیت کوین با پول رایج که به آن ارز فیات می‌ گوییم، تفاوت‌ هایی جدی دارد. برای اینکه بهتر بدانیم بیت کوین چیست و ماهیت آن را درک کنیم به ویژگی های مهم آن می پردازیم.

غیرمتمرکز بودن یکی از مهمترین ویژگی های بیت کوین است. اصطلاح غیرمتمرکز بدین ‌معناست که چیزی به ‌طورگسترده‌ای توزیع شده و مکان یا نهاد متولی واحد و متمرکزی نداشته باشد. فناوری و زیرساختی هم که بر تولید و عرضه و تأمین امنیت بیت کوین حاکم است، به نهاد متمرکزی مثل بانک ‌های مرکزی یا حکومت ‌ها وابسته نیست.

لازم است بدانید که شبکه بیت کوین کاملا عمومی است و همین امر موجب می شود که افراد در سراسر جهان به آن دسترسی داشته باشند و از طریق کامپیوتر و اتصال اینترنت به آن متصل شوند.

از دیگر ویژگی های بیت کوین می توان به عرضه محدود اشاره کرد. بد نیست بدانید که بیت کوین به گونه ای برنامه نویسی شده است که در انتها فقط بیست و یک میلیون واحد می تواند از آن منتشر شود، به بیان دیگر تعداد بیت کوین محدود است و دیگر بیت کوین جدیدی تولید نمی شود.

جعل نشدنی از اساسی ترین ویژگی های بیت کوین است، این ویژگی موجب شده است که این رمزارز بتواند در میان افراد بسیار محبوب دیده شود.

حمل و جابجایی آسان بیت کوین از دیگر ویژگی های مثبت آن است. افراد می توانند این رمزارز را در کیف پول نرم افزاری و روی موبایل یا لپ تاپ یا در کیف پول سخت افزاری شبیه به حافظه فلش ذخیره کنند.

تراکنش های نیمه ناشناس از دیگر ویژگی های بیت کوین است. در تراکنش‌ های بیت کوین، تنها چیزی که از فرستنده و گیرنده ثبت می ‌شود، آدرس کیف پول آن ‌ها است و اطلاعاتی که نشان ‌دهنده هویت فرستنده یا گیرنده باشد، در دفتر کل بیت کوین ثبت نمی ‌شود؛ از این ‌رو، تراکنش ‌های بیت کوین نه کاملاً ناشناس هستند و نه کاملاً شناسایی ‌شدنی.

اتریوم

اتریوم نیز یکی دیگر از رمزارزهای قدرتمند در بازار ارزهای دیجیتال است که بعد از بیت کوین محبوبیت بسیار زیادی در میان کاربران دارد. اتریوم در دنیای اینترنت به عنوان یک رویکرد نوین و محبوب شناخته می شود و تلاش می کند تا نحوه عملکرد برنامه ها را در دنیای دیجیتال تغییر دهد. این پلتفرم با جایگزین کردن واسطه ‌ها با قراردادهای هوشمند که به طور خودکار قوانین را اجرا می ‌کنند، به کاربران بیشتری از کنترل خود بر داده‌ ها و اطلاعات خود می‌ دهد و نقش واسطه‌ ها را کاهش می‌ دهد همین امر موجب می شود که کاربران به آن علاقه نشان دهند.

اتریوم نیز مانند بیت کوین و دیگر رمزارزهای موجود در بازار ارزهای دیجیتال یک شبکه بلاک چین غیرمتمرکز است که از ارز اتر به عنوان واحد پایه خود استفاده می ‌کند. این پلتفرم به کاربران امکانات گسترده‌ای از جمله انجام تراکنش‌ ها، استفاده از استیکینگ (Staking) برای کسب سود، ذخیره و معامله توکن‌ های غیر قابل تعویض (NFT) و شرکت در بازی ‌ها را می ‌دهد.

در دنیای کریپتو بسیاری از کاربران اتریوم را به عنوان وب 3 معرفی می کنند و علت عمده این نوع معرفی اتریوم این است که این پلتفرم از وب 3 حمایت می کند. البته باید بدانید که وب 3 به پشتیبانی از برنامه ‌های غیرمتمرکز (DApps)، امور مالی غیرمتمرکز (DeFi) و صرافی ‌های غیرمتمرکز (DEXs) معروف است. از مهم ترین اهداف تیم توسعه دهنده اتریوم می توان به این موضوع اشاره کرد که این پلتفرم سعی دارد به متحول کردن نحوه عملکرد برنامه های مبتنی بر اینترنت با تمرکز غیرمتمرکز بپردازد و قصد دارد از این طریق نقش واسطه ها را به نفع قراردادهای هوشمند بکاهد.

اگر تا این قسمت برای شما نیز نحوه استخراج اتریوم سوال شده است باید بدانید که تا سپتامبر ۲۰۲۲، تراکنش ‌ها در اتریوم و ایجاد واحدهای ارزی جدید، مانند بیت کوین، توسط فرآیند استخراج (Mining) تایید می ‌شدند. در این روش، فرآیندهایی از جمله ایجاد بلوک، وارد کردن اطلاعات و ایجاد شماره هش انجام می‌ شد. هر بلوک جدید که ایجاد می‌ شد، حاوی اطلاعاتی از بلوک قبلی بود و یک زنجیره که قابل دستکاری نبوده است ایجاد می‌ کرد اما با معرفی الگوریتم اثبات سهام (PoS)، اتریوم تصمیم به تغییر داد.

قبل از این تغییرات، اتریوم از الگوریتم اثبات کار (PoW) استفاده می‌ کرد. در یک سیستم PoW، کامپیوترها باید انرژی و وقت زیادی را صرف فرآیند استخراج کنند تا معتبر بودن تراکنش‌ ها را اثبات کنندو با بروزرسانی به اتریوم 2.0، این شبکه از الگوریتم اثبات سهام (PoS) بهره می‌ برد که باعث کاهش چشمگیر مصرف انرژی می ‌شود.