صفحه نخست

تاریخ

ورزش

خواندنی ها

سلامت

ویدیو

عکس

صفحات داخلی

۱۳ آذر ۱۴۰۳ - ساعت
کد خبر: ۷۴۶۵۰۶
تاریخ انتشار: ۲۸ : ۱۷ - ۰۵ آذر ۱۴۰۲
کوکو پیاز از کوکو‌های بسیار خوشمزه و فاقد گوشت است و طعمی بینظیر دارد.
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :
کوکو پیاز از کوکو‌های بسیار خوشمزه و فاقد گوشت است و طعمی بینظیر دارد.
 
کوکو پیاز به دلیل داشتن پیاز از خواص خوب پیاز بهرمند است و طعم و عطری بینظیر دارد.
 
 
مواد لازم:
پیاز: ۳ عدد
 
تخم مرغ: ۲ عدد
 
آرد: ۳ ق غذا خوری
 
جعفری ساطوری شده: ۲ ق غذا خوری
 
گردو خرد شده: ۱/۲ پیمانه
 
زعفران دم کرده: غلیظ به مقدار لازم
 
نمک، فلفل سیاه، زردچوبه: به مقدار لازم
 
طرز تهیه:
ابتدا پیاز‌ها را پوست بگیرید و با رنده ریز یا درشت بنا به سلیقه خود رنده بزنید و یکم آب اضافی آن را بگیرید تا باعث شل شدن کوکو نشود.
 
جعفری را بشورید و ساطوری ریز خرد کنید.
 
در ادامه داخل یک کاسه پیاز‌های رنده شده را به همراه ادویه‌ها و گردو نگینی شده و جعفری ساطوری شده و زعفران بریزید و هم بزنید.
 
در ادامه آرد سفید و تخم مرغ‌ها را اضافه کنید و هم بزنید تا مواد به خوبی یکدست شود.
 
حالا داخل تابه مقداری روغن ریخته و شما برای سرخ کردن کوکوی پیاز می‌توانید به دو روش عمل کنید با کل مواد کوکو را داخل تابه ریخته و درب تابه را برای چند دقیقه بگذارید تا خودش را بگیرد.
 
سپس برگردانید مانند پیتزا بعد طرف دیگر را نیز سرخ کنید و در انتها به برش‌های مساوی تقسیم کنید و یا می‌توانید با قاشق از مواد کوکو بردارید و به صورت قطعات کوچیک‌تر داخل روغن داغ سرخ کنید تا طلایی شود.
 
در انتها روی دستمال روغن گیر قرار دهید تا روغن اضافی آن گرفته شود سپس به همراه نان و خیار شور گوجه سرو کنید.