صفحه نخست

تاریخ

ورزش

خواندنی ها

سلامت

ویدیو

عکس

صفحات داخلی

۰۳ دی ۱۴۰۳ - ساعت
کد خبر: ۷۳۸۶۰۶
تاریخ انتشار: ۴۶ : ۱۳ - ۲۹ مرداد ۱۴۰۲
علی لاریجانی گفت: بنده مدت طولانی با طبقه شریف هنرمندان ارتباط داشتم. هم در وزارت ارشاد و هم در صدا و سیما . به نظرم با هنرمندان راحت تر از بقیه می شود کار کرد چون آنها با دلشان کار می کنند . چون روح لطیف دارند خیلی راحت تر به مفاهیمی می رسند که می توانند با همه هستی خودشان کار کنند.
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

آیندنیوز نوشت: علی لاریجانی در جمع گروهی از نخبگان سراسر کشور در باره مولفه های قدرت سخن گفت.

 

لاریجانی در این نشست با اشاره به لزوم تعامل با اهالی هنر گفت: تقابل با هنرمندان کاملا اشتباه است. با آنها باید حرف زد تا زمینه همکاری ایجاد شود.

 

وی افزاد: دو گونه میتوانیم عمل کنیم یکی اینکه منافع مشترک در صحنه بین الملل تعریف کنیم و دیگری اینکه زور آزمایی کنیم. حتما در منافع مشترک احتیاج به قدرت هم هست اما باید ببینیم تعریفمان از قدرت چیست؟ آیا قدرت را زور بازو میدانیم؟

 

لاریجانی ادامه داد: امروز این تعریف نیست. تعریف قدرت امروز بر مدار فن آوری و فکر و دانایی و اقتصاد می چرخد. اگر کشوری به اینها مسلط بود قدرت دارد و در لایه های دیگرش امور دیگر هم هست.

 

لاریجانی گفت در مقوله قدرت با جامعه ای باید کار بکنید که بتوانید با آنها تعریف مشترک داشته باشید . مگر هنرمندان چه می خواهند؟ می خواهند زندگی ای داشته باشند که آثار هنری خلق کنند. خب ما نمی خواهیم بسترش را فراهم کنیم ؟ چرا؟ با همه اینها می شود مفاهمه صورت بگیرد .

 

علی لاریجانی اظهار داشت: زمانی که مسئولیت صداوسیما را به عهده گرفتم دو شبکه تلویزیون ساعت ۴ تا ۵ بعد از ظهر شروع می شد تا ده تا ده و نیم شب برنامه داشت. آمدیم یک تعریف جدید کردیم این تعریف جدید را که من انجام نمی دادم .من فقط توانستم همفکری ایجاد کنم با طبقه هنرمندان و کارکنان رادیو و تلویزیون و آنها انجام دادند. نتیجه اش شبکه های متکثر و سریالهای مختلف تاریخی و غیر تاریخی بود. یک رئیس سازمان که بلد نیست این کارها را انجام دهد .ما بسترش را فراهم کردیم و با اینها به یک مفاهمه رسیدیم و اینها آمدند و این فعالیتها را خلق کردند . حسن کار این بود که یک طبقه وسیع چه داخل رادیو و تلویزیون چه بیرون رادیو و تلویزیون فعال شدند.

 

لاریجانی همچنین گفت:آن موقع در ذهنم این بود که هم باید کاری کرد که قابل قبول برای جامعه هنری باشد و هم بسترش را فراهم کرد. کارهای هنری به صورت دولتی خیلی قابل اجرا نیست باید زمینه اش را برای خودشان ایحاد کنیم. برای همین بود که کمک کردیم موسسات فرهنگی هنری بوجود آمد ما وام دادیم و خودشان با کرامت کارشان را انجام می دادند. ما به ایشان سفارش می دادیم بجای اینکه در سیستم دولتی سریال بسازیم خودشان تولید می کنند. هم ارزانتر تولید می شود و هم زمان کوتاهتر و هم باابتکارات خاص آنها همراه است .