صفحه نخست

تاریخ

ورزش

خواندنی ها

سلامت

ویدیو

عکس

صفحات داخلی

۲۶ آذر ۱۴۰۳ - ساعت
کد خبر: ۷۳۴۹۴۵
تاریخ انتشار: ۵۰ : ۱۵ - ۰۳ مرداد ۱۴۰۲
حسن آرمات رئیس اداره امور شعب بانک ملی ایران در استان هرمزگان نیز در این مراسم با ابراز خرسندی از مشارکت بانک در این پروژه عام‌المنفعه گفت: بانک ملی ایران پرداخت تسهیلات به مبلغ 40 درصد از هزینه پروژه را برعهده دارد که تاکنون قریب به پنج هزار میلیارد ریال از تسهیلات مورد نیاز برای اجرای پروژه را پرداخت کرده است.
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :
   با امضای قرارداد فی ما بین بانک ملی ایران و شرکت تامین و توسعه زیرساخت خلیج‌فارس، فاضلاب شهر بندرعباس با مشارکت مدنی این بانک سامان دهی می شود.

به گزارش روابط عمومی بانک ملی ایران، مهدی دوستی استاندار هرمزگان در آیین امضای این تفاهم نامه با اشاره بر تامین مالی 40 درصدی پروژه توسط بانک ملی ایران در استان هرمزگان و با ابراز رضایت از پیشرفت فیزیکی پروژه گفت: تاکنون بیش از 27 هزار میلیارد ریال قرارداد اجرایی در این پروژه منعقد شده و بانک ملی ایران نیز در طرح مشارکت مدنی یک هزار و 200 میلیارد ریال تسهیلات پرداخت کرده است‌.

وی بانک ملی ایران را یکی از بازوان اصلی توسعه استان دانست و افزود: ما در استان نیازمند مدیرانی هستیم که دغدغه رفع مشکلات مردم را داشته باشند که این دغدغه در مدیران بانک ملی ایران وجود دارد و همین امر موجب شده در راستای رفع یکی از مهمترین مشکلات شهر بندرعباس که باعث رنج مردم شده است، ورود کرده و گام‌های بلندی برداشته شود.

دوستی ضمن تاکید بر لزوم استفاده از روش‌های جدید تامین مالی و سهامداری اظهار داشت: حل مشکل فاضلاب بندرعباس و جلوگیری از ورود پساب به دریا، علاوه بر انگیزه‌های محلی دارای انگیزه‌های ملی نیز هست چرا که ما خلیج‌فارس را خانه خود می‌‌دانیم و باید برای زیبایی، پاکیزگی و اقتصاد آن تلاش کنیم. از سویی، پروژه ساماندهی پساب فاضلاب بندرعباس از جمله طرح‌هایی است که هم توجیه اقتصادی دارد و هم مشکلی را در سطح جامعه حل می‌کند لذا اگر بتوانیم مسئولیت‌های اجتماعی را به سمت چنین طرح‌هایی ببریم، رغبت بنگاه‌ها نیز برای مسئولیت‌های اجتماعی افزایش خواهد یافت.

حسن آرمات رئیس اداره امور شعب بانک ملی ایران در استان هرمزگان نیز در این مراسم با ابراز خرسندی از مشارکت بانک  در این پروژه عام‌المنفعه گفت: بانک ملی ایران پرداخت تسهیلات به مبلغ 40 درصد از هزینه پروژه را برعهده دارد که تاکنون قریب به پنج هزار میلیارد ریال از تسهیلات مورد نیاز برای اجرای پروژه را پرداخت کرده است.

وی به پرداخت مرحله دوم تسهیلات این پروژه اشاره و تصریح کرد: در مرحله دوم نیز پرداخت یازده هزار میلیارد ریال برای ادامه این پروژه انجام خواهد شد تا بتوانیم نقش مهمی را در تکمیل پروژه جمع‌آوری فاضلاب شهر بندرعباس ایفا کنیم.

آرمات به مشارکت بانک در قالب مسئولیت اجتماعی در این پروژه اشاره کرد و گفت: اجرای این قرارداد را می‌توان در راستای مسئولیت اجتماعی بانک در نظر گرفت چرا که موضوع ورود پساب فاضلاب شهر بندرعباس به دریا و آلودگی محیط زیست، یکی از دغدغه‌های مهم مسئولان و مردم شهر بندرعباس است که با اجرای کامل این پروژه، برطرف خواهد شد.