صفحه نخست

تاریخ

ورزش

خواندنی ها

سلامت

ویدیو

عکس

صفحات داخلی

۰۸ دی ۱۴۰۳ - ساعت
کد خبر: ۷۲۵۳۲۶
تاریخ انتشار: ۵۱ : ۲۲ - ۱۷ ارديبهشت ۱۴۰۲
بر اساس گزارش‌های رسانه‌های دولتی چین این کشور توانسته برای اولین بار مغز یک میمون را با رایانه ارتباط دهد. یک جراح مغز و اعصاب در پکن گفت که اولین آزمایش حیوانی در مورد واسط مغز و رایانه موفقیت بزرگی است؛ اما  هنوز راه زیادی در پیش دارد. فناوری واسط مغز و رایانه سیگنال‌های الکتریکی را به دستورات تبدیل می‌کند و به بیماران مبتلا به اختلال عملکرد حرکتی کمک می‌کند تا با محیط خود ارتباط برقرار کرده و کیفیت زندگی را بهبود بخشند. این آزمایش با موفقیت یک رابط مغز و کامپیوتر را در میمون‌ها اجرا کرد و به آن‌ها اجازه داد تا با افکار خود بازوی رباتیک را کنترل کنند.
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

محققان چینی اعلام کردند که با موفقیت، اولین آزمایش رابط مغز و رایانه در جهان را بر روی یک میمون انجام داده‌اند.

به گزارش اینترستینگ‌انجنیرینگ، بر اساس گزارش‌های رسانه‌های دولتی چین این کشور توانسته برای اولین بار مغز یک میمون را با رایانه ارتباط دهد.

یک جراح مغز و اعصاب در پکن گفت که اولین آزمایش حیوانی در مورد واسط مغز و رایانه موفقیت بزرگی است؛ اما  هنوز راه زیادی در پیش دارد.

فناوری واسط مغز و رایانه سیگنال‌های الکتریکی را به دستورات تبدیل می‌کند و به بیماران مبتلا به اختلال عملکرد حرکتی کمک می‌کند تا با محیط خود ارتباط برقرار کرده و کیفیت زندگی را بهبود بخشند.

این آزمایش با موفقیت یک رابط مغز و کامپیوتر را در میمون ها اجرا کرد و به آنها اجازه داد تا با افکار خود بازوی رباتیک را کنترل کنند.

بر اساس این گزارش، نتیجه موفقیت‌آمیز این آزمایش نشان‌دهنده جهشی رو به جلو در فناوری‌های سیگنال نوار مغزی در چین است.

دانشمندان چینی در سال 2020، با موفقیت دو میکروالکترود را در مغز یک بیمار مرد 72 ساله که بدنش از گردن به پایین فلج شده بود، وارد کردند و سیستم عصبی مرکزی او را به بازوی مکانیکی متصل کردند. گفته می شود که فرد پس از این عمل، می توانست از طریق تکانه‌های مغزی بازوی خود را تکان دهد.

منبع: فارس