صفحه نخست

تاریخ

ورزش

خواندنی ها

سلامت

ویدیو

عکس

صفحات داخلی

۲۸ شهريور ۱۴۰۳ - ساعت
کد خبر: ۷۲۳۴۵۸
تاریخ انتشار: ۱۲ : ۲۳ - ۰۱ ارديبهشت ۱۴۰۲
کودک که هستیم در معرض طعم ها و ترکیبات غذایی مختلفی قرار می گیریم که بعضی از آن ها را می می پذیریم و بعضی را هم نه. اما هر چه بزرگ تر می شویم، سلیقه ی غذایی مان تغییر می کند یا ممکن است به دلیل به خصوصی احساس کنیم لازم است عادت های غذایی خود را تغییر دهیم. شاید به این خاطر باشد که می خواهیم در محدوده ی وزنی مشخصی بمانیم یا به این دلیل که ورزشکار هستیم. یا شاید هم صرفاً عادت های غذایی ای در پیش می گیریم که برای دیگران عجیب و غریب به نظر می رسند اما برای خودمان بسیار لذتبخش اند.
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

کودک که هستیم در معرض طعم ها و ترکیبات غذایی مختلفی قرار می گیریم که بعضی از آن ها را می می پذیریم و بعضی را هم نه. اما هر چه بزرگ تر می شویم، سلیقه ی غذایی مان تغییر می کند یا ممکن است به دلیل به خصوصی احساس کنیم لازم است عادت های غذایی خود را تغییر دهیم. شاید به این خاطر باشد که می خواهیم در محدوده ی وزنی مشخصی بمانیم یا به این دلیل که ورزشکار هستیم. یا شاید هم صرفاً عادت های غذایی ای در پیش می گیریم که برای دیگران عجیب و غریب به نظر می رسند اما برای خودمان بسیار لذتبخش اند.

سلنا گومز

سلنا گومز چندی قبل فاش کرد شیفته ی پاپکورن به سبک مکزیکی است. برای تهیه ی این نوع پاپکورن باید یک بسته پاپکورن بدون نمک را بردارید، مقداری نمک، اندکی سس تاباسکو و مقداری آب خیارشور درون بسته بریزید. سپس در بسته را ببندید و آنقدر آن را تکان دهید که چاشنی ها به خورد پاپکورن ها برود.

تسا تامپسون

تسا تامپسون یک بار در مصاحبه ای فاش کرد که هرگز در زندگی اش همبرگر نخورده است، اما نه به این خاطر که او گوشت نمی خورد. او همچنین گفت که به تازگی برای اولین بار تخم مرغ را امتحان کرده بود که برایش جالب نبود. او گفت که فکر نمی کند تخم مرغ چیز فوق العاده ای باشد. تامپسون البته دست کم سیب زمینی را که یکی از لذیذترین خوراکی های دنیا است دوست دارد.

جسیکا آلبا

به گفته ی جسیکا آلبا، او فشار و قند خون پایینی دارد. به همین دلیل باید به آبی که می خورد نمک صورتی اضافه کند تا سدیمی که بدنش کم دارد تأمین شود و طی روز احساس بی حالی نکند.

او در اینباره گفته: «وقتی یوگای داغ انجام می دهم، آب خالی برایم کفایت نمی کند. باید آب نمک دار یا آب نارگیل بخورم. فقط یک مقدار کم نمک در آبم می ریزم. نمک های هیمالیا را واقعاً دوست دارم.»

شایلین وودلی

شایلین وودلی به سبک زندگی طبیعی اش مشهور است و این موضوع شامل رژیم غذایی او هم می شود. وودلی در مصاحبه ای از مزایای مصرف خاک رس گفت.

او در اینباره گفت: «خاک رس یکی از چیزهای مورد علاقه ی من است چون اگر به فرهنگ های بومی سرتاسر دنیا نگاهی بیاندازید می بینید که برخی مردم تقریباً هر روز خاک رس می خورند. یک بخشی از رژیم غذایی آن ها است.» وودلی همچنین گفت که خود نیز خاک رس را به رژیم غذایی اش اضافه کرده است.

گوئینت پالترو

گوئینت پالترو از طرفدارن سم زدایی و رژیم های پالئو است و به همین دلیل روز خود را با نوشیدن قهوه آغاز می کند. او برای ناهار آب قلم می خورد و شام خود را هم بسیار زود صرف می کند که شامل مقادیر زیادی سبزیجات می شود که برای پاکسازی بدن هم مفیدند. رژیم غذایی بسیار کم کالری پالترو بسیار بحث برانگیز شد و حتی برخی کاربران برای او ابراز نگرانی کردند.

هری استایلز

هری استایلز طرفدار پر و پاقرص «قهوه ضد گلوله» است که توسط دیو آسپری بعد از سفرش به تبت اختراع شد. برای تهیه ی این قهوه باید یک قاشق غذاخوری کره و یک قاشق غذاخوری روغن نارگیل به قهوه ی تلخ خود اضافه کنید. استایلز می گوید این نوع قهوه اشتهایش را سرکوب می کند و انرژی ای که لازم دارد را به او می بخشد. علاوه بر این، کره سرعت عملکرد دستگاه گوارش را کاهش می دهد، بنابراین دچار افزایش انرژی ناگهانی نمی شوید.

کیتی پری

کیتی پری همچون میلیون ها نفر دیگر در سرتاسر دنیا علاقه ی زیادی به ناگت مرغ دارد. با این حال، سلیقه ی خاصی در مورد شکل ناگت ها دارد و تنها زمانی ناگت مرغ می خورد که به شکل چکمه باشند. روشن نیست چه کسی ناگت های مرغ را برای پری به این شکل درست می کند اما حدس می زنیم که او یک آشپز شخصی داشته باشد.

کایلی جنر

همه ی کارداشیان ها و جنرها سبک زندگی بسیار سالمی دارند که سالاد در کانون آن قرار دارد. کایلی جنر چندی قبل گفت که غلات صبحانه ی خود را معمولاً بدون شیر می خورد.

او در اینباره گفته: «دیشب برای اولین بار غلات صبحانه را با شیر خوردم. من همیشه غلات صبحانه را بدون شیر دوست داشته ام. هیچوقت لزومی به اضافه کردن شیر ندیدم.»

جنر گرچه دوستت دارد روتین خود را تغییر دهد، اما کماکان شیفته ی خوردن غلات صبحانه به صورت خشک است.

کورتنی کارداشیان

بزرگ ترین خواهر کارداشیان روش بسیار ویژه ای برای خوردن خوراکی هایی مثل شکلات های کیت کت دارد. او ابتدا تمام کاکائوی دور شکلات را می خورد و سپس به سراغ وسط شکلات می رود.

او در اینباره گفته: «اینطوری مزه اش خیلی بهتر می شود. من هیچوقت حتی در خواب هم ندیدم که یک شکلات کیت کت را یک دفعه گاز بزنم. تضمین می دهم اگر یک بار این کار را انجام دهید دیگر کیت کت را هیچ طور دیگری نخواهید خورد.»

منبع: روزیاتو