صفحه نخست

تاریخ

ورزش

خواندنی ها

سلامت

ویدیو

عکس

صفحات داخلی

۰۲ دی ۱۴۰۳ - ساعت
کد خبر: ۷۱۹۸۶۸
تاریخ انتشار: ۴۵ : ۱۹ - ۰۱ فروردين ۱۴۰۲
روزنامه دولتی چین از جدیدترین روزنامه نگار خود که با هوش مصنوعی (AI) کار می‌کند رونمایی کرد. این زن جوان رباتیک ادعا می‌کند که مهارت های هزاران مجری را آموخته، می‌تواند به سوالات پاسخ دهد و اخبار را در ۲۴ ساعت شبانه روز و ۳۶۵ روز سال ارائه دهد اما او تنها می‌تواند به سوالات از پیش تعیین شده با پاسخ های تبلیغاتی پاسخ دهد.
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

روزیاتو: روزنامه دولتی چین از جدیدترین روزنامه نگار خود که با هوش مصنوعی (AI) کار می‌کند رونمایی کرد. این زن جوان رباتیک ادعا می‌کند که مهارت های هزاران مجری را آموخته، می‌تواند به سوالات پاسخ دهد و اخبار را در ۲۴ ساعت شبانه روز و ۳۶۵ روز سال ارائه دهد اما او تنها می‌تواند به سوالات از پیش تعیین شده با پاسخ های تبلیغاتی پاسخ دهد.

این مجری اخبار که رن شیائورنگ (Ren Xiaorong) نام دارد ادعا می‌کند که قادر به پاسخگویی به سوالات است اما نکته اینجاست که این آواتار تنها به سوالات از پیش تعیین شده جواب می‌دهد و پاسخ‌هایش در راستای ترویج کمیته مرکزی حزب کمونیست چین (CCP) است.

این سؤالات مربوط به کنفرانس سیاسی نشست عمومی سالانه چین موسوم به Two Sessions است که روز دوشنبه پایان یافت؛ جایی که نمایندگان چین قوانین را مورد بحث و بررسی قرار دادند و تصویب کردند.

این مجری اخبار توسط People’s Daily، روزنامه رسمی حزب کمونیست چین، ساخته شده است و می‌گوید که مهارت‌های «هزاران مجری خبر» را یکجا دارد.

او در ویبو (Weibo)، یک پلتفرم شبکه اجتماعی در چین، در یک ویدئو رونمایی شد، لباسی هوشمندانه به تن کرد و در مقابل دورنمای شهر ایستاد.

این مجری دیجیتال در این ویدیو گفت: سلام، نام من رن شیائورونگ است. من یک مجری دیجیتال هوش مصنوعی هستم که به تازگی به People’s Daily پیوسته‌ام. هزاران مجری جدید مهارت های حرفه ای خود را به من منتقل کرده‌اند. من اخبار را 365 روز و ۲۴ ساعته، برای تمام سال، شبانه روز، بدون استراحت گزارش خواهم کرد.

چه در سایت های خبری و چه در استودیو، همیشه مرا خواهید دید. هر مکالمه و هر بازخوردی که ارائه می‌دهید، فقط مرا باهوش‌تر می‌کند.

اما با وجود این ادعاها، وقتی برنامه را برای تعامل با رن باز می‌کنید، فقط می‌توانید از او بخواهید درباره موضوعات از پیش تعیین‌شده‌ای که مربوط به جلسات نشست عمومی سالانه است صحبت کند؛ موضوعاتی شامل «تکنولوژی پیشرفته»، «کاهش مالیات و هزینه»، «اشتغال» و «ابتکار کمربندی و جاده ای» است.

همه پاسخ‌های او با ایدئولوژی حزب کونیست چین مطابقت دارد و کاربر نمی‌تواند با پرسیدن سؤال خودش، او را وادار به انحراف از سناریوی از پیش تعیین شده کند.

واکنش‌ها به او در Weibo تا حد زیادی مثبت بوده است، اما این سایت مشهور بلاگ‌نویسی به منظور پیروی از رژیم سانسور شدید چین نظارت می‌شود. در توییتر، که در چین غیرقابل دسترسی است، واکنش‌ها کمتر مثبت است.

پلتفرم‌ های آنلاین این کشور به‌سرعت و به طور منظم موارد را حذف می‌کنند؛ از شکایت در مورد قرنطینه‌های کووید گرفته تا انتقادها از سیاست.

رن اولین مجری تولید شده توسط هوش مصنوعی در چین نیست و مجریان مجازی از سال ۲۰۱۸ به صورت آنلاین و تلویزیونی در این کشور ظاهر شده‌اند.