صفحه نخست

تاریخ

ورزش

خواندنی ها

سلامت

ویدیو

عکس

صفحات داخلی

۱۷ آذر ۱۴۰۳ - ساعت
کد خبر: ۷۱۷۱۳۲
تاریخ انتشار: ۲۶ : ۱۱ - ۱۰ اسفند ۱۴۰۱
یک متخصص گوش و حلق و بینی، ایده آل ترین سن کاشت حلزون را یک سالگی دانست.
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :
 مهر:یک متخصص گوش و حلق و بینی، ایده آل ترین سن کاشت حلزون را یک سالگی دانست.
 
پدرام برقعی، در گفتگو با رادیو سلامت گفت: کاشت حلزون یک روش درمانی است برای اینکه حسی که از نظر عصبی از دست رفته را بتوانیم به بیمار برگردانیم و توانایی شنیدن را به شخصی که ناشنوای کامل است، برگردانیم.
 
وی افزود: اغلب در افراد ناشنوا، گیرنده‌های شنوایی در حلزون از بین می‌رود اما عصب آنها سالم است. از این رو، با کاشت حلزون، گیرنده‌های شنوایی که قرار است صدا را تبدیل به جریان عصبی کند و به مغز برساند، فعال می‌شود و فرد شنوایی خود را به دست می‌آورد.
 
برقعی با بیان اینکه این دستگاه دارای دو قسمت است، ادامه داد: یک قسمت را ما با جراحی داخل گوش می‌کاریم که یک الکترود دارد که داخل حلزون کاشت می‌شود و این الکترودها مستقیماً عصب شنوایی را تحریک می‌کنند. الکترود، فرکانس‌ها و قسمت‌های حلزون را کامل تحریک می‌کند.
 
وی افزود: همچنین، دستگاه، قسمتی دارد که بیرون کار گذاشته می‌شود و هر فرکانس را به الکترودهای مشخص می‌رساند. این تکنولوژی سی سال در دنیا و ایران انجام می‌شود و در منطقه در این زمینه کاملاً پیشرو هستیم. سیستم ما یکی از پیشرفته‌ترین و دقیق‌ترین سیستم‌ها در این زمینه است.
 
برقعی با بیان اینکه برای افراد کم شنوا، سمعک جوابگو است، گفت: برای افرادی که به هر علتی به طور کامل، ناشنوا هستند یا می‌شوند، زمان محدود طلایی برای کاشت حلزون داریم؛ چرا که هر چه زمان کوتاه‌تر باشد نتیجه جراحی حلزون بهتر است.
 
این متخصص گوش و حلق و بینی افزود: ایده آل ترین سن کاشت حلزون، یک سالگی است؛ زیرا از نظر رشدی بچه می‌تواند این جراحی را تحمل کند.
 
وی با بیان اینکه جراحی کاشت حلزون، انقلاب بزرگی در علم پزشکی است، بیان کرد: به موقع اقدام کردن برای کاشت حلزون، باعث می‌شود تا افراد حسی که نداشته اند را به دست بیاورند.
 
برقعی اظهار داشت: یکی از راه‌ها پیشگیری از تولد بچه‌های ناشنوا، تست‌های دوران بارداری و ژنتیکی است که احتمال ناشنوایی را می‌توان در آن زمان تشخیص داد.بیماری‌های ویروسی یا بیماری‌های دیگری همچون مننژیت که التهاب پرده‌های مغزی هستند، گاهی باعث ناشنوایی می‌شوند.