صفحه نخست

تاریخ

ورزش

خواندنی ها

سلامت

ویدیو

عکس

صفحات داخلی

۲۱ آذر ۱۴۰۳ - ساعت
کد خبر: ۷۱۲۳۰۲
تاریخ انتشار: ۰۸ : ۱۵ - ۰۵ بهمن ۱۴۰۱
مدیر دفتر بهره‌برداری و نگهداری از تأسیسات آبی و برقابی شرکت آب منطقه‌ای تهران با اشاره به کاهش ۱۸درصدی آب ورودی به سدهای تهران در سال آبی جاری گفت: مخازن سدهای پنج‌گانه تهران با کسری ۸۱میلیون مترمکعبی نسبت به سال گذشته روبه‌رو شده‌اند.
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

تسنیم: مدیر دفتر بهره‌برداری و نگهداری از تأسیسات آبی و برقابی شرکت آب منطقه‌ای تهران با اشاره به کاهش ۱۸درصدی آب ورودی به سدهای تهران در سال آبی جاری گفت: مخازن سدهای پنج‌گانه تهران با کسری ۸۱میلیون مترمکعبی نسبت به سال گذشته روبه‌رو شده‌اند.

 علیرضا ارسطویی، مدیر دفتر بهره برداری و نگهداری از تاسیسات آبی و برقابی شرکت آب منطقه‌ای تهران با بیان این مطلب، اظهار داشت: میزان حجم کل مخازن سدهای استان تهران در حال حاضر 244 میلیون متر مکعب بوده که این میزان در سال گذشته 325 میلیون متر مکعب بوده است.

وی با بیان اینکه آب ورودی به سدهای تهران در سال آبی جاری با کاهش 18 درصدی روبرو بوده است، عنوان کرد: هم اکنون حجم آب موجود در مخزن سد امیرکبیر حدود 26 میلیون مترمکعب است که این میزان در روز مشابه سال گذشته 42 میلیون مترمکعب بوده، همچنین حجم ذخیره آب سد طالقان از 179 میلیون مترمکعب سال گذشته به 147 میلیون مترمکعب کاهش پیدا کرده است.

وی افزود: حجم ذخیره آب سد لار سال گذشته 14 میلیون مترمکعب بوده که در مقایسه با موجودی 12 میلیون مترمکعبی فعلی، 2 میلیون مترمکعب کاهش را نشان می‌دهد و حجم آب سد ماملو نیز از 71 میلیون مترمکعب سال گذشته، به 45 میلیون مترمکعب رسیده و این درحالیست که حجم ذخیره آب سد لتیان در مقایسه با روز مشابه سال گذشته با 5 میلیون متر مکعب کاهش به 14 میلیون مترمکعب رسیده است.

ارسطویی در خصوص میزان بارش‌ها نیز گفت: میزان بارش‌ها از ابتدای سال آبی تاکنون 50.7 میلی‌متر ثبت شده که این میزان در سال گذشته 86.8 میلی‌متر بوده است؛ بر این اساس میزان بارش‌ها نسبت به سال آبی قبل آن 42 درصد و نسبت به بلندمدت 54.3 درصد کاهش یافته است.

مدیر دفتر بهره برداری و نگهداری از تاسیسات آبی و برق آبی شرکت آب منطقه‌ای تهران در پایان با اشاره به این موضوع که خط قرمز وزارت نیرو تامین آب شرب پایدار است، خاطرنشان کرد: با توجه به شرایط اقلیمی کشور رعایت الگوی بهینه مصرف در بخش‌های مختلف مصرف امری ضروری است و باید مورد توجه همه اقشار جامعه قرار گیرد.