صفحه نخست

تاریخ

ورزش

خواندنی ها

سلامت

ویدیو

عکس

صفحات داخلی

۱۱ آذر ۱۴۰۳ - ساعت
کد خبر: ۷۰۸۶۱۶
تاریخ انتشار: ۰۹ : ۱۴ - ۰۷ دی ۱۴۰۱
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

ایا واردات لیفتراک ازاد است؟ در سال‌های گذشته بحث ممنوعیت واردات لیفتراک به یکی از دغدغه‌های تجار و حتی صنایع کشور تبدیل شده بود؛ چرا که این ماشین‌‌های صنعتی به‌شدت در کارخانه‌ها و صنایع مختلف کشورمان مورد‌نیاز هستند.

لیفتراک یکی از ماشین‌آلات صنعتی پرکاربرد است که برای بلند کردن و انتقال کالاها در انبارها و کارخانه‌ها مورد‌استفاده قرار می‌گیرد. اگر قصد دارید در حوزه واردات این وسیله فعالیت کنید، باید با قوانین و شرایط آن آشنا باشید. امروزه وارد کردن لیفتراک نیازمند طی کردن مراحلی خاص است. در این مقاله شرایط و محدودیت‌های واردات لیفتراک مستعمل و آکبند را مطالعه خواهید کرد.

ایا واردات لیفتراک ازاد است؟ پاسخ به یک ابهام و دغدغه بزرگ!

در سال‌های گذشته همه تاجرانی که قصد واردات و ترخیص لیفتراک را دارند، با یک سوال بزرگ مواجه شده‌اند: اینکه آیا واردات لیفتراک ممنوع است؟ امروزه وارد کردن بسیاری از اقلام به کشورمان با ممنوعیت یا محدودیت‌های متعددی مواجه است؛ بنابراین حتما پیش از آغاز تجارت باید لیست کالاهای ممنوعه را از ارگان‌های مربوطه مانند وزارت صنعت و معدن به‌دست بیاورید. واردات انواع لیفتراک به داخل کشور ممنوع نیست؛ اما با شرایط خاصی انجام می‌شود.

بر‌اساس بخشنامه واردات لیفتراک، ترخیص انواع لیفتراک‌های مستعمل بالای 10 تن به کشور مجاز است و تجار می‌توانند با رعایت قوانین و طی کردن مراحل مربوطه، این محصول را به کشور وارد کنند. معمولا برای ارسال این ماشین‌آلات صنعتی سنگین‌وزن باید از خدمات یک شرکت حمل و نقل بین المللی معتبر استفاده کنید؛ شرکتی که با قوانین گمرکی و شرایط ترخیص این کالا از گمرک آشنا باشد. در ادامه با شرایط واردات این وسیله آشنا می‌شوید.

بررسی شرایط و قوانین واردات لیفتراک مستعمل و صفر

بر‌اساس کمیسیون ماده یک بخشنامه اجرایی قوانین صادرات و واردات، وارد کردن ماشین‌آلات دست دوم به کشور ممنوع است؛ اما در رابطه با لیفتراک استثنائاتی وجود دارد. امروزه طبق همین قانون، واردات لیفتراک مستعمل بالای 10 تن و محصولات آکبند مجاز است. برای این‌کار ابتدا باید مجوزهای لازم برای واردات را از مراجع ذی‌ربط دریافت کنید. به‌طور‌کلی، شرایط وارد کردن ماشین‌آلات دست دوم به کشور این‌چنین است:

  •  ورود لیفتراک دست‌دوم به کشور در چهار‌چوب قانون امکان‌پذیر است.
  •  ورود تجهیزات مستعمل به کشور با تایید وزارتخانه تولیدی ذی‌ربط انجام می‌شود.
  •  این کار باید با موافقت کمیسیون ماده یک آئین‌نامه انجام شود.

بازرگان عزیزی که قصد واردات این ماشین صنعتی از طریق حمل و نقل هوایی، دریایی یا زمینی را دارند، باید مراحل خاصی را طی کنند که در ادامه آن‌ها را بررسی می‌کنیم.

مراحل واردات و ترخیص لیفتراک؛ از ابتدا تا انتها

از شروع مذاکره با فروشنده تا ترخیص کالا از گمرک؛ فرآیند طولانی و پیچیده‌ای به‌نظر می‌رسد! اما این کار آن‌قدرها هم مشکل نیست. به‌طور‌کلی، برای واردات انواع لیفتراک به کشور باید مراحل زیر را طی کنید:

  • دریافت کارت بازرگانی
  •  انتخاب کشور مبدا برای واردات
  •  مطالعه قوانین و شرایط واردات لیفتراک از آن کشور
  •  انتخاب فروشنده کالا
  • ارسال پیش‌فاکتور و ثبت سفارش
  • پرداخت هزینه‌های مربوطه
  • مذاکره با یک شرکت‌حمل‌و‌نقل بین‌المللی برای انتقال محموله
  •  انجام تشریفات گمرکی و ترخیص کالا

پیشنهاد می‌کنیم که برای واردات ماشین آلات صنعتی از‌جمله لیفتراک از مشاوره شرکت‌های بازرگانی معتبر نیز کمک بگیرید. این شرکت‌ها با تجربه چندین ساله خود شما را در داشتن یک تجارت موفق و سودمند یاری می‌کنند. همچنین، برای حمل بارهای وارداتی نیز می‌توانید از خدمات شرکت‌های حمل‌و‌نقل معتبری مانند هانزا استفاده کنید.

واردات لیفتراک از کدام کشورها انجام می‌شود؟

واردات ماشین‌آلات لیفتراک باید بر‌اساس قوانین بین‌المللی و مقررات هر کشور انجام شود. امروزه واردات این وسایل از برخی از کشورهای شرق آسیا مانند چین، ژاپن و کره‌جنوبی بسیار متداول است؛ چرا که این کشورها بزرگ‌ترین تولید‌کنندگان لیفتراک در جهان شناخته می‌شوند. البته امروزه واردات لیفتراک از دبی نیز در میان برخی از تجار رواج دارد.

معمولا این محصولات سنگین‌وزن توسط روش‌ حمل‌و‌نقل دریایی به کشور وارد می‌شوند. چرا که از طریق روش حمل دریایی بار می‌توان حجم و وزن بالایی از محموله را در مسافت‌های طولانی جا‌به‌جا کرد. امروزه انواع لیفتراک مانند لیفتراک‌های هیبریدی، گازی، دیزلی، دوگانه‌سوز و لیفتراک مجهز به باتری توسط تجار و بازرگانان به ایران وارد می‌شوند. اگر شما نیز قصد واردات این ماشین‌آلات به کشور را دارید، از خدمات تخصصی شرکت هنزا ناو دریا می‌توانید استفاده کنید.

واردات لیفتراک از دبی، چین و سایر کشورها با خدمات حمل‌و‌نقل بین‌المللی هانزا

در این مقاله شرایط و ممنوعیت واردات لیفتراک به کشور را به‌طور کامل بررسی کردیم. امروزه بازرگانان کشورمان از طریق واردات این محصول درآمد مناسبی کسب می‌کنند. نیاز صنایع کشورمان به این ماشین صنعتی نیز هیچ‌گاه تمامی ندارد. اگر شما هم قصد وارد کردن لیفتراک را دارید، باید از خدمات یک شرکت حمل‌و‌نقل بین‌المللی معتبر استفاده کنید؛ شرکتی که بتواند قیمت‌های مناسب و به‌صرفه پیشنهاد کند.

شرکت هنزا ناو دریا با نام تجاری «هانزا» به‌عنوان یکی از معتبر‌ترین شرکت‌های حمل بار بین‌المللی در ایران، محموله‌های وارداتی و صادراتی شما را با مناسب‌ترین قیمت ارسال خواهد کرد. این مجموعه معتبر کالاهای تجاری را با انواع روش‌های حمل دریایی، هوایی، زمینی و ترکیبی به سراسر جهان ارسال می‌کند. برای آگاهی از خدمات هانزا وارد سایت این مجموعه به نشانی hansanav.com شوید یا با شماره تلفن 02143312000 تماس بگیرید.