صفحه نخست

تاریخ

ورزش

خواندنی ها

سلامت

ویدیو

عکس

صفحات داخلی

۰۳ دی ۱۴۰۳ - ساعت
کد خبر: ۷۰۱۹۶۲
تاریخ انتشار: ۱۵ : ۱۶ - ۱۵ آبان ۱۴۰۱
عزت‌الله ضرغامی وزیر میراث فرهنگی و گردشگری گفت: می‌گویند با دهه هشتادی‌ها نمی‌شود مفاهمه کرد، این مربوط به همه نیست، در مورد خیلی‌هایی که در این اغتشاشات دستگیر شدند با بازجوی اصلی آن‌ها صحبت کردم، آن فرد گفت من یک عمر بازجویی کردم از آدم‌های درشت سیاسی بازجویی کردم و این چند روز چند صد نفر از افراد بازجویی را کردم و این سخت‌ترین بازجویی من بود، زیرا نه من می‌فهمم آن‌ها چه می‌گویند و نه آن‌ها می‌فهمند من چه می‌گویم.
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

وزیر میراث فرهنگی و گردشگری گفت: می‌گویند با دهه هشتادی‌ها نمی‌شود مفاهمه کرد، این مربوط به همه نیست، در مورد خیلی‌هایی که در این اغتشاشات دستگیر شدند با بازجوی اصلی آن‌ها صحبت کردم، آن فرد گفت من یک عمر بازجویی کردم از آدم‌های درشت سیاسی بازجویی کردم و این چند روز چند صد نفر از افراد بازجویی را کردم و این سخت‌ترین بازجویی من بود، زیرا نه من می‌فهمم آن‌ها چه می‌گویند و نه آن‌ها می‌فهمند من چه می‌گویم.

به گزارش «انتخاب»، عزت‌الله ضرغامی در نشست گرامیداشت سیزده آبان "دانشگاه، مبدأ تحولات" گفت: دانشگاه شریف از دانشگاه‌های برتر علمی جهان است. سال ۵۷ می‌خواستم انتخاب رشته کنم بسیار دلم می‌خواست این دانشگاه را انتخاب کنم، اما به علت نگرانی که رژیم از جذب دانشجو توسط این دانشگاه داشت، اجازه نداد و من به دانشگاه اصفهان رفتم.

وزیر میراث فرهنگی و گردشگری با بیان این‌که اسم دانشگاه شریف برازنده این دانشگاه است، عنوان کرد: من آمده‌ام حرف‌های شما را بشنوم. حال که یک نیمچه مسئولیتی دارم آمده‌ام بشنوم. من جزو دانشجویان مسلمان پیرو خط امام هستم. مسلمان را گذاشتیم به این دلیل چپی‌ها و چریک‌های فدایی خلق هم یکبار حمله کردند لانه جاسوسی را بگیرند لذا مسلمان را گذاشتیم که کمیته‌ها ما را در همان لحظه اول در دانشگاه‌ها نگیرند. پیرو خط امام بودیم برای این که مرزبندی کنیم با گروه‌های دیگری که دنبال حقایق دیگر بودند.

وی افزود: امروز می‌گویند مگر آنجا سفارت نبود؟ مگر دیپلماسی وجود نداشت؟ کی گفته از دیوار بالا بروید و به تعبیر بعضی‌ها این ۴۳ سال برای ملت اشکال ایجاد کنید، اما به راستی آنجا یک لانه جاسوسی بود، اتاق عملیات و فرماندهی به معنای واقعی کلمه بود، به راستی ۹ ماه بعد از انقلاب حوادثی اتفاق افتاد که می‌توانست انقلاب را نابود کند بخصوص بحث‌های تجزیه‌طلبانه.

ضرغامی ادامه داد: ۴۰۰ نفری که در تسخیر لانه جاسوسی بودند اکثریت آن‌ها بعد‌ها جزو اصلاح‌طلب‌ها شدند و البته جزو چهره‌های برجسته شدند. من با همه این‌ها رفیقم و صبحانه سیاسی می‌خورم و با جرأت می‌گویم هیچ کدام از این ۴۰۰ نفر را ندیدم که بگویند من پشیمان شدم.

وی عنوان کرد: مشکل کشور همین‌مرز بندی‌های بی‌خود و همین اختلافاتی است که دشمن ایجاد می‌کند، دوقطبی‌های بی‌ربطی که ملت را تکه تکه کرده است. این کشور هیچ وقت تجزیه نمی‌شود آنچه که باعث نگرانی است تجریه داخلی و خط‌کشی‌های بی‌خود است. هیچ ارتباط معناداری بین مشکلات اقتصادی و اشغال لانه جاسوسی وجود ندارد. همه ما مهندس هستیم، کشور ما به طور جدی مشکل آداپتور و پل‌سازی بین تمام اقشار را دارد. دانشگاه پیشگام و پیش رو می‌تواند باشد و این نقش آداپتور را ایفا کند، مشکل امروز وحدت اقشار و وحدت نخبگانی در تمامی حوزه‌ها است. مشکلات زیادی در کشور داریم، مهمترین مشکلات ما در رویه و روش است ما در اصول مشکلی نداریم و همه با هم همراه هستند و دعوا بر سر اصول نیست.

وزیر میراث فرهنگی بیان کرد: یک روحانی که جز فرودست‌ها حساب می‌شود از خیابان رد می‌شود و عمامه او را می‌اندازند، این‌ها از جای دیگر عصبانی هستند. تلافی مشکلات را بر سر آخوندی که به نان شب محتاج است می‌آوردند.

ضرغامی‌با بیان این‌که ما باید اصلاحات در رویه‌ها ایجاد کنیم، تحول مورد قبول حاکمیت است، عنوان کرد: می‌گویند با دهه هشتادی‌ها نمی‌شود مفاهمه کرد، این مربوط به همه نیست، در مورد خیلی‌هایی که در این اغتشاشات دستگیر شدند با بازجوی اصلی آن‌ها صحبت کردم، آن فرد گفت من یک عمر بازجویی کردم از آدم‌های درشت سیاسی بازجویی کردم و این چند روز چند صد نفر از افراد بازجویی کردم و این سخت‌ترین بازجویی من بود، زیرا نه من می‌فهمم آن‌ها چه می‌گویند و نه آن‌ها می‌فهمد من چه می‌گویم.