پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) : رئيس مجمع تشخيص مصلحت نظام با انتقاد از برخي مشكلات موجود در كشور، بر لزوم استفاده درست از منابع و ظرفيتهاي كشور براي حل اين مشكلات تاكيد كرد.
به گزارش سرویس سیاسی «انتخاب» ؛ آيتالله هاشمي رفسنجاني در ديدار جمعي از طلاب، روحانيون و نيز مسئولان و فعالان سياسي استان قزوين، در آستانه ماه مبارك رمضان، اين ماه را هديه خداوند به امت اسلامي براي سلامت نگهداشتن روح و جسم آنان خواند و گفت: از ديد قرآن كريم هدف از روزهداري، انسانسازي از طريق تحصيل تقوي است و اگر ما توانستيم در اين ماه عزيز به اين هدف نزديك شويم، سود بردهايم و در غير اين صورت دچار ضرر و خسران شدهايم.
وي ماه رمضان را ماه رحمت الهي خواند و افزود: جامعهاي كه ماه رمضان را درست طي كند، تمام سالش بيمه شده است و خدا نكند كه فرشتگان الهي در اين ماه پربركت دست خالي از امت اسلامي، نزد خداوند باز گردند و شياطين كه در اين ماه دربند هستند خوشحال شوند.
رئيس مجمع تشخيص مصلحت نظام در بخش ديگري از صحبتهاي خود، گلايههاي برخي از حاضران را از اوضاع سياسي، اقتصادي و فرهنگي جامعه، بهحق و تأسفبار خواند و با بيان هدف امام (ره) و مردم ايران از مبارزه با رژيم ستمشاهي تصريح كرد: با وجود فشارهاي خارجي، انتظار اين است كه پس از گذشت 32 سال از پيروزي انقلاب با ثروت خدادادي نفت و وجود زيربناهاي توليد و توسعه، پيشينه تاريخي، فرهنگي و ديني مردم ايران، مشكلات و معضلات فرهنگي، اقتصادي و سياسي كاهش يافته و آثار دروغ و فقر و فساد در جامعه از بين برود.
هاشمي رفسنجاني وضع موجود را نتيجه برخي سوءمديريتها دانست و گفت: خداوند با پيروزي انقلاب و تأسيس نظام اسلامي بر مبناي معارف اهل بيت(ع)، حجّت را بر ما تمام كرده است و تهديدها و تحريمهاي دشمنان در صورت حفظ وحدت ملي و تدبير و تصميمگيري درست در نهايت به ما آسيب نخواهد رساند.
وي با اشاره به روايتي از امام علي(ع) اظهار كرد: حضرت علي(ع) ميگويد «اگر كسي آب و خاك داشته باشد و فقير بماند، از خدا دور است». حال آنكه ما بر دريايي از نفت، گاز و منابع آب و خاك و هوا و موقعيت بينظير جغرافيايي و ثروت خدادادي قرار داريم و بايد قدردان اين نعمتها براي خدمت به مردم باشيم.
رييس مجمع تشخيص مصلحت نظام در ادامه، به وضع فرهنگي و اخلاقي جامعه اشاره كرد و گفت: آنچه بيش از مشكلات اقتصادي مردم و بويژه جوانان را آزار ميدهد، تشديد آلودگي جامعه به دروغ، تهمت، فساد و تبعيض است.
وي، پيروزي نظام جمهوري اسلامي در عرصههاي گوناگون پس از انقلاب اسلامي را مرهون لطف خداوند و پشتيباني بيدريغ مردم خواند و تصريح كرد: اگر ما مردم را صاحبان اصلي نظام و انقلاب و موفقيتها را مرهون حضور وفادارانه آنان ميدانيم، نبايد اجازه دهيم عدهاي تندرو نظام را از پشتوانه مردمياش خالي كنند و به جاي آنان تصميم بگيرند.
در ابتداي اين ديدار، آيتالله محمدي تاكندي ـ نماينده سابق مجلس خبرگان رهبري ـ با اشاره به مبارزات و خدمات آيتالله هاشمي رفسنجاني در دوران قبل و بعد از انقلاب اسلامي گفت: نبايد سوابق و خدمات ياران حضرت امام(ره) بويژه آيتالله هاشمي رفسنجاني را به راحتي ناديده گرفت و تا زماني كه اين بزرگان هستند و مدبرانه براي نظام و انقلاب تصميمگيري ميكنند، انقلاب و نظام آسيب نخواهد ديد.
همچنين حجتالاسلام والمسلمين عليخاني و سه تن از فعالان استان قزوين به تشريح وضعيت اين استان و دغدغههاي مردم و نخبگان كشور پرداختند.
انصاف نیست شرایط یکسان فرض شود و در امدهای این چند ساله چه به لحاظ در امد های نفتی و گاز و پتروشیمی با ان زمان مقایسه شود.
اگر انصاف نداشته باشیم و نعمتهای خدا را با اسراف در اشکال مختلف ان قدر ندانیم دچار قهر خدا خواهیم شد .
و شاید نشانه های ان همین که با تمام این نعمات خدا دادی به چه کنم افتادهایم.
از خداوند متعال خواستارم ما را با استفاده از افضل نعماتش(عقل) در جرگه مسرفین قرار ندهد و ما را دچار عقوبت مسرفین ننماید.
دعا می کنم که آثار دروغ و فقر و فساد در جامعه از بين برود. انشاا...
حال مي رسيم به سال 84. شما ببينيد در سال 84 كه احمدي نژاد دولت را به دست گرفت در صندوق ارزي كشور بيش از 10 ميليارددلار پول بود و تورم به 10.4 درصد كاهش يافته بود. بسياري زيرساختها تكميل شده و با افزايش قيمت نفت . امكان يك جهش اقتصادي بزرگ و شتاب بيشتر طرحهاي توسعه و فن آورانه و تقويت توليد و ... فراهم بود. عملا چه اتفاقي افتاد؟ با نفت 100 دلاري. نه تنها زيرساختها و كارخانجات عظيم و توليد رشد نكرد و نه تنها رشد اقتصادي بالا و چشمگيري نداشتيم بلكه تورم به دليل سوء مديريت دولت و تصميمات غيركارشناسي دولت. مرتبا افزايش يافت و تا به امسال رسيده است كه فشار اقتصادي شديدي بر مردم وارد مي شود و حتي صداي اعتراض مراجع قم هم بلند شده است. يك نماد عيني و ملموس ركود تورمي در كشور. به خواب رفتن عسلويه اين قطب صنعت و انرژي كشور بود كه در زمان خاتمي با نفت 10 و 20 دلاري و البته با كمك فاينانس خارجي صورت گرفت اما از سال 84 به بعد آرام آرام به ركود و رخوت كشيده شد تا جاييكه سال به سال كشور قطر از منابع مشترك پارس جنوبي بيش از پيش و شتابان برداشت كرده است و ما مرتبا در اين مسابقه عقب افتاديم...
آري دوست ناشناس من. قبل از هر سخن بايد فكر كرد و سنجيده سخن گفت و آمار و ارقام واقعي و اطلاعات درست جمع آوري كرد.
اگر آقاي احمدي نژاد كه با صندوق ارزي 10 ميليارد دلاري و بسياري زيرساختها و نفت 100 دلاري و .. اينچنين اقتصاد را به پرتگاههاي سقوط كشانده است و ويرانه اي از اقتصاد براي دولت بعدي يادگار مي گذارد به جاي هاشمي رييس جمهور شده بود احتمالا ما كشوري قحطي زده به مراتب بدتر از سومالي و بوركينافاسو و شايد در حد زيمبابوه بوديم كه ساعتي قيمتها بالا مي رود...!
زمین تشنه تا بشکوفه نشیند بوته های سالها دوراز اب .یا منجی
من نمی دونم شما چند سال دارید. اما شرایط کشور در زمان آقای هاشمی قابل مقایسه با الان نیست.
میدونید اداره کشور بعد از جنگ یعنی چی؟
میدونید نفت 7 تا 10 دلاری یعنی چه؟ و نفت 120 دلاری یعنی چی؟
با مطالعه نظر بدید... مگر نه مسئولید.
متاسفانه دردوره 7 ساله اخیر این خطاها به شکل بسیار بسیار بدتری اجرا شد و تندروی وعدم تعقل و ...، خسارات فراوانی واردکرد.
در ضمن ایشان همیشه گوش شنوا داشته اند و با سعه صدر برخورد کرده اند نه مانند دیگران دگم عمل کرده و گوشی برای شنیدن ندارند.