صفحه نخست

تاریخ

ورزش

خواندنی ها

سلامت

ویدیو

عکس

صفحات داخلی

۲۵ آذر ۱۴۰۳ - ساعت
کد خبر: ۶۸۴۰۴۴
تاریخ انتشار: ۱۶ : ۱۷ - ۱۲ تير ۱۴۰۱
شبکه المیادین جزئیاتی در خصوص ورود نفتکش‌های ایرانی به بندر بانیاس سوریه منتشر کرد. شبکه المیادین به نقل از منابع مطلع اعلام کرد که دو نفتکش حامل نفت ایرانی وارد بندر بانیاس سوریه شدند.
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

ایسنا: شبکه المیادین جزئیاتی در خصوص ورود نفتکش‌های ایرانی به بندر بانیاس سوریه منتشر کرد.

شبکه المیادین به نقل از منابع مطلع اعلام کرد که دو نفتکش حامل نفت ایرانی وارد بندر بانیاس سوریه شدند.

 این منابع اعلام کردند که این نفتکش ها حامل دو میلیون بشکه نفت خام ایرانی هستند.

این منابع مطلع همچنین اعلام کردند که این محموله نفتی طی روزهای آینده در پالایشگاه بانیاس پالایش خواهد شد و در راستای حمایت از فرآورده های نفتی سوریه به کار گرفته می شود.

پیش از این نیز پایگاه خبری العهد اعلام کرد که یک نفتکش جدید متعلق به ایران عصر روز شنبه وارد بندر بانیاس واقع در شمال غرب سوریه شد.

به گفته منابع آگاه، مواد نفتی که توسط این نفتکش به سوریه رسیده حاصل فعال‌سازی خط اعتباری میان دمشق و تهران است.

العهد در ادامه گزارش داد که این نفتکش همزمان با سفر حسین امیرعبدللهیان وزیر امورخارجه ایران به سوریه به بانیاس رسیده است و این سومین نفتکشی است که طی هفته‌های اخیر وارد سوریه می‌شود.

وزیر امور خارجه ایران روز شنبه در جریان سفر خود به دمشق با بشار اسد رئیس جمهور و فیصل مقداد وزیر امورخارجه سوریه دیدار کرد.

حسین امیرعبداللهیان در صفحه اینستاگرام خود در ارتباط با سفر اخیرش به دمشق و دیدارش با بشار اسد نوشت: در سفرم به سوریه به دیدار رئیس جمهور جناب بشار اسد رفتم. به ایشان گفتم سفر اخیر شما به تهران نقطه عطفی در مناسبات دو جانبه و در پیشبرد روابط دو کشور است. ایشان نیز دراین خصوص معتقد بودند که روابط ایران و سوریه در بیش از ۴۰ سال اخیر همیشه رو به رشد بوده و فراتر از روابط دو جانبه، یک همپیمانی راهبردی است.

وی افزود: در این دیدار حملات رژیم صهیونیستی را محکوم کرده و به آقای اسد گفتم سکوت غربی‌ها به این تجاوز آشکار را نشانه استانداردهای دوگانه این کشورها می‌دانم.

رئیس دستگاه دیپلماسی کشورمان همچنین خاطر نشان کرد: آقای بشار اسد نیز بر اهمیت این سفر در شرایط کنونی تاکید کرد و معتقد بود با توجه به شرایط منطقه‌ای و جهانی، وضعیتی در حال شکل‌گیری است که موازنه را در منطقه تغییر می‌دهد. ایشان همچنین آمادگی کشورش را برای استقبال از هرگونه راه‌حلی مبتنی بر گفت‌وگو و با کمک جمهوری اسلامی ایران اعلام کرد و ابراز داشت از این‌که جمهوری اسلامی ایران بخشی از راه‌حل سیاسی در منطقه است، خرسند است.