صفحه نخست

تاریخ

ورزش

خواندنی ها

سلامت

ویدیو

عکس

صفحات داخلی

۱۳ آذر ۱۴۰۳ - ساعت
کد خبر: ۶۸۲۶۴۴
تاریخ انتشار: ۰۸ : ۱۵ - ۰۳ تير ۱۴۰۱
صدیقی، امام جمعه موقت تهران:
صدیقی، امام جمعه موقت تهران بیان کرد: شخصیتی متین، معتقد به معنی واقعی کلمه، جهادی، مسلط بر قانون و مسلط بر جریان دستگاه قضایی از نظر اشراف اطلاعاتی، مصمم، با عزم، بی‌حاشیه و به تمام معنا ولایتمدار آن هم از روی عقیده و نه به لحاظ سیاسی مانند همه شما که نایب امام زمان را نه به عنوان رهبر سیاسی بلکه به عنوان نایب امام زمان تقدیس می‌کنید و دستورات ایشان را واجب اجرای الهی می‌دانید. در صورتی که نایب امام زمان فرمانی بدهد و کسی بی‌اعتنا باشد روز قیامت ماخذ خواهد بود و تمرد از احکام الهی کرده است.
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

ایرنا: امام جمعه موقت تهران بابیان اینکه آیت الله بهشتی عنصری تحول آفرین بود،گفت: خون شهید بهشتی انقلاب را احیا و بیمه، ایمان مردم را تثبیت کرده و شعاع خون جدش امام حسین و افشاگر نفاق و منافقین بود.

 نماز جمعه این هفته تهران در مصلی امام خمینی (ه) به امامت آیت‌الله کاظم صدیقی آغاز شد.

آیت الله صدیقی اظهار داشت:دین اسلام کجی ندارد هر کسی در زندگی مبتلا به کج‌روی و کج‌رفتاری شد، از دین خارج است، دین همه ما را به شفافیت، راستی و درستی هدایت می‌کند.

امام جمعه موقت تهران با بیان اینکه حجاب دستور خدا و قرآن کریم است، گفت: دشمنان می‌خواهند سبک زندگی ما را غربی و شیطانی کنند اما ملت ما با قوانین اسلام بیعت کردند و هرگز خود را در مسیر اطاعت از غربی‌ها و شیاطین قرار نخواهند داد.

خطیب نماز جمعه تهران بیان کرد: تقوی مایه بصیرت است. اینهایی که در دام شیاطین قرار می‌گیرند دوست را دشمن می انگارند و خدمتگزار را با خیانتکار تشخیص نمی‌دهند در اثر بی‌تقوایی است اگر کسی خداترس باشد و با خدا زندگی کند خدا به او راه درست را نشان می‌دهد و به او گرایش خیر و توفیق عمل صالح می‌دهد.

صدیقی افزود: همه برادران و خواهران را با همه وجودم به رفاقت با خداوند، بودن با خداوند توصیه می‌کنم همیشه با خدا باشیم، همیشه خدا را دوست بداریم، همیشه مواظب باشیم که خداوند را از خودمان ناراضی نکنیم. رضایت خداوند مایه برکت و نارضایی خدا مایه نکبت زندگی است.

آیت‌الله بهشتی یک عنصر تحول‌آفرین بود

وی عنوان کرد: در ایام‌الله هفته قوه قضاییه قرار داریم و سالگرد شهادت معمار دستگاه قضایی از متفکرین بزرگ تاریخ شیعه و از علمای برجسته مجاهد، یکی از بزرگترین شخصیت‌های کادرساز و از شخصیت‌های دلداده به خدا و به خلق خدا، هدایتگر، سید بزرگوار، مجتهد عالی مقام، مومن وارسته و مخلص به معنی واقعی کلمه، استاد بزرگوار شهید مظلوم آیت‌الله دکتر بهشتی و ۷۲ خدمتگزار مملکت، سنگرنشین رفع نیازهای مردم است.

امام جمعه موقت تهران بیان کرد: از این رو ابتدا شهادت شخصیت کم‌نظیر تاریخ معاصر و یکی از برجسته ترین شخصیت‌های تاریخ کشور آیت الله شهید بهشتی را به امام زمان (عج) و نایب امام زمان، حوزه‌های علمیه و همه کسانی که اندیشه اصلاح امور جامعه بشری را دارند، همه آحاد مردم و قوه قضاییه تسلیت می‌گویم.

صدیقی خاطرنشان کرد: درخصوص آیت‌الله بهشتی باید گفت که آیت‌الله بهشتی نه تنها مظلوم زیست و مظلوم به شهادت رسید بلکه یکی از جهات مظلومیت وی این بود که شناخته نشد و هنوز هم شناخته نشده است. آیت‌الله بهشتی نسبت به شخص این طلبه جا مانده، حق پدری دارد. وی در دوران طلبگی من در ابعاد مختلف از ما تفقد و نوازش و راهنمایی می‌کرد و ما قبل از انقلاب از وی کمک‌های مادی و معنوی دریافت می‌کردیم.

وی تصریح کرد: آیت‌الله بهشتی یک عنصر تحول‌آفرین بود و ایستا نبود و با هر رتبه‌ای از مراتب معنوی و علمی که داشت در مسیر عشق به خدا و دریافت فیوضات جدید الهی بود. لذا اولین تحول را در حوزه علمیه قم کلید زد و طرح مدرسه حقانی را وی با حمایت آیت الله میلانی تاسیس کرد.

خطیب نماز جمعه تهران عنوان کرد: آیت‌الله بهشتی کار برای خدا می‌کرد و توقع برای تشویق از احدی نداشت، از ملامت‌ها هرگز هراسی در زندگی به خود راه نداد، آزاده و موحد بود و دل به خدا داده بود و دل از غیر خدا کنده بود. فرزند پیغمبر و مجتهد بود، عالم ربانی و مومن خودساخته بود، ظرفیت عظیم مدیریت جهانی داشت و نه مدیریت ایرانی، اما خواستند این نعمت را از ما بگیرند.

صدیقی بیان کرد: قبل از اینکه آیت الله بهشتی را از ما بگیرند شخصیت او را ترور کردند و جو تبلیغاتی آقای بهشتی را منزوی کرد. آیت‌الله بهشتیِ رئیس دیوان عالی کشور و عضو شورای انقلاب و اداره کننده مجلس خبرگان آن روز، رئیس قوه قضائیه، منزوی بود.

خون شهید بهشتی انقلاب را احیا و چهره نفاق را افشا کرد

وی ادامه داد: اما همانگونه که نایب امام زمان، مرجع عالیقدر و رهبر بزرگوارمان در مورد سردار دلها شهید سلیمانی فرمودند اثر شهید سلیمانی بیش از سردار سلیمانی خواهد بود.شهید بهشتی هم خونش انقلاب را احیا و بیمه کرد، ایمان مردم را تثبیت کرد و چه خون پاکی بود، گویا شعاع خون جدش امام حسین (ع) و خون هدایتگر بود، خون وصل دلها با خدا و خون افشاگر نفاق و منافقین بود و انقلاب را خالص کرد سلام و درود خدا به روح بلند شهید بهشتی و همه 72 نفری که با هم به لقاء الهی با چهره گلگون رسیدند.

صدیقی خاطرنشان کرد: خداوند متعال قانون فرستاده است اما برای اجرای قانون و پاسداری از مرزهای قانون، میزان لازم است، قوه قضائیه لازم است. قوه قضائیه هم نگهبان قانون است که قانون پایمال و کمرنگ نشود و هم پاسدار امنیت مردم قانونمدار است هم در مسئله پیشگیری و هم در مسئله درمان نقش دستگاه بهداشت و درمان را دارد. در قدم اول سعی می‌کند در جامعه فضای امنیت، سلامت و هدایت به وجود بیاورد که مردم مبتلا به هنجارشکنی، ایجاد ناامنی و تعدی و تجاوز نشوند.

قوه قضاییه رسالت خود را در خاموش کردن فتنه منافقین انجام داد

وی تصریح کرد: اگر کسی در فضای قانون و امنیت مرتکب گناه و خلافی شد این دستگاه قضایی است که بدون هیچ اغماضی با فساد، مفسد و متخلف، هنجارشکن افرادی که تمدن و فرهنگ ندارند و قانون را محترم نمی‌شمارند، برخورد قانونی می‌کند و رسالت خود را در دوران خاموش کردن آتش فتنه منافقین که آشوب‌های خیابانی را در سطح کشور راه انداخته بودند، انجام داد، این اقتدار دستگاه قضا بود که این آتش را خاموش کرد.

خطیب نماز جمعه تهران افزود: امروز، هم در جریان فتنه و هم در هر جریانی که موجی پیش می‌آید و مردم را نگران می‌کند آن کشتی آرام‌بخشی که نمی‌گذارد این امواج به داخل زندگی مردم وارد شود و کشتی سعادت مردم را به سوی ساحل هدایت می‌کند، قوه قضائیه است. همه روسای قوه قضائیه منتخب نایب امام زمان بودند و رسالت خود را ایفا کرده‌اند.

صدیقی یادآور شد: لیکن در این دو مرحله اخیر که دو شخصیت ممتاز ولایی، انقلابی و جهادی که رهبر عزیز ما انتخاب و انتصاب فرمودند تفاوت‌شان با روسای قوه سابق این است که از درون قوه قضائیه بودند، امتحان خود را در پست‌های مختلف داده بودند و اشراف و اطلاعات کافی در اختیارشان بود.

علت ورود آیت الله رئیسی به قوه مجریه

وی عنوان کرد: لذا برنامه ۷۰ صفحه‌ای که آیت‌الله رئیسی تقدیم رهبر انقلاب شد، ایشان هم تحسین فرمودند و هم دستور دادند اجرایی شود. آنگونه که رئیس جمهور آیت الله رئیسی برای من توضیح دادند گفتند، من در قوه قضاییه مسلط و مطالبه‌گر بودم و اگر رئیس جمهور بشوم بدهکارم و دیگران از من مطالبه می‌کنند. اما اگر بخواهیم ریشه فساد را بزنیم باید ببینیم فساد از کجا ناشی می‌شود. نگذاریم فساد به وجود بیاید تا قوه قضاییه با قوه قهریه با آن برخورد کند. بنابراین با این انگیزه ایشان منتقل شدند و پرچم دستگاه اجرایی را در اختیار گرفتند.

امام جمعه موقت تهران عنوان کرد: خدا را گواه می‌گیرم طی این یک دهه‌ای و اندی که ما در جمع شما مومنین که همه بهتر از خودم می‌دانم و همه شما به خدا نزدیکتر از من هستید و من توقعم این است که خداوند ما را از شما جدا نکند ندیدید که در دوره‌های گذشته از کسی تعریفی کرده باشیم اما من رئیس نورانی قوه قضاییه فعلی را از ۵۰ سال قبل و از دوره نوجوانی می‌شناسم و هم نسبت به خانواده و هم به خودشان شناخت دارم.

صدیقی بیان کرد: شخصیتی متین، معتقد به معنی واقعی کلمه، جهادی، مسلط بر قانون و مسلط بر جریان دستگاه قضایی از نظر اشراف اطلاعاتی، مصمم، با عزم، بی‌حاشیه و به تمام معنا ولایتمدار آن هم از روی عقیده و نه به لحاظ سیاسی مانند همه شما که نایب امام زمان را نه به عنوان رهبر سیاسی بلکه به عنوان نایب امام زمان تقدیس می‌کنید و دستورات ایشان را واجب اجرای الهی می‌دانید. در صورتی که نایب امام زمان فرمانی بدهد و کسی بی‌اعتنا باشد روز قیامت ماخذ خواهد بود و تمرد از احکام الهی کرده است.

وی ادامه داد: لذا این بزرگوار مانند همه شما از بن دندان به ولایت معتقد است و در این شرایط جسمی و سنی بیش از یک جوان تازه کار شتاب و تکاپو دارد. مسئولین نظام شما امروز از جان مایه می‌گذارند و زیر پرچم ولایت عاشقانه خدمت می‌کنند و با همه وجودشان در عرصه خدمت فداکاری می‌کنند.

قضات کشور نباید خودشان را تافته جدا بافته بدانند

وب با بیان اینکه قضات کشور نباید خودشان را تافته جدا بافته بدانند، ادامه داد: «پیغمبر فرمودند: از هیچ امتی و ملتی نمی‌توان به قداست یاد کرد تا حق مظلوم و ضعیف از آدم‌های گردن‌کلفت گرفته شود»، باید وقتی مظلوم وارد محکمه و وارد شعبه دادسرا می‌شود احساس عزت کند و احساس کند اینجا چه پناهگاه خوبی است ، قضات ما بوی پیغمبر می‌دهند و به جای امیرالمومنین نشسته‌اند و چه اخلاق و جاذبه خوبی دارند اگر قاضی به عدل هم رفتار کند اما اگر متکبر باشد و طرفین را تحویل نگیرد و نگاه نکند عدالتش ناقص است.

امام جمعه موقت تهران گفت: بنابراین کسی که در این تریبون برای این گوینده به عنوان امری که خودم لمس می‌کنم و مردم کم و بیش توقع دارند این است که در میان قضات علاوه بر قانون‌دانی و قانونمداری، عدالت به معنای واقعی کلمه که انجام فرایض و پرهیز از محرمان است قاضی باید عادل باشد یعنی باید خداترس باشد.

صدیقی خاطرنشان کرد: قاضی که نمازش بگذرد و به ولایتش اعتنا نکند حق قضاوت ندارد. قضات شریف فراوان هستند و من با این افراد سرو کار داشتم ولی علاوه بر آن، الگوی ما پیغمبر است و باید تواضع، اخلاق و احترام گذاشتن به مردم و حفظ کرامت این مردم رعایت شود چرا که هر چه داریم از این مردم و شهدای این مردم داریم.