صفحه نخست

تاریخ

ورزش

خواندنی ها

سلامت

ویدیو

عکس

صفحات داخلی

۲۴ آذر ۱۴۰۳ - ساعت
کد خبر: ۶۸۲۰۵۴
تاریخ انتشار: ۱۹ : ۲۰ - ۳۰ خرداد ۱۴۰۱
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

آلمان نه تنها برای آلمانی ها، بلکه برای اتباع کشورهای جهان کشوری با امکانات فراوان، عدالت آموزشی و کاری و امن و راحت برای زندگی است. سرزمین اختراع و نوآوری چهارمین اقتصاد بزرگ جهان و خانه  و شرکت های مشهور جهان است. به این ترتیب، این فرصت را برای بسیاری از غیر آلمانی ها فراهم می کند تا شغلی بیابند و در کشور آلمان مستقر شوند و اصطلاحا در پاسخ به سوال ویزای کاری آلمان چیست؟ باید گفت نوعی ویزای اقامت در آلمان می باشد که نیازمند استخدام می باشد و شخص متقاضی باید طی زمان مشخص شده شخصی برای خود در این کشور بیابد.

مهاجرت کاری چیست؟

مهاجرت کاری عبارت است از عزیمت به یک کشور خارجی دیگر برای پیدا کردن موقعیت شغلی بهتر و درآمد بالاتر؛ معمولاً افرادی که از توانایی کار و مهارت بالایی در رشته های مختلف برخوردار هستند اقدام به مهاجرت از طریق کار و تجارت می نمایند. برای مهاجرت به کشورهای خارجی در هر منطقه از جهان، با هدف کار و اشتغال، یک سری قوانین وجود دارد. برخی از کشورها به لحاظ موقعیت اقتصادی و رفاه و سطح درآمد، نسبت به سایر کشورها، موقعیت های بهتری برای ایجاد شغل و کسب و کار دارند؛ بنابراین، همین کشورها آمار قابل توجهی از متقاضیان شغل را خواهند داشت. در ادامه به مهم ترین موضوعات در رابطه با مهاجرت کاری اشاره می کنیم و برخی از پرطرفدارترین کشورها برای اشتغال و تجارت را معرفی می کنیم.

ویزای کار آلمان فرصتی برای خارجیان واجد شرایط است تا در آلمان مستقر شوند و در رشته خود کار کنند. این امکان را به دارنده خود می دهد که تا دو سال با امکان تمدید ویزا و بعداً برای کارت آبی اتحادیه اروپا یا سایر انواع مجوزهای اقامت، وارد آلمان و کار کند.

آلمان یکی از کشوری های می باشد که از 2 جهت بیشترین مهاجرت تحصیلی را بدلیل رایگان بودن هزینه های تحصیل و مهاجرت کاری  را دارا می باشد.

انواع ویزای طولانی مدت برای کار در آلمان

شما می توانید برای ویزای اقامت طولانی مدت آلمان با هدف کار در آلمان برای موارد زیر درخواست دهید: شهروندان بقیه کشورهای جهان سوم قبل از سفر به آلمان ملزم به دریافت ویزا برای مقاصد کاری هستند. در ادامه این مقاله مراحلی را که باید دنبال کنید، از جمله مدارکی که برای دریافت ویزای کار آلمان نیاز دارید، بیابید.

دسته بندی های واجد شرایط برای درخواست ویزای کار آلمان

تمامی اتباع خارجی در صورت داشتن شرایط کار در آلمان می توانند برای ویزای کار آلمان درخواست دهند. با توجه به "قانون اقامت" که موضوع اقامت برای اتباع خارجی در آلمان را تنظیم می کند، دسته بندی های واجد شرایط برای درخواست ویزای کار آلمان به شرح زیر است:

مهاجرت متخصصان

علاوه بر این، واجدین شرایط و تشویق برای درخواست ویزای کار آلمان، اتباع کشورهای جهان سوم با مدرک دانشگاهی یا مدرک غیر آکادمیک حرفه‌ای هستند که دارای شرایط ذکر شده در زیر هستند:

  • کمبود نیروی ماهر در حرفه ای که می خواهید در آلمان انجام دهید وجود دارد.
  • شما یک پیشنهاد کاری مشخص دارید.
  • تحصیلات شما باید معادل مدرک آلمانی باشد.

چگونه برای ویزای کار آلمان اقدام کنیم؟

مراحل گام به گام درخواست ویزای کار آلمان به شرح زیر است:

  • یک پیشنهاد شغلی در آلمان دریافت کنید.
  • بررسی کنید که آیا برای اقامت طولانی مدت به ویزا آلمان نیاز دارید یا خیر.
  • دریابید که کجا باید درخواست ویزای خود را ارسال کنید.
  • تمام مدارک مورد نیاز را طبق دستورالعمل جمع آوری کنید.
  • برای مصاحبه ویزا وقت بگیرید.
  • هزینه ویزای کار آلمان را بپردازید.
  • در مصاحبه شرکت کنید
  • منتظر پاسخ در مورد درخواست ویزای خود باشید.

مدارک مورد نیاز برای ویزای کار آلمان

برای اینکه به سفارت/کنسولگری آلمان در کشور محل اقامت خود ثابت کنید که شرایط ویزای کار را دارید، باید چندین مدرک ارائه دهید. این مدارک بخش مهمی از درخواست شما برای ویزای کار آلمان به همراه مصاحبه ویزا هستند. مطمئن شوید که همه این اسناد را طبق دستورالعمل های داده شده جمع آوری کرده اید.

ورود به آلمان با ویزای کار

پس از دریافت ویزای کار آلمان، می توانید آزادانه به آلمان سفر کنید. با این حال، هنوز مراحلی وجود دارد که باید پس از ورود به آلمان برای دریافت مجوز اقامت آلمان انجام دهید. شما باید به دفتر خارجی در آلمان که نزدیکترین محل اقامت شما است مراجعه کنید. برخی از دفاتر از شما می‌خواهند که قبل از مصاحبه وقت خود را تعیین کنید، در حالی که برخی دیگر درخواست‌های حضوری را می‌پذیرند.

شما باید در یک مصاحبه شرکت کنید که در طی آن مدارک مورد نیاز برای اجازه اقامت را نیز ارائه خواهید کرد. این اسناد عبارتند از:

  • پاسپورت معتبر ملی شما
  • فرم درخواست برای مجوز اقامت.
  • دو تا عکس
  • گزارش یک سابقه کیفری پاک
  • مدرک زبان آلمانی
  • تاییدیه بیمه سلامت.

اثبات پیشنهاد شغلی

مدت زمانی که شما مجاز به نگهداری مجوز هستید توسط قرارداد کاری شما تعیین می شود. اگر قرارداد شما 2 ساله باشد، مجوز شما نیز 2 سال اعتبار دارد. با این حال، تا زمانی که وضعیت شغلی خود را حفظ کنید، می توانید آن را هر چند بار که نیاز دارید تمدید کنید. برای کسب اطلاعات بیشتر در این زمینه، می توانید نحوه دریافت مجوز اقامت آلمان را اینجا بررسی کنید.

نکاتی در مورد نحوه یافتن کار در آلمان

اگر می خواهید در آلمان کار کنید، اما هنوز شغل ندارید، می توانیم نکاتی را در این زمینه به شما ارائه دهیم. در آلمان مشاغل خالی زیادی برای خارجی ها وجود دارد. پیدا کردن شغل مناسب برایتان سخت نخواهید بود، به خصوص اگر صلاحیت های حرفه ای داشته باشید.

روند کار در آلمان برای اتباع خارجی به شرح زیر است:

به دنبال شغل آنلاین باشید

سایت های کار عمومی آلمان خدمات بین المللی کاریابی ژانس کار آلمان اطلاعاتی در مورد فرصت های جهانی در سراسر آلمان دارد. می‌توانید در پورتال‌های آنها کار را بررسی کنید، به آنها ایمیل بزنید یا برای مشاوره با آنها تماس بگیرید. برای اطلاعات بیشتر صفحه آنها را بررسی کنید.

وب سایت های استخدام آلمانی را بررسی کنید. سایت های آنلاین زیادی وجود دارند که هم برای آلمانی ها و هم برای خارجی ها شغل ارائه می دهند. می‌توانید پیشنهادهای شغلی را در آنجا بررسی کنید و ببینید آیا هر یک از آنها برای شما مناسب است یا خیر

در یک آژانس کاریابی در آلمان امضا کنید. شما می توانید لیستی از این آژانس ها را در صفحات زرد آلمان بیابید. توجه داشته باشید که آنها برای ثبت نام با آنها هزینه ای از شما دریافت می کنند.

با شرکت های آلمانی تماس بگیرید. کاملاً اشکالی ندارد که به یک شرکت آلمانی نامه بنویسید و از آنها بپرسید که آیا قصد دارند کارمندان جدیدی را استخدام کنند، حتی اگر هیچ آگهی شغلی نداشته باشند.

برای شغلی که پیدا کرده اید درخواست دهید

بعد از اینکه شغل مناسب خود را پیدا کردید، یک درخواست شغلی ارسال کنید. معمولا اکثر شرکت ها از شما مدارک زیر را می خواهند:

  • کپی مدارک تحصیلی شما
  • توصیفات کارفرما
  • نمونه کارهای شما

در مصاحبه شغلی شرکت کنید

بسیاری از شرکت ها به شما این شانس را می دهند که به صورت آنلاین در مصاحبه شرکت کنید، یعنی از طریق اسکایپ. با این حال، برخی دیگر سیاست های سختگیرانه ای دارند که متقاضیان کار باید شخصاً برای مصاحبه نشان دهند. اگر چنین است، باید برای ویزای جستجوی کار درخواست دهید و در مصاحبه شرکت کنید. همانطور که در این مقاله توضیح داده شده است، در صورت دریافت این شغل، باید به کشور محل اقامت خود بازگردید و برای ویزای کار اقدام کنید.

البته این تنها راهی برای یافتن شغل در آلمان است. راه های دیگری نیز وجود دارد، از جمله گرفتن ویزای جستجوی کار و رفتن به آلمان برای یافتن کار به صورت حضوری و غیره با توجه به وجود راه های مختلف پیشنهاد میشود از سرویس مشاوره مهاجرت افق بال فرشتگان https://fereshteganiran.com/ استفاده نمائید