صفحه نخست

تاریخ

ورزش

خواندنی ها

سلامت

ویدیو

عکس

صفحات داخلی

۱۱ آذر ۱۴۰۳ - ساعت
کد خبر: ۶۸۱۸۵۰
تاریخ انتشار: ۰۵ : ۲۱ - ۲۹ خرداد ۱۴۰۱
در عصر شکسپیر نقش زنان در نمایش‌ها را هم مردان ایفا می‌کردند. امروزه نیز بازیگران با ظاهر شدن در نقش جنس مخالف، خود را به چالش می‌کشند. تبدیل شدن از یک مرد به یک زن یا عکس آن و ایفای باورپذیر آن نقش کار ساده‌ای نیست اما بازیگرانی که در این مطلب از آنها صحبت خواهیم کرد شجاعت این کار را داشته‌اند.
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

در عصر شکسپیر نقش زنان در نمایش‌ها را هم مردان ایفا می‌کردند. امروزه نیز بازیگران با ظاهر شدن در نقش جنس مخالف، خود را به چالش می‌کشند. تبدیل شدن از یک مرد به یک زن یا عکس آن و ایفای باورپذیر آن نقش کار ساده‌ای نیست اما بازیگرانی که در این مطلب از آنها صحبت خواهیم کرد شجاعت این کار را داشته‌اند.

در این مطلب از بازیگرانی خواهیم گفت که در نقش جنس مخالف خود ظاهر شدند.

جرد لتو در فیلم «باشگاه خریداران دالاس» (Dallas Buyers Club)

جرد لتو در فیلم «باشگاه خریداران والاس» نقش یک زن به نام «ریون» را ایفا کرده است. این فیلم بر اساس داستانی واقعی ساخته شده است. لتو برای بازی در این نقش نزدیک به ۱۴ کیلوگرم وزن کم کرد . تلاش های او بیهوده نبود چون هم فیلم به موفقیت عظیمی دست یافت، هم اسکار بهترین بازیگر نقش مکمل مرد به لتو تعلق گرفت.

وودی هارلسون در فیلم «مدیریت خشم» (Anger Management)

فیلم «مدیریت خشم» درباره مرد آرامی است که باعث رقم خوردن یک حادثه در یک هواپیما می‌شود و برای آنکه زندان نرود، او را به جلسات مدیریت خشم می‌فرستند. در این فیلم وودی هارلسون که نقش «گلکسیا» را ایفا کرده، حضوری کوتاه اما به یادماندنی داشت.

جود لا در فیلم «انتقام» (Rage)

فیلم «انتقام» داستان یک بلاگر جوان را روایت می‌کند که در یک خانه مد در نیویورک مشغول کار است و از گوشی خود برای فیلمبرداری مصاحبه‌های پشت صحنه استفاده می‌کند. جود لا در این فیلم نقش «مینکس» را ایفا کرده است. بازی در این نقش البته کار ساده‌ای نبود. جود لا گفته اصلاح موهای بدنش ساعت‌ها از او وقت می‌گرفت.

ادی مورفی در فیلم «پروفسور دیوانه» (The Nutty Professor)

ادی مورفی در فیلم‌های «پروفسور دیوانه ۱ و ۲» در ۷ نقش مختلف ظاهر می‌شود که یکی از آنها زنی به نام «ماما کلامپ» است. این نخستین باری نبود که ادی مورفی نقش‌هایی با جنسیت‌ها و پیشینه‌های مختلف را ایفا می‌کرد. او با تکیه بر توانایی بازیگری خود و قدرت گریم، بارها در نقش‌های متعددی ظاهر شده که تشخیص او در آنها تقریباً غیرممکن بوده است.

گلن کلوز در فیلم «آلبرت نابز» (Albert Nobbs)

گلن کلوز در فیلم «آلبرت نابز» نقش یک زن قرن نوزدهمی را ایفا کرده که برای آنکه بتواند سرپیشخدمت باشد خود را مرد جا می‌زند. کلوز برای آنکه بتواند نقش کسی را ایفا کند که جنسیت خود را چیز دیگری وانمود می‌کند، دستخوش تغییرات زیادی شد. گلن کلوز برای نقش‌آفرینی‌اش در فیلم «آلبرت نامبز» جوایز زیادی دریافت کرد و این فیلم نامزد ۳ جایزه اسکار هم شد.

مریل استریپ در سریال «فرشتگان در آمریکا» (Angels in America)

اگر یک بازیگر بوده باشد که به قدری در نقش مخالف خود باورپذیر ظاهر شده باشد که اصلاً نمی‌توانستید حدس بزنید چه کسی است، آن مریل استریپ بوده است. استریپ در مینی‌سریال «فرشتگان در آمریکا» نقش یک خاخام یهودی سالخورده را برعهده داشت که به دیدار شخصیت اصلی داستان که ناخوش‌احوال بود می‌رفت تا شنونده اعترافاتش باشد. به لطف گریم و قدرت بازیگری استریپ، او غیر قابل تشخیص شده بود. مریل استریپ یک جایزه امی برای نقش‌آفرینی‌اش در این سریال دریافت کرد.

مایکل جی. فاکس در فیلم «بازگشت به آینده» (Back to the Future)

هم منتقدان و هم طرفداران، این فیلم را که متعلق به دهه ۸۰ میلادی است، اثری مهم دانسته‌اند. در این فیلم یک نوجوان به طور تصادفی به گذشته، سال ۱۹۵۵ سفر می‌کند تا پدر و مادرش را زمانی که نوجوان بودند ببیند و مطمئن شود آنها دلباخته یکدیگر خواهند شد. در قسمت اول این فیلم، فاکس نقش زنی با موهای طلایی به نام «مارلین مک فلای» را ایفا کرده است. این فیلم به مایکل جی. فاکس فرصت درخشش داد.

تیلدا سوئینتن در فیلم «اورلاندو» (Orlando)

«اورلاندو» یک فیلم فانتزی با روایتی غیرخطی به کارگردانی سالی پاتر است که بر اساس رمانی با همین نام نوشته ویرجینیا وولف ساخته شده است. این فیلم درباره فرد نامیرایی است که از مرد به زن تبدیل می‌شود و در چندین دوره زمانی زندگی می‌کند. این فیلم این فرصت را به تیلدا سوئینتن بخشید تا توانایی خود در ایفای نقش‌های متفاوت را به رخ کشد. او به خاطر بازی‌اش در این فیلم نامزد جایزه گلدن گلوب بهترین بازیگر نقش اول زن شد.

تیلور سوییفت در موزیک‌ویدئوی «مرد» (The Man)

گاهی بهترین راه برای رساندن یک پیام این است که خود را کاملاً جای شخص دیگری بگذارید. تیلور سوییفت در موزیک ویدئوی «مرد» با نشان دادن دو وجه خود (وجهی که از او می‌شناسیم و خود دیگر مردش) مردانگی سمی را مورد هدف قرار می‌دهد. در انتهای ویدئو می‌توان دید که سوییفت را چگونه به شکل مرد درآورده بودند. ابتدا چند لایه به صورت و گردن او اضافه کردند و سپس به گریم او پرداختند و در نهایت ریش را به صورتش چسباندند. این گریم بین ۴ تا ۶ ساعت زمان برده بود.

منبع: همشهری