صفحه نخست

تاریخ

ورزش

خواندنی ها

سلامت

ویدیو

عکس

صفحات داخلی

۰۸ مهر ۱۴۰۳ - ساعت
کد خبر: ۶۷۲۶۵
تعداد نظرات: ۲۹ نظر
تاریخ انتشار: ۱۴ : ۲۳ - ۳۱ خرداد ۱۳۹۱
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

نامزد اخوان المسلمین در انتخابات ریاست جمهوری مصر، با اعلام اینکه به همه توافق نامه های رسمی سابق با رژیم صهیونیستی طبق منافع مردم مصر احترام می گذارد، تأکید کرد همچنان مخالف دیدار با کاردار ایران در قاهره است.

به گزارش انتخاب به نقل از  العالم، "محمد مرسی"، در مصاحبه با روزنامه "الکویتیه" در پاسخ به سئوالی در خصوص "روابط مستقیم اخوان المسلمین با ایران و حزب الله" و ادعای این روزنامه مبنی بر "تهدید کشورهای عربی و غرب در صورت اتحاد مصر و ایران و حزب الله"، گفت: "این مسائل توهم، افترا و بی اساس است؛ ما به حق ملت فلسطین برای مقاومت در برابر اسرائیل اشغالگر احترام می گذاریم و آن را بد نمی دانیم؛ ولی در مقابل هیچگاه در صف هیچکدام از قدرتهایی که کشورهای دوست در منطقه خلیج ع.ر.ب.ی. (خلیج فارس) را تهدید می کنند، قرار نمی گیریم".

خبرنگار الکویتیه در ادامه مرسی را به چالش کشیده، و با بیان اینکه "ایران بارها تلاش کرده روابط خود با مصر را آغاز کند"؛ از او می پرسد "تأثیر روابط قاهره - تهران بر روابط مصر با کشورهای عربی و بالعکس چیست؟" .. مرسی در پاسخ می گوید: "من دیدار با کاردار ایران در مصر را نپذیرفته ام، البته حداقل تا هنگامی که موضع آنها در خصوص سوریه مشخص شود .. اما در ارتباط با اظهارات شما تأکید می کنم که امنیت و ثبات منطقه عربی نیازمند وجود روابط مثبت بین مصر و منطقه (کشورهای عربی) است، زیرا هیچکدام از دو طرف بی نیاز از یکدیگر نیستند؛ رهبری طرح سنی بین الازهر و عربستان و بالهای آنها در کشورهای عربی باقی می ماند، البته بدون ورود به جزئیات در خصوص طرح دیگر که در مقابل آن قرار دارد .. روابط ما با کشورهای منطقه (عربی) ابدی، قوی و راهبردی و برای بقا است".

ادعای مرسی درحالی مطرح می شود که مقامات جمهوری اسلامی ایران بارها در مناسبتهای مختلف تأکید کرده اند که از مطالبات مردم سوریه در داخل حمایت می کنند و مخالف هرگونه درگیری داخلی و مداخله خارجی در این کشور هستند.

مرسی درباره دلیل پیروزی احمد شفیق در دور نخست انتخابات، و اینکه آیا وی از حمایتهای داخلی و یا خارجی برخوردار است، گفت: حامیان شفیق خانواده های محدودی هستند که از رژیم سابق امتیازاتی گرفته بودند، و به دلیل احتکار و فساد به ثروتهای نامشروع بزرگی دست یافته اند.. آنها نمی خواهند ناگهان این امتیازها را از دست بدهند؛ به همین دلیل به شدت با انقلاب به جدال و جنگ می پردازند و در این راه از سوی برخی رسانه ها، عناصر حزب منحل ملی، و گروهی از سرمایه دارانی که اکنون به اتهام فساد مالی درحال محاکمه هستند، حمایت می شوند .. این سرمایه داران امیدوارند که از طریق بازگشت یکی از مهره های رژیم سابق به رأس قدرت، بتوانند از این راه آزاد شوند.

مواضع متناقض مرسی درباره اسرائیل و آمریکا

مرسی در ادامه گفت: ما از استقبال گسترده اسرائیل و اظهارات بن الیعازر و دیگر سیاستمداران ارشد اسرائیلی درباره احتمال پیروزی احمد شفیق شگفت زده شدیم؛ این امیدواری های صهیونیستها بدون دلیل نیست، و مردم باید درباره این مسائل آگاه باشند.

وی با این حال، در اظهاراتی متناقض روابط مصر "جدید" با رژیم صهیونیستی و آمریکا را رد نکرد و درباره معاهده کمپ دیوید گفت: ما به توافقنامه های رسمی مصر تا زمانی که آنها به نفع ملت مصر باشند احترام می گذاریم .. ملت مصر در تعیین سرنوشت "آشتی" صاحب نظر هستند؛ درنتیجه خود ملت درباره آن تصمیم گیری می کند؛ توافق نامه ها به این منظور ایجاد شده که دو طرف به آن پایبند باشند و نه یک طرف، اما درمورد گاز مصر، منافع مردم این کشور در اولویت قرار دارد.

مرسی در خصوص روابط فعلی اخوان المسلمین و آمریکا گفت: روابط ما با آمریکا بر اصل برابری در تعامل استوار است و منافع مصر در اولویت قرار دارد.

وی ادامه داد: ما بعنوان یک حزب سیاسی مصری فعال در صحنه سیاسی، از سفرهای رسمی نمایندگان دولت آمریکا و سفارت این کشور در قاهره استقبال کردیم.

پیدا شدن موبایل مرسی در جیب یکی از خبرنگاران الکویتیه

خبرنگار الکویتیه در ادامه این مطلب نوشت: هنگام مصاحبه با محمد مرسی میهمانانی برای دیدار با وی آمدند که در جریان آن تلفن همراه مرسی به دلیل تشابه مارک آن با تلفن های حاضران ناپدید شد .. یکی از معاون های مرسی تلاش کرد تا آن را بیابد ولی تلاشها بی فایده بود .. هنگام بازگشت یکی از همکاران ما متوجه شد که تلفن همراهی در جیبش قرار دارد که متعلق به او نیست .. پرسیدیم که این موبایل متعلق به کیست، و طبیعتا موبایل مرسی بود .. ما تلفن همراه مرسی را به او بازگرداندیم.

 

اظهار نظر مرسی درباره آینده مصر و نحوه اداره این کشور درحالی مطرح می شود که شورای نظامی قبل از پایان دور دوم انتخابات ریاست جمهوری، در کودتایی نرم و از پیش برنامه ریزی شده، پارلمان را منحل کرده، و با گسترش اختیارات خود حتی در زمینه قانون گذاری و تصمیم گیری های کلان، اختیارات رییس جمهوری آینده را به شدت محدود کرد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۲۹
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
|
۱۲:۴۰ - ۱۳۹۱/۰۴/۰۱
لعنت خدا بر مسلمانان بی بصیرت
ناشناس
|
۱۱:۴۴ - ۱۳۹۱/۰۴/۰۱
اول بذار رييس جمهور رسما بشي بعد پز مقامت رو بده در ثاني اگه كاردار ايران را نبيني ايراني ها از گرسنگي ميميرند تورو خدا تو تصميمت تجديد نظر كن جون مادرت
دوربین
|
۱۱:۳۰ - ۱۳۹۱/۰۴/۰۱
مرسی دیدی خودتراگم کردی وگم کردن موبایل درجمع بیگانگان حکایت نیز همان است .امابازتوجیب خودی بیفتی پیداشوی .امیدواریم مردم مصر بابمیدان تحیر رفتن باز ترا پیداکنند.بجیب اسرائیل وامریکانیفتی والاباز آمریکامیتواند ادعای اعجاز کند که از یک انقلابی فرعونی ساخته؟
صوراسرافیل
|
۱۱:۱۱ - ۱۳۹۱/۰۴/۰۱
البته مواضع مرسی شاید برای ما مردم بی خبر از همه جا عجیب باشد.این هم از ضعف مفرط دستگاه دیپلماسی ما و خوابهای خرگوشی ناشی می شود که فکر می کنیم جنبشهای اعراب در یکی دوسال گذشته فقط ریشه اسلامی دارد و از ایران هم تاثیر پذیرفته اند. حال آنکه واقعیت این است که اگر این جنبشها رنگی هم از اسلام داشته اند اولا با تلقی خود آنها از اسلام سازگار است،ثانیا واقع بین باشیم، تاثیر قومیت و عربیت چندین برابر تاثیر اسلام بوده است.اگر این واقعیتها را درک نکنیم با توقعات زیادی که از امثال مرسیها پیدا می کنیم بسیار سرخورده و منزوی خواهیم شد.حمایتهای بی چون و چرا از این آقا و دارودسته اش در رسانه های داخلی و قلب واقعیات برای ایرانیان ،هزینه های سنگینی خواهد داشت. چرا ما دوست داریم هر چیز ارزانی را اینقدر گران بخریم.
ناشناس
|
۱۱:۰۹ - ۱۳۹۱/۰۴/۰۱
یقین می دانم مصر هم در صورت برقراری رابطه با ایران رابطه ای مثل سایر کشورهای عربی با ایران خواهد داشت. (یعنی رابطه منتقدانه و شبه دشمنی)
احمد
|
۱۱:۰۵ - ۱۳۹۱/۰۴/۰۱
البته مستحضر هستید که اخوان المسلمین هم یکی از دست پرورده های انگلیس است.
ناشناس
|
۱۱:۰۳ - ۱۳۹۱/۰۴/۰۱
ابن برادر عرب هم تو زرد درامد.......!!!
سعید
|
۱۰:۴۹ - ۱۳۹۱/۰۴/۰۱
این همه هزینه برای هیچ!!!
باور کنید فرداروزی اگر فلسطین هم آزاد شود عرب های اونجا هم درست همین برخورد رو با ما می کنند
مهدی
|
۱۰:۳۵ - ۱۳۹۱/۰۴/۰۱
هه هه اینم از مصر
سوریه و ترکیه و عربستان و کشورهای حوزه خلیج هم که بای بای
باید واسه پیدا کردن یه دوست نه از کشورهای اسلامی که کمونیستی بریم اونور دنیا و قربون صدقه بولیوی و ونزوئلا و...بشیم جالبه نه؟
احمد
|
۱۰:۲۵ - ۱۳۹۱/۰۴/۰۱
چی بود صدا و سیما برای مرسی عروسی گرفته بود ؟؟؟
البته این نشون میده سیاستمدارا باید به سیاسن و منافع ملی شون فکر کنن نه اینکه با حمایت کشورهای دیگه به نفع اونا جوگیر بشن.
سیاستمدار
|
۰۹:۵۴ - ۱۳۹۱/۰۴/۰۱
اگر دنیا فکر کند که مصر به عنوان یک کشور مخالف اسرائیل و همراستا با ایران خواهد شد سخت در اشتباه است .
ناشناس
|
۰۹:۴۶ - ۱۳۹۱/۰۴/۰۱
"بیداری اسلامی " یا "بهار عربی"، مسئله این است... فکر کنم سیاستمداران ما باز زیادی عجله کردند و روغن داغ قضیه رو زیاد گردند.... همون "بهار عربی" بهتره...
ناشناس
|
۰۹:۱۰ - ۱۳۹۱/۰۴/۰۱
این نشون میده که محمد مرسی و اخوان المسلمین توی مصر انقلابی به معنی تند نیستند بلکه اهل معامله و سازش برای منافع ملی خودشون هستند و باید گفت خوش به حال مصریا که انقلابیونشنم واقع گرا هستند
ناشناس
|
۰۹:۰۴ - ۱۳۹۱/۰۴/۰۱
حالا بیخودی خودتونو برای اینا .....کنید!!!
اینم نتیجش....
ناشناس
|
۰۸:۵۷ - ۱۳۹۱/۰۴/۰۱
خوب کاری کردن دیدار نکردن کسی که به ملت خودش رحم نمیکنه روز به روز همه بهش بد بین میشن این از وضعیت گرانی اب و برق و گاز و بنزین و نان و هوای الوده و اب الوده و شیر وایتکس دار و........ به فکر مسافرت رفتنن هر روز یه جا.....
lplnvqh
|
۰۸:۴۳ - ۱۳۹۱/۰۴/۰۱
انتخاب گرامی .ملت مصر با 50% بی سواد باید حاکمیت اسلام سیاسی نخبگان مسلمانش را تجربه کند و به تجربه سیاسی اش افزوده شود .به یقین بدلیل پایین بودن نرم سیاستمداری در نخبگان سیاسی اسلامی که بسیار پایین تر از حداقل استانداردهای یک سیاستمدار مدرن هستند ، اوضاعی بدتر از دوره مبارک را پدید خواهند اورد .این را به یقین میگویم .ملتهای آزاد شده از سلطه دیکتاتوری فقط با تجربه عملی ، به ضرورت حکومت سکولار میرسند .خوشبختانه در مصر وزن سیاسی بالائی داشته و آینده مصر حداقل از 4 سال آینده کاملا روشن خواهد شد .ا...
علیرضا
|
۰۸:۳۵ - ۱۳۹۱/۰۴/۰۱
این آقای مرسی باید دست صدا و سیمای ایران را ببوسد که اینقدر برای ایشان تبلیغ کرد. اگر صدا و سیمای مصر هم به اندازه صدا و سیمای ایران برای مرسی تبلیغ می کرد رای ایشان 99%! می شد! میگی نه برو بررسی کن!!!
علي
|
۰۸:۲۵ - ۱۳۹۱/۰۴/۰۱
مشکل اینها اینه که به ما به چشم شیعه وسني نگاه مي کنن از اسلامگراهاي عربي توقع دوست داشتن ایران رانداشته باشید مصلحتي رفتار مي کنن البته حزب الله وشیعیان عراق وبحرین وعربستان اینطورنیستن انها واقعاً مرید ایران هستندهمیشه هم بهشون تهمت تبعیت ایران را ميزنند
ناشناس
|
۰۸:۰۹ - ۱۳۹۱/۰۴/۰۱
اینم نتیجه یکسال زحمت صدا و سیما در راستای بیداری اسلامی........
صوراسرافیل
|
۰۸:۰۶ - ۱۳۹۱/۰۴/۰۱
البته مواضع مرسی شاید برای ما مردم بی خبر از همه جا عجیب باشد.این هم از ضعف مفرط دستگاه دیپلماسی ما و خوابهای خرگوشی ناشی می شود که فکر می کنیم جنبشهای اعراب در یکی دوسال گذشته فقط ریشه اسلامی دارد و از ایران هم تاثیر پذیرفته اند. حال آنکه واقعیت این است که اگر این جنبشها رنگی هم از اسلام داشته اند اولا با تلقی خود آنها از اسلام سازگار است،ثانیا واقع بین باشیم، تاثیر قومیت و عربیت چندین برابر تاثیر اسلام بوده است.اگر این واقعیتها را درک نکنیم با توقعات زیادی که از امثال مرسیها پیدا می کنیم بسیار سرخورده و منزوی خواهیم شد.حمایتهای بی چون و چرا از این آقا و دارودسته اش در رسانه های داخلی و قلب واقعیات برای ایرانیان هزینه های سنگینی خواهد داشت. چرا ما دوست داریم هر چیز ارزانی را اینقدر گران بخریم.
ناشناس
|
۰۸:۰۱ - ۱۳۹۱/۰۴/۰۱
از کوزه همان برون تراود که در اوست.
هنوز که هیچی نشده و کاره ای نیست اینطور حرف میزنه وای بحال بعدش. واقعا برا اون کله بزرگای مملکتمون متاسفم
ناشناس
|
۰۷:۲۱ - ۱۳۹۱/۰۴/۰۱
دکتر تحویل بگیر شما می خواهید برای اینها در کارخانه شان کارگری کنید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ناشناس
|
۰۷:۰۹ - ۱۳۹۱/۰۴/۰۱
این عربها نمک نشناس و چندرون.وقتی برادرشون راقربانی کردندمنظورم فلسطین و لبنانه چه انتظاری دارین.اتفاقا این از جمال ناصر و مبارک ضدایران ترخواهد بود.شک نکنید
ناشناس
|
۰۱:۲۲ - ۱۳۹۱/۰۴/۰۱
هنوز نرسیده موضعش مشخص شد بعضی ها حاضر بودند کارگریشون رو بکنند حیف مردم ما
مومنی
|
۰۰:۴۲ - ۱۳۹۱/۰۴/۰۱
خدایا به فریاد ملت ایران برس وتحلیل گران وتهیه کنندگان اخبار صدا وسیما را عقل ووجدانی بده که تحلیل درست وبه دور از هیجانهای زودگذر به خورد ما بدهند .دودورانتخابات مجلس ترکیه وروی کار آمدن اردوغان صدا وسیما ودیگرتریبون های ایران با شوق وذوق فراوان در بوق کرنا دمیدند که اسلام گراها در ترکیه پیروز شده اند. وحالاآنها را آمریکایی جلوه می دهند. گفتند در تونس اسلام گراها روی کارآمده اند ولی تونس سفیر سوریه را به خاطر کشتن مردم بیرون کردند وبرخلاف میل ایران عمل کرد وحالا هم که قضایای مصر بود واین هم نتیجه ی کار!!!!!!!!!؟؟؟؟؟
ناشناس
|
۰۰:۳۳ - ۱۳۹۱/۰۴/۰۱
هی سنگ این اعراب بی منطق را به سینه نزنید.
حسام
|
۰۰:۱۱ - ۱۳۹۱/۰۴/۰۱
قابل توجه رئیس جمهوری ایران که آرزوی این را دارد که تا بعد از ظهر با مصر رابطه دیپلماتیک بر قرار کند.
رحیم
|
۲۳:۳۹ - ۱۳۹۱/۰۳/۳۱
اولا ،رای ملت مصر تقریبا مساوی بین مرسی اسلامگرای اخوانی و احمد شفیق عضو کابینه مبارک تقسیم گردید . یعنی طرفداران دولت قبلی هنوز هستند .
ثانیا این از مواضع مرسی انقلابی ، یک از سیاسیون حراف بیاید و تاثیر انقلاب اسلامی را در بیداری انقلاب ات عربی ( مصر لیبی یمن سوریه و.. ) توضیح دهد . احساسی و بدون آگاهی حرف زدن مشخص نشده
ناشناس
|
۲۳:۳۱ - ۱۳۹۱/۰۳/۳۱
مارو باش با کی اومدین 13 بدر...