صفحه نخست

تاریخ

ورزش

خواندنی ها

سلامت

ویدیو

عکس

صفحات داخلی

۰۴ دی ۱۴۰۳ - ساعت
کد خبر: ۶۷۲۴۴۰
تاریخ انتشار: ۰۱ : ۱۷ - ۳۱ فروردين ۱۴۰۱
رئیس جمهور ، پیگیری را رمز موفقیت دستگاه‌ها در انجام وظایف و مأموریت‌های‌شان دانست و تأکید کرد: مشکلات فقط با دستور دادن حل نمی‌شود، بلکه دستورات باید منجر به اقدام و عمل جدی شود.
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

رئیس جمهور ، پیگیری را رمز موفقیت دستگاه‌ها در انجام وظایف و مأموریت‌های‌شان دانست و تأکید کرد: مشکلات فقط با دستور دادن حل نمی‌شود، بلکه دستورات باید منجر به اقدام و عمل جدی شود.

سید ابراهیم رئیسی روز چهارشنبه در نشست هیأت دولت با اشاره به گزارش وزارت امور اقتصادی و دارایی درباره فرصت‌ها و چالش‌های روابط تجاری با کشورهای منطقه، وضعیت تجاری کشورمان را خوب توصیف و بر لزوم بهره‌مندی از فرصت‌های موجود و استفاده بیشتر از ظرفیت بخش خصوصی در این عرصه تأکید کرد.

رئیس جمهور سپس به معاون اول مأموریت داد با تشکیل کمیته‌ای با حضور مسئولان ذیربط، مشکلات و موانع حوزه تجارت را احصا و در کوتاه‌ترین زمان برای حل آنها تدبیر کنند.

رئیسی، پیگیری را رمز موفقیت دستگاه‌ها در انجام وظایف و مأموریت‌های‌شان دانست و تأکید کرد: مشکلات فقط با دستور دادن حل نمی‌شود، بلکه دستورات باید منجر به اقدام و عمل جدی شود.


رئیس جمهور همچنین با تأکید بر لزوم مدیریت نقدینگی و هدایت تسهیلات بانکی به سوی تولید، گفت: خلق نقدینگی بدون مدیریت آن پیامدهای سوء اقتصادی دارد و تلاش‌های خدمت‌گزاران عرصه اقتصاد را بی‌اثر می‌کند.

رئیسی در ادامه با محکوم کردن حملات تروریستی به چند مدرسه در کشور افغانستان و تسلیت به خانواده‌های قربانیان این رخداد، مسئولیت این حوادث را علاوه بر تروریست‌ها، بر عهده کشورهایی دانست که در سال‌های گذشته به اسم تأمین امنیت، با مداخلات غیرمسئولانه بیشترین نقش را در ناامن‌سازی و بی‌ثبات‌سازی افغانستان ایفا کرده‌اند.

رئیس دولت سیزدهم همچنین از هیأت حاکمه افغانستان خواست که با تمام توان برای جلوگیری از تکرار این دست حوادث که بیشترین قربانیان آن اطفال و دانش‌آموزان بی‌گناه هستند، بکوشد.

رئیس‌جمهور در بخش دیگری از سخنان خود با تسلیت فرارسیدن ایام سوگواری مولی‌ الموحدین حضرت علی (ع) و گرامیداشت لیالی قدر، بر بهره‌مندی از فرصت این شب‌ها برای کسب معرفت و فیوضات معنوی تأکید کرد و اظهار داشت: محروم کسی است که از درک فضیلت شب‌های قدر محروم باشد.

وی شرط درک شب قدر را کسب معرفت نسبت به مقام و منزلت اهل بیت علیهم‌ السلام عنوان کرد و گفت: برای کسب معرفت باید خود را در معرض نسیم رحمت الهی قرار داد و اگر انسان در شب قدر مدال معرفت نگیرد، برای او هیچ فرقی بین این شب و شب‌های دیگر نیست.