صفحه نخست

تاریخ

ورزش

خواندنی ها

سلامت

ویدیو

عکس

صفحات داخلی

۱۴ آذر ۱۴۰۳ - ساعت
کد خبر: ۶۶۶۳۹۱
تاریخ انتشار: ۲۷ : ۲۰ - ۱۹ اسفند ۱۴۰۰
«یون سوک یول» نامزد حزب محافظه کار «قدرت مردم» کره جنوبی در رقابت سخت ریاست جمهوری این کشور پیروز شد. انتخابات ریاست جمهوری کره جنوبی روز چهارشنبه در حالی برگزار شد که رقابت شدیدی میان «لی جائه میونگ» از حزب حاکم دموکراتیک و یون سوک یول از حزب محافظه کار جریان داشت.
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

ایرنا: «یون سوک یول» نامزد حزب محافظه کار «قدرت مردم» کره جنوبی در رقابت سخت ریاست جمهوری این کشور پیروز شد.

به گزارش سایت بیزنس اینسایدر، وی سال گذشته میلادی از سیاست «مون جائه این» رئیس جمهوری مستعفی کره جنوبی به خاطر ترویج توازن بهتر بین کار و زندگی انتقاد کرد.

سیاست مون ساعات کاری کارگران را به ۵۲ ساعت در هفته یعنی ۴۰ ساعت در هفته بعلاوه ۱۲ ساعت اضافه کاری محدود می کند.

یون در عین حال گفت که کارگران باید امکان یابند ۱۲۰ ساعت در هفته کار کنند و سپس از یک استراحت خوب برخوردار باشند. پیشنهاد وی برای ۱۲۰ ساعت در هفته معادل پنج روز ۲۴ ساعته است.

داده های سازمان توسعه و همکاری اقتصادی حاکی است که به طور متوسط یک کارگر در کره جنوبی یک هزار و ۹۰۸ ساعت در سال ۲۰۲۰ کار کرده است. این یکی از بالاترین ساعات کاری در این سازمان اقتصادی ۳۸ عضوی است و کره جنوبی پس از کاستاریکا، مکزیک و کلمبیا در جایگاه چهارم قرار دارد.

در مقایسه، یک کارگر در آمریکا به طور متوسط یک هزار و ۷۶۷ ساعت در سال ۲۰۲۰ کار کرده است.

کره جنوبی به داشتن فرهنگی کاری سختگیرانه مشهور است. آداب و رسوم محل کار همچون ساعات کاری طولانی و کار آخر هفته در این کشور، رایج است. گزارش هایی از جان باختن کارگران به علت کار زیاد در کره جنوبی مخابره شده است.

رئیس جمهوری منتخب کره جنوبی نظرات جنجال برانگیز دیگری را در مسیر مبارزات انتخاباتی اش بیان کرده است، از جمله یکی که به نظر می رسد در قالب آن آفریقا را تحقیر می کند.

وی فمینیسم را عامل نرخ هولناک زاد و ولد در کره جنوبی دانسته است. این کشور با ۸۱ صدم درصد تولد به ازای هر زن در سال ۲۰۲۱، یکی از پایین ترین نرخ زاد و ولد در جهان را داراست. این در حالی است که در سال ۲۰۲۰، نرخ زاد و ولد کلی در آمریکا ۱.۶۴ درصد بود.

انتخابات ریاست جمهوری کره جنوبی روز چهارشنبه در حالی برگزار شد که رقابت شدیدی میان «لی جائه میونگ» از حزب حاکم دموکراتیک و یون سوک یول از حزب محافظه کار جریان داشت.

به سبب شیوع ویروس کرونا در کره جنوبی انتخابات زودهنگام برای شماری از مبتلایان به کرونا برگزار شد و اتباع کره جنوبی که در خارج از این کشور زندگی می کردند نیز بصورت زودهنگام در این ماراتن سیاسی شرکت کردند.