صفحه نخست

تاریخ

ورزش

خواندنی ها

سلامت

ویدیو

عکس

صفحات داخلی

۰۳ دی ۱۴۰۳ - ساعت
کد خبر: ۶۶۵۴۵۷
تاریخ انتشار: ۲۳ : ۱۳ - ۱۴ اسفند ۱۴۰۰
دلیلی وجود ندارد که در ۵۰ سالگی به اندازه ۴۰ سالگی خوش اندام و زیبا به نظر نرسید، اما کاهش وزن بعد از ۵۰ سالگی فرآیند آسانی نیست.  حتی ستاره‌هایی که مربیان شخصی و مربیان تغذیه دارند، پس از رسیدن به این سن، باید کمی سخت‌تر تلاش کنند تا وزن خود را کم کنند.
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

دلیلی وجود ندارد که در ۵۰ سالگی به اندازه ۴۰ سالگی خوش اندام و زیبا به نظر نرسید، اما کاهش وزن بعد از ۵۰ سالگی فرآیند آسانی نیست.  حتی ستاره‌هایی که مربیان شخصی و مربیان تغذیه دارند، پس از رسیدن به این سن، باید کمی سخت‌تر تلاش کنند تا وزن خود را کم کنند.

به گزارش سرویس خواندنی‌های انتخاب به نقل از هلث لاین، یکی از دلایل اصلی که باید تلاش بیشتری انجام دهید تا وزن خود را کنترل کنید، این است که ترکیب بدن شما با افزایش سن تغییر می‌کند و شما پس از ۳۵ سالگی به ازای هر ۱۰ سال به طور متوسط ​​۳ تا ۵ درصد توده عضلانی خود را از دست می‌دهید و این می‌تواند بر نحوه چربی سوزی تأثیر بگذارد.

 دکتر لویزا پتر، متخصص کاهش وزن و مدیریت و استادیار بالینی قلب و عروق در دانشکده پزشکی Mount Sinai، می‌گوید: "بدن شما با خروج از مرحله رشد وارد مرحله پیری می‌شود. "

 

روی غذا‌های غنی از مواد مغذی تمرکز کنید

غذا‌های غنی از مواد مغذی "غذا‌هایی هستند که مملو از ویتامین‌ها و مواد معدنی هستند، اما کالری زیادی ندارند. " فکر کنید: میوه‌ها و سبزیجات، ۱۰۰% غلات کامل، آجیل و دانه ها، غذا‌های دریایی، لبنیات کم چرب و تخم مرغ، در این گروه قرار دارند، همچنین گنجاندن پروتئین کافی بسیار مهم است.  پروتئین به ساخت و ترمیم عضلات کمک می‌کند.  پر کردن بشقاب خود با این مواد با کیفیت به شما کمک می‌کند احساس سیری بیشتری داشته باشید و به کاهش وزن کمک کنید.

سعی کنید غذا‌های خاصی را محدود کنید

مانند هر سنی، در این سن نیز، باید قند، سدیم و چربی اشباع اضافه شده خود را محدود کنید.  این بدان معنا نیست که هرگز نمی‌توانید این غذا‌ها را بخورید و به اهداف کاهش وزن خود دست یابید، فقط ایده خوبی است که کمتر از آن‌ها استفاده کنید.  غذا‌هایی مانند محصولات پخته شده، آب نبات، گوشت‌های بیش از حد فرآوری‌شده، غذا‌های سرخ‌شده باید فقط در مواقعی مشخص و محدود مصرف شوند.

هورمون‌های خود را بررسی کنید

اغلب اوقات مقصر هورمون‌ها نیستند.  با این حال، اگر معاینه فیزیکی شما نشانه‌هایی از ناهنجاری‌های هورمونی را نشان می‌دهد، ایده خوبی است که سطح هورمون خود را بررسی کنید. با افزایش سن، پروژسترون، تستوسترون و سایر هورمون‌ها کاهش‌ می‌یابد که ممکن است بدن را برای ذخیره چربی به جای کاهش وزن آماده کند.  اگر هورمون‌های شما از حالت عادی خارج شده‌اند، اقدامات لازم برای بازگرداندن سطح تیروئید، غدد فوق کلیوی و سایر سطوح هورمونی شما می‌تواند کمک زیادی به کاهش وزن کند. تحقیقات نشان می‌دهد که سطح متعادل تستوسترون باعث کاهش سطح گلوکز خون می‌شود که ممکن است به کاهش وزن و کاهش چربی شکم کمک کند.

اهدافی واقع بینانه تعیین کنید

ایجاد تغییرات در زندگی به شجاعت و قدرت ذهنی نیاز دارد.  اهداف بزرگ را به اهداف کوچکتر و دست یافتنی‌تر تقسیم کنید.  تمرکز بر احساس خود و تغییرات مثبتی که در سبک زندگی خود ایجاد می‌کنید، به جای کاهش وزن روی ترازو، به شما کمک می‌کند برای رسیدن به اهداف خود انگیزه داشته باشید.  

مراقب مفاصل باشید

جانا لاول، یک مربی شخصی مستقر در لس آنجلس، می‌گوید که بهترین نتایج را در میان مشتریان ۵۰ ساله‌اش می‌گیرد که آن‌ها را مجبور به انجام تمرینات متقابل در استخر کند.  او می‌گوید مفاصل خسته می‌توانند شما را از انجام یک تمرین عالی باز دارند، و درد می‌تواند برخی از افراد را کاملاً از ورزش دور کند.

رژیم غذایی خود را اصلاح کنید

در ۵۰ سالگی باید بپذیریم که متابولیسم ما نیز تغییر کرده است، به این معنی که هر روز حدود ۲۵۰ کالری کمتر می‌سوزانیم.  دکتر کتی فرارو،  متخصص تغذیه، متخصص تغذیه و استادیار بالینی تغذیه در دانشگاه کالیفرنیا می‌گوید، اگر مانند اوایل دهه ۲۰۰۰ به خوردن خوراکی‌ها ادامه دهید  و ورزش خود را افزایش ندهید ناگزیر وزن اضافه خواهید کرد. حذف غذا‌های ناسالم در رژیم غذایی و جایگزینی آن با میوه‌ها، سبزیجات، غلات کامل و پروتئین‌های بدون چربی می‌تواند کاهش کالری را بدون درد کند.

نحوه و زمان غذا خوردن را تغییر دهید

نحوه غذا خوردن شما در دهه ۵۰ زندگی شما اهمیت زیادی دارد،   زمانی که در حال برنامه‌ریزی وعده‌های غذایی خود هستید، بر سیری تمرکز کنید، نه کنترل اندازه غذا.  اگر شکم ما سیر نباشد، احساس سیری نمی‌کنیم و گرسنه می‌مانیم.  وقتی صحبت از کاهش وزن سالم و مدیریت به میان می‌آید، می‌خواهیم تعادل مهمی را بین غذا خوردن برقرار کنیم تا زمانی که احساس سیری و رضایت کنیم و در عین حال کالری دریافتی خود را کاهش دهیم.