صفحه نخست

تاریخ

ورزش

خواندنی ها

سلامت

ویدیو

عکس

صفحات داخلی

۲۹ شهريور ۱۴۰۳ - ساعت
کد خبر: ۶۶۴۲۹۱
تاریخ انتشار: ۳۲ : ۱۳ - ۰۵ اسفند ۱۴۰۰
یک دانشجوی ۱۹ ساله،   پس از خوردن باقیمانده غذای چینی که ۲۰ ساعت قبل خریده بود دچار مشکلاتی جدی در بدت خود شد و در نهایت، پا‌ها و انگشتان خود را از دست داد.
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

یک دانشجوی ۱۹ ساله،   پس از خوردن باقیمانده غذای چینی که ۲۰ ساعت قبل خریده بود دچار مشکلاتی جدی در بدت خود شد و در نهایت، پا‌ها و انگشتان خود را از دست داد.

به گزارش سرویس خواندنی‌های انتخاب به نقل از نیویورک پست، دکتر برنارد هسو، سم شناس، توضیح داد که چگونه این مرد جوان آمریکایی، پس از خوردن غذا‌های باقی مانده، از جمله مرغ و برنج، به شدت بیمار شد.

زمانی که او در بیمارستان عمومی ماساچوست بستری شد، دچار  "شوک، نارسایی چند عضوی، لکه‌های پوستی، و بثورات رتیکولار به سرعت پیشرونده" شده بود، این مرکز گفت: "بیمار تا ۲۰ ساعت قبل از این بستری سالم بود، اما  پس از خوردن برنج، مرغ و باقیمانده غذای یک رستوران، درد منتشر شکمی و حالت تهوع ایجاد و به تدریج بدتر شد که شامل درد قفسه سینه، تنگی نفس، سردرد، سفتی گردن و تاری دید شد.

این مرد جوان، تحت آزمایش خون و ادرار قرار گرفت و تشخیص داده شد که عفونت باکتریایی به نام نایسریا مننژیتیدیس دارد که باعث لخته شدن خون و از کار افتادن کبدش شده است.

گفته می‌شود که نکروز پوستی او ناشی از "پورپورا فولمینانس" است که یک عارضه شدید سمی است، این مرد پس از قطع شدن قسمتی از انگشتان و پاها، بهبودی نسبتاً خوبی داشت.

برای کاهش خطر مسمومیت غذایی ناشی از باکتری ها، باقیمانده مواد غذایی باید حداکثر تا دو ساعت پس از سرد شدن، در یخچال نگهداری شود.