پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) : رئیس سازمان صدا و سیما گفت: تلاش دشمن این است که نشان دهد مردم امیدی به آینده ندارند. باید به مردم امید دهیم و خدمات دولت گفته شود.
به گزارش سرویس سیاسی پایگاه خبری تحلیلی انتخاب، سیدعزت الله ضرغامی رئیس سازمان صدا و سیما در همایش امنیت پایدار که به همت دانشگاه امام حسین (ع) برگزار شد، گفت: امنیتی کردن اموری که امنیتی نیست، خود باعث از بین بردن امنیت پایدار میشود.
وی افزود: یکی از بهترین پایلوتهای بررسی این موضوع فتنه 88 است. حادثه فتنه در اوج قدرتمندی نظام و مشارکت بالای مردم ناگهان اتفاق میافتد و خیلیها را غافلگیر میکند.
ضرغامی ادامه داد: نیروهایی قبل از وقوع فتنه در جامعه وارد میشد که دیده نمیشد و از دید خواص مغفول مانده بود اما اثرگذاری خود را گذاشت.
رئیس سازمان صدا و سیما خاطرنشان کرد: همانطور که آنها بعدا اعلام کردند، بحثشان تقلب نبود و مشکل به وجود آمده ناشی از چیزهای دیگری بود که کم کم آن را اعلام کردند.
به گزارش انتخاب به نقل از فارس، ضرغامی در ادامه تصریح کرد: بخشی از کار مقابله با فتنه جمع کردن کف خیابانها بود که توسط نهادهای امنیتی انجام میشد و در کنار آن باید بر روی افکار عمومی کار بسیار وسیعی انجام میشد.
وی افزود: مقام معظم رهبری در آن زمان از ما خواستند که جداسازی کنیم و نشان دهیم افرادی که الان در کف خیابانها امنیت را بر هم میزنند، غیر از 13 میلیونی هستند که به جریان مقابل رأی دادند.
ضرغامی با بیان اینکه گفتوگوهای تلویزیونی و مصاحبههای زیادی در این خصوص صورت گرفت، گفت: من شخصا با سران فتنه گفتوگو کردم و به آنها گفتم شما هم بیایید و گفتوگو کنید اما آنها میخواستند یک طرفه بیایند و بیانیه بخوانند، از طرفی برخی از آقایان هم نیامدند و میخواستند ببینند در آینده چه میشود و بخشی هم که مخالف فتنه بودند، برای صحبت کردن شرط میگذاشتند و میخواستند بسیار تند صحبت کنند.
رئیس سازمان صدا و سیما با بیان اینکه اصلیترین کار ما عادیسازی شرایط بود، گفت: مصاحبههایی با مردم صورت میگرفت که آنها عمل فتنهگران را تقبیح میکردند و این به عادی شدن شرایط کمک میکرد.
ضرغامی ادامه داد: همین طور در چهار سال پیش و ایام عید که آمریکا تبلیغات فراوانی برای حمله به ایران میکرد، ما در جهت خنثیسازی آن گزارشهایی از عادی بودن شرایط در ایران و خرید شب عید مردم پخش میکردیم که این خودش یک کار امنیتی بود.
وی افزود: اگر ادبیات و فرهنگ امنیتی مشترک مبتنی بر مردم داشته باشیم، امنیت کشور در سطح بالایی تضمین میشود.
ضرغامی خاطرنشان کرد: رسانه ملی به دلیل فراگیری و تأثیرگذاری و مقدم بودن بر جنگ نرم برای همه موضوعات برنامهریزی دارد همچنین امیدبخشی و ارائه چهره مطلوب از جامعه از موارد مهم ایجاد امنیت پایدار است.
وی ادامه داد: تلاش دشمن این است که نشان دهد مردم امیدی به آینده ندارند و مأیوس هستند و هرگونه سیاهنمایی و تخریب که به اسم انتقاد و دفاع از مردم و حتی برای اعتمادسازی صورت میگیرد، امری نادرست است.
رئیس سازمان صدا و سیما در ادامه خاطرنشان کرد: برخی میگویند دولت را نباید مثل سابق تعریف کرد و یا وقتی خدمات دولت را میگوییم، حرفهایی به ما میزنند باید به مردم امید دهیم و خدمات دولت گفته شود.
ضرغامی تأکید کرد: امروز ما جنگ اقتصادی داریم و دشمن میخواهد اقتصاد ما را شرطی کند.
وی افزود: در جلسهای که با رئیس جمهور و برخی وزرا و نهادهای امنیتی داشتیم، مطلبی را گفتم و آن این بود که چند هفته پیش در حال پیادهروی نزدیک سبزه میدان بودم که دیدم انگار چند نفر در حال دعوا هستند و مردم جمع شدهاند اما جلوتر رفتم و دیدم که دعوا نیست و آقایی وسط جمع ایستاده و با موبایل قیمت دلار و اجناس را میگیرد و بلند میگوید و بقیه در گوشهای قیمت اجناس را در سراسر کشور اعلام میکردند؛ حال معلوم نیست آدمی که معلوم نیست با کجا ارتباط دارد، قیمت را در کشور تعیین میکند.
ضرغامی در بخش دیگری از سخنانش تأکید کرد: دستگاههای امنیتساز و سپاه باید توجه کنند که کشور و دولت را کمک کنند تا دولت بار را جلو ببرد و در جنگ اقتصادی موفق شویم.
وی با بیان اینکه امیدبخشی به جامعه در هر مقطعی ارتباط تنگاتنگ با امنیت پایدار را دارد، گفت: تقویت باورهای دینی از دیگر ضرورتهای امنیت پایدار است.
رئیس سازمان صدا و سیما با اشاره به دیدار اخیرش با آیتالله سیستانی اظهار داشت: در این دیدار ایشان ناراحت بودند و میگفتند یک کسی حرفی زده، کتاب شده و همین طور از گذشته مانده و بستر دین را خراب کرده است.
وی ادامه داد: سخنرانیهایی که در صدا و سیما پخش میشود، در تراز بالای سخنرانیهای موجود است.
وی تصریح کرد: در معارف دین بسیاری از تهدیدات پاسخ داده شده است به عنوان مثال شاید اگر سریال مختار قبل از فتنه پخش میشد، به این خوبی هضم نمیشد. اما دیدیم شباهت ساکتین فتنه، توابین و غیره مفاهیم مشترکی در سریال مختارنامه و فتنه بود.
ضرغامی با اشاره به نقش شبکههای ماهوارهای در داخل کشور گفت: یکی از بسترهایی که شبکههای ماهوارهای برای پیشبرد اهدافشان در مقابله با نظام فراهم میکند، از طریق برنامههای سرگرمی است و چون ما به درستی از این بستر استفاده نکردیم، مخاطب از شبکههای ماهوارهای استفاده میکند.
رئیس سازمان صدا و سیما ادامه داد: در دوره فتنه برخی فیلمها برای مردم از طریق صداوسیما پخش میشد که در این زمان کمپانی یونیورسال به ما گفت شما از فیلم ما استفاده سیاسی کردید و از ما شکایت کرد و مدعی شد مردم در خیابانها در حال دفاع بودند و شما با پخش فیلم ارباب حلقهها باعث شدید جوانها به خیابانها نروند. شما ببینید آنها تا چه حد میخواهند در امور ما دخالت کنند.
وی افزود: از طرف دیگر دیدیم مجری شبکه 2 برای اجرای برنامهای که به صدا و سیما هم ارتباطی نداشت، به زنجان رفت و از بس مردم تفریحات و سرگرمیشان کم بود، دیدیم که چه جمعیتی به این مراسم آمد و آن حادثه ناگوار اتفاق افتاد. این نشان میدهد نیاز به برنامههای سرگرمی خیلی بیشتر از این است.
رئیس سازمان صدا و سیما در پایان با اشاره به پرونده هستهای ایران گفت: پرونده هستهای ما ابعاد مختلفی دارد و آنقدر که ما از این پرونده برای اثبات حقانیت جمهوری اسلامی استفاده کردیم، از هیچ پروژهای بهره نبردیم.
لطفا یه برنامه هم تهیه و پخش کنید تا مردم اصلا متوجه گرانی مسکن نشوند و برای اجاره کردن خانه و آپارتمان از خانه خود خارج نشوند.
در ضمن به نظر من بعضی اوقات خطوطی قرمز در صدا وسیما تعریف می شود که هیچ الزامی ندارد وبیش اندازه سخت گیرانه است.و مطلب آخر در مورد امام حسین خواهش می کنم یک سریال قوی بسازید این به نظر من از نان شب هم واجب تر است.
پس به زبان رسانه ای آنهم از نوع رسانه میلی فقط
بووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووق!!!!!!!
پس رسالت اطلاع رسانی صحیح به مخاطب چی میشه؟؟؟!!!
لابد سر بچه ها را گرم کردی با تبلیغات چیپس وچی توز
.
آقای زرغامی
از خدا بترس
تو اوکراین نزدیک بود فرصت توبه رو از دست بدی
کی بود با پخش زنده خس و خاشاک مردم رو عصبانی کرد؟
.
.
یعنی نظر بدیم واقعا منتشر می شه انتخاب جون؟
جناب آقای حداد عادل
جناب آقای ضرغامی
جناب آقای حسینیان
جناب اقای لاریجانی
جناب آقای نوباوه
و ....
از اینکه هنوز میبینم انقلاب در دستان چنین افراد با اهل و باسوادی است به خود می بالم.
براستی بعضی ها ما رو چی فرض می کنند1؟