صفحه نخست

تاریخ

ورزش

خواندنی ها

سلامت

ویدیو

عکس

صفحات داخلی

۰۴ دی ۱۴۰۳ - ساعت
کد خبر: ۶۴۸۷۰۶
تاریخ انتشار: ۰۷ : ۱۳ - ۰۱ آذر ۱۴۰۰
بر اساس مطالعه‌ای که در ۶ سپتامبر ۲۰۲۱ (۱۵ شهریور)، به صورت آنلاین توسط مجله Gut منتشر شد، هر اندازه به رژیم غذایی سالم، توجه بیشتری نشان دهید، خطر ابتلا به کرونا را کاهش خواهید داد.
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

بر اساس مطالعه‌ای که در ۶ سپتامبر ۲۰۲۱ (۱۵ شهریور)، به صورت آنلاین توسط مجله Gut منتشر شد، هر اندازه به رژیم غذایی سالم، توجه بیشتری نشان دهید، خطر ابتلا به کرونا را کاهش خواهید داد.

به گزارش سرویس خواندنی‌های انتخاب به نقل از نشریه سلامتی هاروارد، اکنون، انگیزه بیشتری برای تبعیت از یک رژیم غذایی سالم وجود دارد: این رژیم با کاهش خطر ابتلا به کرونا و عوارض جدی آن مرتبط است. محققان از حدود ۵۹۳ هزار بزرگسال (عمدتا میانسال و مسن تر) پرسیدند که در فوریه ۲۰۲۰ چه خورده اند و سپس سلامت خود را تا ماه سپتامبر دنبال کردند.

دانشمندان دریافتند افرادی که بیشترین مصرف میوه، سبزیجات و حبوبات را گزارش کرده‌اند، در مقایسه با افرادی که کمترین میوه و سبزیجات را مصرف می‌کنند، ۹ درصد کمتر در معرض خطر ابتلا به کرونا و ۴۱ درصد کمتر در معرض خطر ابتلا به کرونای شدید در طول دوره مطالعه قرار دارند.

محققان همچنین به ارتباط بین کرونا و رژیم غذایی نامناسب یا مضرات اجتماعی و اقتصادی پی بردند. جوردی مرینو، نویسنده اصلی این مطالعه و یکی از همکاران پژوهشی در واحد و مرکز دیابت، خاطرنشان می‌کند: "ما فکر می‌کنیم که تقریباً از یک سوم موارد کرونا، می‌توان پیشگیری کرد. "

برای پزشکی ژنومیک در بیمارستان عمومی ماساچوست وابسته به هاروارد، این مطالعه مشاهده‌ای بود و به طور قطعی ثابت نمی‌کند که یک رژیم غذایی سالم از ابتلا به کرونا جلوگیری می‌کند.

محققان خاطرنشان می‌کنند که واکسن زدن و استفاده از ماسک در محیط‌های سرپوشیده همچنان مهم‌ترین روش برای پیشگیری از این بیماری است.