صفحه نخست

تاریخ

ورزش

خواندنی ها

سلامت

ویدیو

عکس

صفحات داخلی

۰۷ دی ۱۴۰۳ - ساعت
کد خبر: ۶۳۴۴۹
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار: ۵۱ : ۱۸ - ۲۸ ارديبهشت ۱۳۹۱
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :
وزیر صنعت، معدن و تجارت از اینکه به گفته او سطح مطالب روزنامه‌ها آنقدر نازل شده که اگر فردی در یک جلسه سخنی غیرکارشناسانه به زبان براند، مسئول جلسه به او می‌گوید «آقا! حرف روزنامه‌ای نزن» ابراز تاسف کرد .

به گزارش انتخاب به نقل از مهر، نخستین جشن سرآمدان مطبوعات ایران شب چهارشنبه27 اردیبهشت با حضور جمعی از پیشکسوتان و اهالی مطبوعات در مجتمع باغ زیبا در تهران برگزار شد.

مهدی غضنفری وزیرصنعت، معدن و تجارت که همراه با محمدرضا فرزین سخنگوی طرح تحول اقتصادی به عنوان مهمانان ویژه در این مراسم حضور یافته بود سخنانش را با نگاهی به بازتاب رسانه‌ای واردات 24 میلیارد دلار کالا در سالی که به نام تولید ملی و حمایت از کار و سرمایه ایرانی نامگذاری شده است، آغاز کرد.

وی سپس از اینکه به گفته او سطح مطالب روزنامه‌ها آنقدر نازل شده که اگر فردی در یک جلسه سخنی غیرکارشناسانه به زبان براند، مسئول جلسه به او می‌گوید «آقا! حرف روزنامه‌ای نزن» ابراز تاسف کرد و گفت: این موقعیت خوبی برای رسانه‌های ما نیست؛ رسانه‌هایی که رکن حمایت از تولید ملی در دست آنهاست.

وزیر صنعت، معدن و تجارت گفت: متاسف می‌شویم از اینکه بهترین نیروهایمان با استفاده از بهترین ابزارهایی که در کار اطلاع‌رسانی وجود دارد، داده‌هایی را به مخاطب منتقل می‌کنند که صحیح نیست.

غضنفری افزود: امروز دغدغه ما این است که چه کسی می‌تواند به داده‌های درست دسترسی پیدا کند و تحلیل‌های درست به مخاطب ارائه کند. متاسفانه در سال تولید ملی این کمبود به شدت وجود دارد.

این عضو کابینه محمود احمدی‌نژاد، آزادی بیان و خودداری از مجیزگویی برای قلدران را دغدغه و انتظار دیروز - و نه امروز - جامعه از رسانه‌ها توصیف کرد و گفت: امروز رسانه‌ها باید به جای این کار، حق مردم را ادا کنند و به مسائل آنها بپردازند.

وزیر صنعت، معدن و تجارت سپس به سخن نخست خود یعنی واردات 24 میلیارد دلاری کالا بازگشت و تمام این ماجرا را ساخته و پرداخته رسانه‌ها دانست و گفت: ما در سال گذشته بین 60 تا 70 میلیارد دلار واردات داشته‌ایم. در ماه‌های پایانی سال با مشکل ارزی و در ماه‌های نخست امسال هم با مشکل گرانی مواجه شدیم.

وی ادامه داد: ما به همین دلایل از بانک مرکزی خواستیم همانند پارسال به ما مجوز واردات 24 میلیارد دلار کالا بدهد که 90 درصد آن هم مواد اولیه و در واقع مورد نیاز واحدهای تولیدی بوده است. همین!

غضنفری با بیان اینکه «این درخواست اتفاقاً برای صیانت از تولید ملی به بانک مرکزی ارائه شده است» افزود: بسیاری از مفاهیم تولیدی و تجاری در حوزه خبر نیازمند روشنگری بیشتری است ولی متاسفانه برخی اخبار و گزارش‌ها با دقت کافی منتشر نمی‌شود.

وزیر صنعت: نباید اطلاعات سایت‌های خارجی از زبان روزنامه‌های ما بیرون بیاید

این عضو کابینه دهم آمادگی وزارتخانه متبوعش را برای ارائه اطلاعات دقیق و شفاف در حوزه متبوعش به رسانه‌ها اعلام کرد و نسبت به مخاطره‌آمیز بودن چنین خبرهایی برای منافع ملی هشدار داد و گفت: نباید اطلاعات سایت‌های خارجی از زبان روزنامه‌های ما بیرون بیاید.

وی همچنین با اشاره به تاکیدات مقام معظم رهبری در جریان بازدیدشان از نمایشگاه کتاب تهران در خصوص لزوم حمایت از کارخانه‌های تولیدکننده کاغذ، به مقایسه آماری از مصرف جهانی کاغذ و میانگین مصرف آن در ایران پرداخت.

غضنفری گفت: در سال 2004 مصرف کاغذ در دنیا 40 میلیون تن بوده که این رقم در سال 2010 به 33 میلیون تن رسیده است. دلیل این مسئله هم توسعه رسانه‌های دیجیتال بوده است. حال آنکه مصرف کاغذ در ایران که در سال 1389 حدود 100 هزار تن بوده، در سال 1390 به 114 هزار تن افزایش پیدا کرده است.

وزیر صنعت، معدن و تجارت سپس با بیان اینکه کل کاغذ تولید داخل 20 هزار تن کاغذ معادل تنها 20 درصد نیاز کشور را تامین می‌کند، ابراز امیدواری کرد با حمایت‌های صورت گرفته، به زودی دو کارخانه‌ دیگر تامین کاغذ این میزان را تا 27 هزار تن دیگر افزایش دهند.

وی در عین حال از انتقال کاغذ به فهرست کالاهای اولویت‌دار پس از نامگذاری سال جاری به نام تولید ملی و حمایت از کار و سرمایه ایران و نیز تاکید مقام معظم رهبری بر لزوم حمایت از تولیدکنندگان داخلی کاغذ، خبر داد.

غضنفری در پایان سخنانش از رسانه‌ها خواست در شرایط موجود کشور با دقت بیشتری به انعکاس اخبار حوزه تجارت و اقتصاد مبادرت کنند و خطاب به اهالی مطبوعات گفت: عاجزانه از شما می‌خواهم دست محبتتان را از سر ما برندارید و ما را در حل برخی مشکلات اقتصادی کمک کنید.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
|
۰۱:۲۱ - ۱۳۹۱/۰۲/۲۹
اتفاقا مطبوعات نقش مهمی در اطلاع رسانی دارند ولی این مساله نافی وجود معضلی به نام «سواد روزنامه ای» نمیشود. روزنامه صرفا هدفش اطلاع رسانی است و نقش دانشگاه را نمیتواند بازی کند.