صفحه نخست

تاریخ

ورزش

خواندنی ها

سلامت

ویدیو

عکس

صفحات داخلی

۲۲ آذر ۱۴۰۳ - ساعت
کد خبر: ۶۳۴۴۱۹
تاریخ انتشار: ۰۰ : ۱۱ - ۰۳ شهريور ۱۴۰۰
در برنامه وزیر اقتصاد پیشنهادی به موضوعاتی چون ناکارایی قوانین حوزه بانکی، نظارت های ناکارا، خلاء در قواعد حاکمیت شرکتی و لزوم مدیریت تعارض منافع اشاره شده است که اصلاح هر کدام از این موارد می تواند نظام بانکی را با افزایش بهره وری و کارایی مواجه کند.
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

مدیرعامل بانک ملی ایران توجه جدی به اصلاح نظام بانکی با رویکرد تقویت توان تامین مالی بانک ها در برنامه وزیر امور اقتصادی و دارایی پیشنهادی دولت سیزدهم را بسیار مهم ارزیابی کرد و گفت: در این برنامه به درستی اشاره شده است که هر اقدامی در راستای تقویت توانایی تامین مالی بانک ها، می تواند کمک موثری به توسعه اقتصادی کشور باشد.

به گزارش انتخاب به نقل از روابط عمومی بانک ملی ایران، محمد رضا حسین زاده با اشاره به این که اقتصاد کشور بانک محور است و از این رو تقویت نظام بانکی باید در اولویت باشد،‌ اظهار کرد: برنامه وزیر اقتصاد پیشنهادی این مساله را با جدیت مطرح و راه حل های برون رفت از آن را ارائه داده است،‌ بنابراین در صورتی که دکتر خاندوزی مورد اعتماد نمایندگان مجلس شورای اسلامی قرار بگیرد، تحول مثبتی در نظام بانکی رخ خواهد داد.

وی با بیان این که نظام بانکی به اصلاحات زیربنایی نیاز دارد،‌ خاطرنشان کرد: در برنامه وزیر اقتصاد پیشنهادی به موضوعاتی چون ناکارایی قوانین حوزه بانکی، نظارت های ناکارا، خلاء در قواعد حاکمیت شرکتی و لزوم مدیریت تعارض منافع اشاره شده است که اصلاح هر کدام از این موارد می تواند نظام بانکی را با افزایش بهره وری و کارایی مواجه کند.

مدیرعامل بانک ملی ایران همچنین توجه به موضوع مطالبات غیرجاری و نیز انحراف تسهیلات برخی بانک ها در این برنامه را بسیار مهم ارزیابی و خاطرنشان کرد: اهدافی مانند افزایش عدالت در دسترسی به تسهیلات و نیز استقرار نظام تامین مالی مبتنی بر زنجیره ارزش که در برنامه وزیر اقتصاد پیشنهادی مطرح شده است، بسیار ارزشمند و مهم است.

وی ابراز امیدواری کرد در دولت سیزدهم با اصلاح برخی رویه های معمول، نظام بانکی بتواند با قدرت بیشتر در خدمت توسعه کشور قرار بگیرد.