صفحه نخست

تاریخ

ورزش

خواندنی ها

سلامت

ویدیو

عکس

صفحات داخلی

۲۲ آذر ۱۴۰۳ - ساعت
کد خبر: ۶۳۲۸۶۱
تاریخ انتشار: ۵۹ : ۱۹ - ۲۳ مرداد ۱۴۰۰
دادستان تهران در پی کمبود داروهای بیماران کرونایی و با هدف تسریع در روند تزریق دارو به مراکز درمانی و خروج سریعتر این داروها از گمرک فرودگاه امام خمینی(ره) سه نفر از معاونان خود را مسئول نظارت بر این امر کرد.
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

ایرنا: دادستان تهران در پی کمبود داروهای بیماران کرونایی و با هدف تسریع در روند تزریق دارو به مراکز درمانی و خروج سریعتر این داروها از گمرک فرودگاه امام خمینی(ره) سه نفر از معاونان خود را مسئول نظارت بر این امر کرد.

در بازدید سرزده صبح امروز ِ سه تن از معاونان دادستان تهران از انبارهای داروهای کرونای گمرک فرودگاه بین‌الملی امام خمینی(ره)، دستورات لازم برای ترخیص هرچه سریع‌تر داروها برای تحویل به شبکه توزیع داروی وزارت بهداشت صادر و با جدیت پیگیری شد. در این راستا مقرر شد پیگیری‌های دادستانی تهران برای برخورد با متخلفان دنبال شود.

معاون دادستان تهران در حوزه حفظ حقوق عامه و پیشگیری از وقوع جرم اعلام کرد: در برنامه بازدید سرزده صبح امروز شنبه ۲۳ مرداد جمعی از معاونان دادستان تهران و نمایندگان نهادهای ذیربط، میزان قابل توجهی داروهای کرونا در انبارهای گمرک مستقر در فرودگاه بین المللی امام خمینی (ره) بود که پیگیری های لازم برای ترخیص داروها انجام شد.

دادستانی تهران با اشاره به بررسی مسائل و مشکلات پیش رویی که باعث نگهداری این داروها در انبار گمرک شده بود،گفت: در این بازدید خلیل‌زاده معاون دادستان و سرپرست دادسرای فرودگاه، صاحبی پسندیده معاون دادستان در امور پرونده های خاص، محمدی نماینده وزارت بهداشت، فولادی رئیس انبارهای کشور، ارونقی معاون فنی گمرک کشور و پناهی نماینده بانک مرکزی نیز حضور داشتند و مشکلات و موانع بررسی و دستور رفع آنها صادر شد.

دادستانی تهران ادامه داد: علاوه بر این رایزنی ها در خصوص آسیب شناسی موضوع، شناسایی و تعیین تکلیف عوامل تضییع در حقوق عامه و تسریع در ترخیص داروهای مذکور انجام شد.

القاصی بر اهتمام دادستانی تهران برای تحویل هر چه سریع تر داروهای کرونا به شبکه توزیع داروی وزارت بهداشت تاکید کرد.

در این بازدید اقلام و تجهیزات پزشکی و درمانی در انبارهای عمومی فرودگاه مشاهده شد که از سال های گذشته وارد شده ولی ترخیص نشده بود.

همچنین ضعف شبکه انبارداری کشور به ویژه در موضوع عدم تکمیل سامانه جامع انبار داری و عدم اتصال شبکه انبارداری به سامانه جامع تجارت مشهود بود.

از جمله مصوبات این جلسه می توان به ترخیص مواد اولیه تولید دارو و کلیه اقلام و تجهیزات سلامت‌محور با نظارت و پیگیری سازمان غذا و دارو و گمرک اشاره کرد که دستورات قضایی لازم در این باره صادر شد.

هچنین مقرر شد فهرست تمام کالاهای اساسی موجود در انبارهای عمومی تهیه و ظرف یک هفته وضعیت این کالا ها تعیین تکلیف شود. ممنوعیت واردات هرگونه کالا بدون ثبت سفارش، مطابق مصوبات قبلی ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز و گمرک از دیگر مصوبات این بازدید بود.

تعیین تکلیف کالاهای متروکه توسط سازمان گمرک و سازمان جمع آوری وفروش اموال تملیکی که هر دو زیر نظر وزارت امور اقتصاد و دارایی هستند، نیز مصوبه دیگر بازدید معاونان دادستان تهران بود. همچنین بنا شد شنبه آینده جلسه پیگیری این مصوبات برگزار شود.