پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) : نماینده ولی فقیه در خراسان رضوی گفت:مردم هم باید به دولتی که از خودشان تشکیل شده کمک کنند.
به گزارش «انتخاب»، حجت الاسلام سیداحمد علمالهدی ظهر امروز در خطبههای نماز جمعه مشهد اظهار داشت: مسئولیت فرزندی نسبت به پدر و مادر حتی بعد از به رحمت خدا رفتن پدر و مادر نیز از میان نمیرود. بعد از مرگ نیز این وظیفه همچنان وجود دارد. عمل صالحی که به نیابت از پدر و مادر صورت گرفته میتواند پدر و مادر را در این عمل شریک کند.
وی افزود: این مهم مصداق تقوای عملی در ارتباط میان فرزند با والدین است که حتی پس از مرگ والدین نیز این ارتباط ادامه دارد.
حجت الاسلام علمالهدی در ادامه با اشاره به مسئله خطیر مباهله بیان کرد: در روز 24 ذیالحجه نیز شاهد نزول آیه ولایت و انگشتربخشی حضرت علی(ع) بودیم که در سوره مبارکه مائده شرح آن آمده است.
وی خاطرنشان کرد: روز گذشته نیز که 25 ذیالحجه بود با نزول سوره مبارکه «هل عطاء» مصادف شد که در برابر سه روز روزه گرفتن سه وجود مقدس اهل بیت(ع) و سپس بخشش افطار به فقیر و مسکین نازل شد و به همین مناسبت 25 ذی الحجه، روز خانواده بود.
نماینده ولی فقیه در خراسان رضوی تاکید کرد: در این ایام تمام عشقها متوجه ولایت اهل بیت(ع) بوده و در همین ایام تنفیذ ریاست جمهوری نیز صورت گرفته و امیدواریم این برکات آیات شریفه و این جریانات ولایی در توفیق این دولت جدید که تنفیذش در این ایام صورت گرفته بر توفیق آنها موثر باشد.
حجت الاسلام علمالهدی خاطرنشان کرد: در جریان تنفیذ و در حکم مقام معظم رهبری یک نکته و در بیان رئیس جمهور دو نکته بود که این سه نکته برای مردم، امیدوارکننده است. نکتهای که در حکم مقام معظم رهبری وجود داشت این بود که مقام معظم رهبری برای رئیس جمهور دو شاخصه را بیان کردند. یکی شاخصه علم و دیگری تقوا و پرهیزگاری.
وی افزود: تعیین این دو شاخصه به مردم اطمینان میدهد زیرا مقام معظم رهبری، مقام ولایت و حجت بقیهالله است و احساسی حرف نمیزند و مبالغهگویی ندارد و اگر این تنفیذ نباشد این ریاست جمهوری نامشروع و طاغوت است و تنها چیزی که مشروعیت میبخشد همین تنفیذ است و وقتی در این تنفیذ شاخصه میآید یک مسئله اعتقادی و قابل توجه است.
نماینده ولی فقیه در خراسان رضوی گفت: معنای عالم بودن علم به درد مردم و درمان آن است و از سوی دیگر رئیس جمهور پرهیزگار است یعنی تعهد را در مقام عمل اجرایی میکند. برای انسان پرهیزگار، قدرت و مطامع نفسانی مطرح نیست. در بیانات آقای رئیس جمهور نیز دو نکته امیدوارکننده بود.
حجت الاسلام علمالهدی افزود: رئیس جمهور رسالت اجرائی خود را ایجاد تحول عنوان کرد؛ این تحول یعنی اینکه تمام عوامل عقب افتادگی و فشار معیشتی مردم و مشکلات مردم از میان برود و این معنای تحول است که رسالت رئیس جمهور است. این ندانمکاریها و نتوانستنها و عملکردهای باضعف مدیریتی و نابسامانی در بدنه اجرائی باید از میان برود و این معنای تحول است و باید جای اینها را حرکات اثباتی و قدرتمند مدیریتی بگیرد و این برای مردم امیدآفرین است.
عضو مجلس خبرگان رهبری تصریح کرد: نکته دیگر در بیان رئیس جمهور این بود که تصریح کرد تمام مشکلات و راهکار آنها احصاء شده و با نخبگان نیز مشورت شده و راهکارها مشخص شده و این اراده و آگاهی امیدآفرین است.
حجت الاسلام علمالهدی اظهار داشت: تمام این حرفها با کمک و تائید و امداد الهی شدنی است؛ این تعبیری که رئیس جمهور کرد و گفت «ما از تبار ما میتوانیم» هستیم، یادگار امام راحل است. مردم هم باید به دولتی که از خودشان تشکیل شده کمک کنند.
ماسک نزدن مسئولیت شرعی دارد
وی بیان کرد: مسئله کرونا یک مسئله کاملاً جدی است؛ امروز در مشهد مقدس و تهران و بسیاری از شهرهای کشور وضع خوبی از این نظر نداریم؛ فشار بیماران کرونایی زیاد است و امکانات درمانی شهر تمام شده و تنها در یک روز 520 مبتلای بستری در آی سی یو داشتیم. مگر چقدر تخت آی سی یو در این شهر است؟ امکانات به آخر رسیده و با چنگ و دندان مسائل را دنبال میکنیم. پروتکلها باید رعایت شود؛ ماسک را بزنید؛ عدهای با ماسک نزدن اظهار قدرت میکنند؟ قدرت در برابر چه کسی؟ در برابر ویروس بیشعوری که هیچ چیز نمیفهمد؟ فاصله اجتماعی را در نشستهای عمومی و خانوادگی رعایت کنید.
امام جمعه مشهدمقدس تاکید کرد: آستان قدس با تمام قدرت و مراقبت مسئله پروتکلها را در اجرای برنامهها در نظر دارد اما شما نیز رعایت کنید. خیلیها در فضای حرم رضوی بدون ماسک هستند و این درست نیست. این ماسک نزدن مسئولیت شرعی دارد. برخی از مردم هم برای واکسن زدن سرپیچی میکنند و این هم مشکل دارد. این واکسن یک درمان قطعی است و نباید از آن تخلف کرد. این با کدام عقل و دینداری سازگار است؟