صفحه نخست

تاریخ

ورزش

خواندنی ها

سلامت

ویدیو

عکس

صفحات داخلی

۱۴ دی ۱۴۰۳ - ساعت
کد خبر: ۶۳۰۸۳۸
تاریخ انتشار: ۱۷ : ۱۵ - ۱۰ مرداد ۱۴۰۰
دبیر علمی سمینار کاربرد سلول های بنیادی و پزشکی بازساختی در درمان ناباروری گفت: براساس آمارهای موجود حدود ۱۵ تا ۲۰ درصد زوج های ایرانی با چالش ناباروری مواجه هستند.
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

ایرنا: دکتر سمیه کاظم نژاد عضو هیات علمی پژوهشگاه ابن سینا روز یکشنبه در نشست خبری سمینار سلول های بنیادی و پزشکی بازساختی در درمان ناباروری که در سالن همایش مرکز ناباروری ابن سینا، برگزار شد، افزود: بیشتر این افراد با مداخلات درمانی پیشرفته می توانند درمان شوند.
وی یادآور شد: عده ای از این زوج ها با روش های درمانی موجود حتی پیشرفته هم درمان نمی شوند و احتمال باروری آنان کمتر از ۱۰ درصد است، به همین دلیل لزوم توسعه فناوری های نوین احساس می شود. با توجه به پیشرفت هایی که در حوزه کمک باروری رخ داده است ، خیلی از این زوجین درمان می شوند.
دبیر علمی سمینار کاربرد سلول های بنیادی و پزشکی بازساختی در درمان ناباروری ادامه داد: سلول درمانی یکی از فناوری های نوین است که امید زیادی را برای افزایش احتمال باروری این دسته از زوجین ایجاد کرده است.
کاظم نژاد افزود: در دنیا فعالیت ها و تحقیقات زیادی در حوزه سلول های بنیادی در عرصه های مختلف از جمله درمان ناباروری در حال انجام است و دستاوردهای خوبی داشته است.
وی خاطرنشان کرد:  سمینار سلول های بنیادی و پزشکی بازساختی در درمان ناباروری با توجه به پیشرفت هایی که در این بخش انجام شده با حضور متخصصان و فعالان این حوزه برگزار می شود.
وی، ارایه دستاوردهای علمی، بیان تجربیات و ارایه آخرین یافته های علمی را از مهم ترین اهداف این سمینار برشمرد و گفت: در تلاش هستیم یک جمع بندی مناسبی برای تعیین برنامه های آتی در این زمینه  داشته باشبم که تا چه حد می توان از سلول درمانی برای درمان ناباروری استفاده کرد.
سمینار سلول های بنیادی و پزشکی بازساختی در درمان ناباروری ادامه داد: جایگاه کنونی سلول درمانی در حوزه درمان ناباروری زنان، پیشرفت سلول های بنیادی در درمان ناباروری مردان ، تازه ها و کاربرد مهندسی بافت در درمان ناباروری و نقش بانک سلولی در درمان ناباروری، محورهای این سمینار علمی است.

سمینار سلول های بنیادی و پزشکی بازساختی در درمان ناباروری در روزهای پنج شنبه و جمعه این هفته ۱۴ و ۱۵ مرداد ماه با همکاری ستاد سلول های بنیادی معاونت علمی ریاست جمهوری و پژوهشگاه رویان به صورت مجازی برگزار می شود.