صفحه نخست

تاریخ

ورزش

خواندنی ها

سلامت

ویدیو

عکس

صفحات داخلی

۰۳ دی ۱۴۰۳ - ساعت
کد خبر: ۶۲۴۲۵۹
تاریخ انتشار: ۴۷ : ۲۰ - ۰۱ تير ۱۴۰۰
پژوهشگران آمریکایی دریافتند:
بسیاری از افراد  برای شروع روز خود حداقل به یک فنجان قهوه نیاز دارند، با این حال، برخی دیگر ممکن است دو یا سه برابر این مقدار را بنوشند. تحقیقات نشان داده است که مصرف بیش از حد کافئین می‌تواند باعث سردرد، اضطراب و حتی کاهش باروری در زنان شود. با این حال، یک مطالعه جدید در مورد قهوه نوشیدن سه تا چهار فنجان قهوه کافئین دار و بدون کافئین در روز را برای سلامت کبد تأیید می‌کند.
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

بسیاری از افراد  برای شروع روز خود حداقل به یک فنجان قهوه نیاز دارند، با این حال، برخی دیگر ممکن است دو یا سه برابر این مقدار را بنوشند. تحقیقات نشان داده است که مصرف بیش از حد کافئین می‌تواند باعث سردرد، اضطراب و حتی کاهش باروری در زنان شود. با این حال، یک مطالعه جدید در مورد قهوه نوشیدن سه تا چهار فنجان قهوه کافئین دار و بدون کافئین در روز را برای سلامت کبد تأیید می‌کند.

به گزارش سرویس خواندنی‌های انتخاب، این مطالعه، که در مجله BMC Public Health منتشر شد، نشان داد که افراد قهوه خور ۲۱ ٪ کمتر به بیماری مزمن کبدی، ۲۰ ٪ کمتر به بیماری مزمن یا کبد چرب مبتلا می‌شوند و ۴۹ ٪ کمتر به دلیل بیماری مزمن کبدی در بیمارستان بستری می‌شوند.

دکتر الیور کندی، نویسنده این تحقیق، که در دانشکده پزشکی دانشگاه ساوتهمپتون در این دانشگاه است و می‌گوید: "قهوه به طور گسترده در دسترس است و مزایایی که از مطالعه ما می‌بینیم ممکن است به این معنی باشد که می‌تواند یک درمان پیشگیرانه بالقوه برای بیماری مزمن کبدی باشد. این امر به ویژه در کشور‌هایی با درآمد کمتر و دسترسی بدتر به مراقبت‌های بهداشتی و بیشترین بار بیماری مزمن کبدی بسیار ارزشمند خواهد بود. "

این مطالعه مصرف قهوه حدود ۴۹۵۰۰۰ شرکت کننده در Biobank (پایگاه داده زیست پزشکی و منبع تحقیق) برای مدت ۱۲ سال مورد بررسی قرار داد. بیشترین سود در گروهی که قهوه آسیاب شده نوشیدند مشاهده شد، با این حال، کسانی که قهوه فوری می‌نوشیدند نیز فوایدی را تجربه کردند.

محققان حدس می‌زنند دلیل این امر این است که قهوه آسیاب شده دارای دو سطح بالاتر از دو آنتی اکسیدان - کهول و کافستول - است که نشان داده شده هر دو دارای خواص ضد التهابی هستند.

البته توجه به این نکته مهم است که بیشتر این مطالعات در مورد قهوه سیاه انجام می‌شود، بنابراین اگر به آن خامه یا مواد شیرین کننده اضافه می‌کنید، این موضوع می‌تواند فواید نوشیدن قهوه را کاهش دهد.