پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :
از ابتدای همه گیری کرونا، گفته شده است که برخی از غذاها یا رژیمهای غذایی میتوانند از افراد در برابر کرونا محافظت کنند. اما آیا این نوع ادعاها قابل اعتماد هستند؟
به گزارش سرویس خواندنیهای انتخاب، مطالعهای که اخیراً در BMJ Nutrition، Prevention and Health منتشر شده است، سعی در آزمایش این فرضیه دارد. این تحقیق نشان داد که رژیمهای غذایی گیاهی یا رژیمهایی که گوشت را حذف میکنند، اما شامل ماهی میشوند، خطر ابتلا به کرونا را کاهش میداند.
بعلاوه، این مطالعه نشان داد که به نظر میرسد خطر ابتلا به کرونای متوسط تا شدید در افرادی که گفته اند رژیم کم کربوهیدرات یا پروتئینی دارند، افزایش یافته است.
درواقع ممکن است به نظر برسد که برخی از ترجیحات غذایی مانند گیاهخواری یا ماهی خوار با کاهش خطر ابتلا به کرونا همراه است. اما در واقعیت، همه چیز خیلی روشن نیست.
اما، مهم است که تأکید کنیم که نوع رژیم گزارش شده بر خطر ابتلا به کرونا تأثیر نمیگذارد. این مطالعه نشان نمیدهد که رژیم غذایی خطر ابتلا به کرونا را تغییر میدهد. همچنین ارتباطی بین نوع رژیم غذایی و طول بیماری پیدا نکرد. در عوض، این مطالعه فقط نشان میدهد که بین رژیم غذایی و خطر خاص ایجاد علائم کرونا، رابطه وجود دارد.