صفحه نخست

تاریخ

ورزش

خواندنی ها

سلامت

ویدیو

عکس

صفحات داخلی

۱۹ مهر ۱۴۰۳ - ساعت
کد خبر: ۶۲۱۸۰۶
تاریخ انتشار: ۰۴ : ۱۵ - ۱۷ خرداد ۱۴۰۰
وزیر اطلاع رسانی عربستان با توجه به جهش مستمر «ویروس کرونا»، چالش‌های پیش‌روی سازوکار مناسک حج سال ۲۰۲۱ را تشریح کرد.
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

ایرنا: وزیر اطلاع رسانی عربستان با توجه به جهش مستمر «ویروس کرونا»، چالش‌های پیش‌روی سازوکار مناسک حج سال ۲۰۲۱ را تشریح کرد.

به گزارش رسانه‌های منطقه، «ماجد القصبی» وزیر اطلاع‌رسانی عربستان امروز (دوشنبه) در تشریح چالش‌های پیش‌روی سازوکار مناسک حج سال ۲۰۲۱ به دلیل شیوع کرونا گفت که تکامل مستمر ویروس و مشخص نبودن خسارت‌های وارده ناشی از آن و کمبود واکسن در بسیاری از کشورها، باعث شد تا اعلام چگونگی انجام مراسم حج امسال به تأخیر بیفتد.

وی افزود: ما نمی‌خواهیم حج امسال به مرکز شیوع ویروس کرونا چه در داخل کشور و چه در دیگر کشور‌های اسلامی تبدیل شود.

القصبی با ادعای اینکه دولت عربستان مقام اول جهان را در رفع نیاز‌های شهروندان و کسبه‌ها برای مقابله با ویروس کرونا داشته است، تأکید کرد که ریاض امروز در سطح خاورمیانه و شمال آفریقا و ۱۶۷ کشوری که به شاخصه‌های مربوط به محیط زیست اهتمام دارند، در جایگاه اول قرار دارد.

دولت سعودی به دلیل نگرانی از گسترش ویروس کرونا در حال بررسی اقدامات لازم برای جلوگیری از ورود حجاج خارجی در دومین سال متوالی جهت برگزاری «مراسم حج» است.

دو منبع آگاه در عربستان در این زمینه گفتند که مقامات سعودی برنامه‌های قبلی به منظور استقبال از حجاج خارجی برای مناسک حج امسال را به حالت تعلیق درآورده‌اند.

اختلاف نظر در مورد انواع مختلف واکسن‌ها و اثربخشی آن‌ها و همچنین خطر ابتلا به گونه‌های جدید ویروس، مقامات عربستان را مجبور به بررسی مجدد برنامه‌ها حج امسال کرده است.

یکی از این منابع به «رویترز» گفت که عربستان همچنین ممکن است محدودیت‌هایی را برای سن افرادی که به این کشور برای مناسک حج سفر می‌کنند، اعمال نماید.