صفحه نخست

تاریخ

ورزش

خواندنی ها

سلامت

ویدیو

عکس

صفحات داخلی

۲۲ آذر ۱۴۰۳ - ساعت
کد خبر: ۶۱۹۴۰۰
تاریخ انتشار: ۴۴ : ۱۸ - ۰۲ خرداد ۱۴۰۰
معاون اجتماعی پلیس راهور ناجا با اشاره به تجربه خاموشی و قطعی برق در سال گذشته که افزایش تصادف وسایل نقلیه با عابران پیاده را در تهران بدنبال داشت از دست اندرکاران صنعت برق و شهرداری‌ها درخواست کرد برای برق تقاطع‌ها و چراغ‌های راهنمایی تدبیری بیندیشند.
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

فارس: معاون اجتماعی پلیس راهور ناجا با اشاره به تجربه خاموشی و قطعی برق در سال گذشته که افزایش تصادف وسایل نقلیه با عابران پیاده را در تهران بدنبال داشت از دست اندرکاران صنعت برق و شهرداری‌ها درخواست کرد برای برق تقاطع‌ها و چراغ‌های راهنمایی تدبیری بیندیشند.

سرهنگ عین‌الله جهانی معاون اجتماعی پلیس راهور ناجا در خصوص قطعی برق و خاموشی چراغ های راهنمایی و تأثیر‌ آن بر روند مدیریت ترافیک و تسهیل در تردد شهروندان اظهار داشت: اکثر تقاطع های اصلی در تهران و کلانشهرها مجهز به سیستم برق اضطراری بوده و در صورت قطعی برق بلافاصله برق اضطراری متصل می شوند اما بقیه تقاطع ها و چهارراه ها در همین تهران یا کلانشهرها نیز وجود دارند که به این سیستم وصل نبوده و در صورت قطعی برق، خاموش می شوند.

معاون ‌اجتماعی پلیس راهور ناجا تصریح کرد: سیستم چراغ های راهنمایی در بسیاری از شهرها‌ و شهرستان‌ها دارای سیستمUPS و برق اضطراری نبوده و به محض قطعی برق , دچار اخلال می شوند.

وی گفت: در چند روز اخیر اگر چه مشکل خاصی با قطعی برق رخ نداده اما مسئولان پلیس راهنمایی و رانندگی از وضع موجود گلایه داشته و نگران ایجاد اختلال در رفت و آمد خودروها و اتلاف وقت هموطنان هستند.

معاون اجتماعی پلیس راهور ناجا تصریح کرد: مسئولیت چراغ های راهنمایی و رانندگی در شهرها با شهرداری هاست بنابراین از شهرداریها تقاضا می کنیم که اگر خاموشی ها ادامه دار باشند برای برق تقاطع‌ها تدبیری اندیشیده شود.

سرهنگ جهانی به تجربه خاموشی و قطعی برق در سال گذشته در معابر تهران اشاره و اظهار داشت: در سال گذشته در خاموشی ها شاهد افزایش تصادف وسایل نقلیه با عابران پیاده بودیم و با توجه به اینکه یکی از روشهای پیشگیری وضعی از بروز تصادفات وجود چراغها و روشنایی معابر در شب هاست بنابراین از دست اندرکاران حوزه برق و شهرداریها تقاضا داریم در این خصوص تدابیر ویژه‌ای بیاندیشید تا مانع از وقوع تصادفات جرحی و خسارتی شده و آرامش و ایمنی را در معابر شاهد باشیم.

سرهنگ جهانی در ادامه با تاکید دوباره بر نگرانی مأموران پلیس راهور از‌ اتلاف وقت، ایجاد ترافیک و وقوع تصادفات به دنبال خاموشی چراغ ها در تقاطع ها و معابر به خصوص در شب هنگام، خاطرنشان کرد: تعداد تقاطع ها و خیابان هایی که در سطح کشور بوسیله چراغ کنترل می‌شوند آنقدر زیاد است که نمی توان به صورت فیزیکی و با حضور ماموران پلیس راهور کنترل کرد چرا که تعداد ماموران پلیس راهنمایی و رانندگی آنقدر نیست که بتوان سر هر چهار راه یا تقاطع یک مامور راهور مستقر کرد؛ بنابراین باید برای این موضوع تدبیری خاص اتخاذ شود تا گره ترافیکی پیش نیاید و تصادفی به وقوع نپیوندد و مردم دچار سردرگمی نشوند.

سرهنگ جهانی از رانندگان درخواست کرد که در مواجهه با خاموشی ها در معابر و در میادین و چهارراه‌ها با سرعت مطمئنه رانندگی کرده و دقت بیشتری به خرج دهند.