پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :
یک مطالعه به تازگی کشف کرده است که مصرف مکرر نمک، افراد را در برابر بیماریهای ناشی از باکتریها و ویروسها (مانند COVID-۱۹) آسیب پذیرتر میکند.
به گزارش سرویس خواندنیهای انتخاب، مطالعهای که اخیراً در ژورنال Circulation منتشر شده است، تیم تحقیق دریافتند که افزایش مقادیر سدیم در خون بر نحوه آماده شدن نوع خاصی از گلبولهای سفید برای واکنش هنگام احساس سلول ناسالم تأثیر میگذارد.
گروهی از پژوهشگران انستیتوی زیست شناسی برلین به بررسی متابولیسم سلولهای ایمنی بدن، که در معرض غلظت زیاد نمک قرار گرفته اند، پرداخته و دریافتند که این موضوع زنجیره تنفسی را مختل میکند و سلولها ATP کمتری تولید میکنند و اکسیژن کمتری مصرف میکنند. ATP، یا آدنوزین تری فسفات، به عنوان سوختی که انرژی تمام سلولها را تأمین میکند تعریف شده است و انرژی لازم برای قدرت عضلات و تنظیم سوخت و ساز بدن را فراهم میکند.
طبق این مطالعه: متخصصان تغذیه توصیه میکنند که بزرگسالان مصرف روزانه خود را حداکثر به پنج یا شش گرم نمک محدود کنند. این محاسبه شامل نمکی است که در غذاهای فرآوری شده پنهان است.