صفحه نخست

تاریخ

ورزش

خواندنی ها

سلامت

ویدیو

عکس

صفحات داخلی

۰۸ مهر ۱۴۰۳ - ساعت
کد خبر: ۶۱۱۳۶۹
تاریخ انتشار: ۰۴ : ۲۰ - ۱۷ فروردين ۱۴۰۰
نماینده آمریکا در امور ایران، فشار حداکثری بر ایران را آزمایشی شکست خورده دانست و گفت بازگشت به برجام به نفع مردم ایالات متحده است. وی درباره تاثیر انتخابات ایران بر مذاکرات هم گفت: ما با هر کسی که در ایران قدرت داشته باشد مذاکره خواهیم کرد. اگر بتوانیم قبل از انتخابات به تفاهم برسیم که خوب است؛ اگر نتوانیم، پس از آن با هر کسی که در تهران مسئول باشد، ادامه خواهیم داد.
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

ایرنا: نماینده آمریکا در امور ایران، فشار حداکثری بر ایران را آزمایشی شکست خورده دانست و گفت بازگشت به برجام به نفع مردم ایالات متحده است.

 رابرت مالی در مصاحبه با رادیو ملی آمریکا که روز سه‌شنبه منتشر شد، مواضع گذشته دولت بایدن را تکرار کرد که اگر ایران به تعهدات خود بازگردد، آمریکا هم آماده بازگشت به این توافق خواهد بود.

وی با این ادعا که رشد برنامه هسته‌ای ایران منجر به افزایش تنش در خاورمیانه خواهد شد، افزود: برآورد ما این است که بازگشت به توافق هسته‌ای ایران به نفع آمریکا و شهروندان آن است.

نماینده ویژه آمریکا در امور ایران ادامه داد: در سه سال گذشته دولت ترامپ گزینه فشار حداکثری را آزمایش کرد، دیدیم چه اتفاقی افتاد، ایران برنامه هسته‌ای خود را گسترش داد.

مالی با تاکید بر اینکه نتیجه کارزار فشار حداکثری را دیده‌ایم که شکست خورده است، اضافه کرد: دولت بایدن متعهد است که ایران به سلاح اتمی دست نیابد و بهترین راه را برای این کار، دیپلماسی می‌دانیم.

وی درباره تاثیر انتخابات ایران بر مذاکرات هم گفت: ما با هر کسی که در ایران قدرت داشته باشد مذاکره خواهیم کرد. اگر بتوانیم قبل از انتخابات به تفاهم برسیم که خوب است؛ اگر نتوانیم، پس از آن با هر کسی که در تهران مسئول باشد، ادامه خواهیم داد.

نماینده آمریکا در امور ایران با این ادعا که "ما به صراحت گفته‌ایم اگر ایران تعهدات خود را از سر بگیرد، دوباره به توافق خواهیم رسید"، اشاره‌ای به تحریم‌ها نکرد و افزود: سپس روی آن کار خواهیم کرد تا به آنچه که هر عضو کنگره می‌خواهد برسیم که دستیابی به یک توافق محکم‌تر و طولانی‌تر است که منافع اصلی آمریکا را برآورده کند.

مالی همچنین مدعی شد: باید مراحل دیگری که ایران در پی آن است، گنجانده شود و این کار را با هماهنگی متحدان و شرکای منطقه‌ای خود انجام خواهیم داد. ما نسبت به برنامه موشک بالستیک و فعالیت منطقه‌ای ایران نگرانی داریم. می‌خواهیم درباره همه اینها صحبت کنیم اما اگر بتوانیم حداقل مساله فعلی هسته‌ای را کنار بگذاریم.