صفحه نخست

تاریخ

ورزش

خواندنی ها

سلامت

ویدیو

عکس

صفحات داخلی

۲۸ شهريور ۱۴۰۳ - ساعت
کد خبر: ۶۰۸۳۶۵
تاریخ انتشار: ۴۵ : ۱۷ - ۲۹ اسفند ۱۳۹۹
کوچک‌ترین اوریگامی پرنده‌ی جهان تنها ۶۰ میکرون است یعنی ۲۰ برابر کوچک‌تر از یک دانه شن و توسط محققان آمریکایی ساخته شده است.
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

ایسنا: به گزارش دیلی‌میل، این اوریگامی رباتیک که از کاغذی به قطر ۳۰ اتم ساخته شده هنگامی که یک شوک الکتریکی به آن وارد ‌شود تا خورده و در همان حالت می‌ماند.

این گروه امیدوارند این اوریگامی خودکار مورد توجه رکورد جهانی گینس قرار بگیرد. این گروه رکورد کوچک‌ترین رباتی که راه می‌رود را نیز دارند.

ایتای کوهن(Itai Cohen)، نویسنده‌ی مقاله و فیزیکدان دانشگاه کرنل(Cornell) نیویورک می‌گوید: ما می‌خواهیم ربات‌های میکروسکوپی داشته باشیم که مغز نیز دارند.

وی افزود، تصور کنید میلیون‌ها ربات میکروسکوپی از یک زیرلایه(ویفر) آزاد شوند و خودشان را تا کنند، آزادانه بخزند و وظایفشان را انجام دهند و حتی به یکدیگر وصل شده و ساختارهای پیچیده‌تری بسازند.

این کاری است که کوینگان لیو(Qingkun Liu) نویسنده‌ی اصلی مقاله و میکروبیولوژیست و همکارانش به‌وسیله‌ی کاغذی مخصوص انجام دادند که می‌توان آن را با نیروی الکتریکی حرکت داد و خمیده کرد.

با توجه به اینکه ربات‌ها روز به روز سریع‌تر و ظریف‌تر می‌شوند، پرنده‌ی تاشونده آخرین دستگاه در مقیاس نانو است که این گروه ساخته‌ است

هرکدام از آن‌ها تنها نیاز به یک ولت برق دارد تا به حرکت در بیاید و در عرض ۱۰۰ میلی‌ثانیه تا شود. آن‌ها می‌توانند قبل از فرسودگی صدها بار تغییر شکل دهند.

این گروه در حال حاضر بر روی کاغذ سازنده‌ی این ربات‌ها کار می‌کند و آن‌ها را با فرآیند نیم‌رسانای اکسید-فلز مکمل ترکیب می‌کند که به آن‌ها این امکان را می‌دهد تا ربات‌هایی بسازند که می‌توانند پاهایشان را خم کنند و همچنین ربات‌های کاغذ مانندی که مانند کرم حرکت می‌کنند.

این گروه می‌گویند که در آینده این ابداعات به محققان کمک می‌کند تا ربات‌های نانویی بسازند که می‌توانند عفونت‌های باکتریایی در بافت‌های انسان را از بین ببرند و همچنین ربات‌هایی به عنوان ابزار جراحی که ۱۰ برابر از ابزار کنونی کوچک‌تر هستند.

آن‌ها حتی ممکن است به کارخانه‌های کوچک راه یابند و در خط تولید به ساخت خودروها کمک و انقلابی در عرصه‌ی تولید ایجاد کنند.

این یافته‌ها در مجله‌ی "ساینس رباتیکس"(Science Robotics) منتشر شده است.