صفحه نخست

تاریخ

ورزش

خواندنی ها

سلامت

ویدیو

عکس

صفحات داخلی

۲۲ آذر ۱۴۰۳ - ساعت
کد خبر: ۶۰۷۴۹۰
تاریخ انتشار: ۵۰ : ۱۰ - ۲۵ اسفند ۱۳۹۹
پس از اعلام اثر بخشی ۹۰ درصدی مرحله نخست آزمایش انسانی واکسن ایرانی کرونا با نام کُوو ایران برکت، مراحل دوم و سوم آزمایش انسانی این واکسن آغاز شد. ظرفیت تولید ۳ میلیون دز این واکسن از امروز فراهم شد.
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

فاز دوم-سوم تزریق واکسن کوو ایران برکت با مجوز وزارت بهداشت امروز آغاز شد.

به گزارش «انتخاب»، با موفقیت آمیز بودن مراحل تست فاز یک مطالعات واکسن کوو ایران برکت، امروز فاز دوم-سوم تزریق اولین واکسن کرونای ایرانی با تأیید و صدور مجوز کمیته اخلاق وزارت بهداشت آغاز  شد.

فاز دوم و سوم به صورت تلفیقی انجام می‌شود و در فاز دوم ۴٠٠ داوطلب و در فاز سوم بیش از ٢٠ هزار داوطلب واکسن کووایران برکت را دریافت خواهند کرد.

به گفته مینو محرز محقق تیم ارزیابی واکسن کووایران برکت، این واکسن در بهترین حالت خرداد ماه سال ١۴٠٠ به نتیجه نهایی و تزریق عمومی خواهد رسید.

حسینی مسئول گروه کارآزمایی بالینی واکسن کُوو ایران برکت در مراسم آغاز مراحل دو و سه گفت: مرحله یک با حضور ۵۶ داوطلب با موفقیت به پایان رسید.

مسئول گروه کارآزمایی بالینی واکسن کُوو ایران برکت افزود: امروز شروع مراحل دو و سه را داریم و در این مرحله ابتدا جمعیت حدود ۳۰۰ نفری را برای فاز دو و سپس برای ۲۰ هزار داوطلب از شهرهای مختلف برای مرحله سه کار را ادامه خواهیم داد.

وی افزود: تنوع سنی زیر ۵۰ سال و بالای ۵۰ سال در این مراحل حضور دارند.

 

رئیس ستاد اجرایی فرمان حضرت امام خمینی(ره) در این مراسم تاکید کرد: مرحله اول را آزمایش انسانی واکسن کُوو ایران برکت را با کمترین عارضه پشت سر گذاشتیم و ان شاء الله ، مرحله دوم را نیز با موفقیت پشت سر خواهیم گذاشت.

دکتر محمد مخبر افزود: از وزارت بهداشت خواهش می کنم کمک کنند ما بتوانیم مراحل دو و سه را به سرعت پشت سر بگذاریم.

وی گفت: بحث تولید انبوه و صنعتی واکسن بسیار مهم است و ما بدنبال تولید انبوه هستیم و در ستاد اجرایی همزمان با تولید آزمایشگاهی ما امکانات تولید انبوه را دنبال کردیم.

رئیس ستاد اجرایی فرمان حضرت امام خمینی(ره) تصریح کرد: از امروز ظرفیت تولید ۳ میلیون دز در ماه افتتاح می شود.

مخبر خاطرنشان کرد: مرحله دوم ظرفیت حدود ۱۲ میلیون دز در ماه است که از خرداد سال آینده شروع خواهیم کرد تا بتوانیم ظرفیت ماهانه ۱۵ تا ۲۰ میلیون دز در ماه را فراهم کنیم.

وی افزود: سختگیرانه ترین شیوه نامه های بین‌المللی را را ما در تمام این مراحل رعایت کردیم. عجله ای نکردیم در مسیر و موفق شدیم واکسنی که تا الان کمترین عارضه را داشته تولید کنیم.