صفحه نخست

تاریخ

ورزش

خواندنی ها

سلامت

ویدیو

عکس

صفحات داخلی

۲۵ آذر ۱۴۰۳ - ساعت
کد خبر: ۶۰۵۶۹۳
تاریخ انتشار: ۰۶ : ۱۰ - ۱۶ اسفند ۱۳۹۹
مطالعات جدید نشان می‌دهد ویروس کرونا با رخنه در سلول‌های قلب، آنان را آلوده به عفونت و نابود می‌کند. به همین دلیل مشکلات قلبی از شایع‌ترین عوارض کووید ۱۹ به شمار می رود.
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

ایرنا: مطالعات جدید نشان می‌دهد ویروس کرونا با رخنه در سلول‌های قلب، آنان را آلوده به عفونت و نابود می‌کند. به همین دلیل مشکلات قلبی از شایع‌ترین عوارض کووید ۱۹ به شمار می رود.

به گزارش روز ‌شنبه پایگاه خبری ساینس‌دیلی، تا نتایج این مطالعه محققان بر این باور بودند که مشکلات قلبی ناشی از کووید ۱۹، به دلیل وجود التهاب در پاسخ به عفونت ویروسی است ولی مطالعات جدید نشان داد ویروس به طور مستقیم سلول‌های عضلات قلب را از بین می‌برد.

این مطالعات که با استفاده از سلول‌های بنیادی مهندسی‌شده عضلات قلب صورت گرفته است، نشان می‌دهد که چگونه ویروس به طور مستقیم سلول ‌های قلب را هدف قرار می‌دهد و منجر به تخریب سلول‌های مسئول انقباض عضلات قلب می‌شود.

نحوه تاثیر ویروس کرونا بر قلب با ویروس آنفلوآنزا کاملا متفاوت است؛ به همین دلیل اطلاعات اندکی در این زمینه وجود دارد.

هنوز مشخص نیست که تاثیر ویروس کرونا بر قلب در درازمدت چگونه است.

ویروس کرونا عامل بیماری کووید ۱۹ از اواخر سال ۲۰۱۹ در شهر ووهان چین مشاهده و در مدت کوتاهی در همه جهان منتشر شد؛ به طوری که سازمان بهداشت جهانی در اسفند ۹۸ (فوریه ۲۰۲۰) بروز همه‌گیری جهانی (پاندمی) این بیماری را تأیید کرد.

بیماری کووید ۱۹ بر اساس آمار رسمی کشورها تاکنون حدود ۱۱۲ میلیون نفر را در دنیا مبتلا کرده و بیش از دو میلیون و ۴۵۰ هزار نفر نیز بر اثر بیماری کووید۱۹ جان خود را از دست داده‌اند.

به تازگی نیز جهش ویروس کرونا در انگلیس و آفریقا که موجب افزایش سرایت، بیماری‌زایی و مرگ و میر آن شده، نگرانی‌های جدیدی را در جهان به وجود آورده است.

نتایج این مطالعه در نشریه JACC: Basic to Translational Science منتشر شده است.