صفحه نخست

تاریخ

ورزش

خواندنی ها

سلامت

ویدیو

عکس

صفحات داخلی

۰۱ دی ۱۴۰۳ - ساعت
کد خبر: ۶۰۴۶۲۵
تاریخ انتشار: ۰۰ : ۰۹ - ۱۰ اسفند ۱۳۹۹
یک پیتزا فروش جوان و ایتالیایی با ابتکار جالب خود در نیویورک یک کسب و کار جالب به راه انداخته که مشتریانی پر و پا قرص نیز دارد. این پیتزافروش ۳۰ ساله روزانه پنج تا ۱۰ پیتزا بیشتر نمی‌پزد و این پیتزا‌ها را با غذا‌های جدید مبادله می‌کند.
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

 

یک پیتزا فروش جوان و ایتالیایی با ابتکار جالب خود در نیویورک یک کسب و کار جالب به راه انداخته که مشتریانی پر و پا قرص نیز دارد. این پیتزافروش ۳۰ ساله روزانه پنج تا ۱۰ پیتزا بیشتر نمی‌پزد و این پیتزا‌ها را با غذا‌های جدید مبادله می‌کند.

به گزارش سرویس خواندنی‌های انتخاب، این پیتزا فروش روشی منحصر به فرد دارد و کاربران می‌توانند سفارشات خود را به شکل آنلاین ثبت کرده و در خیابان نزدیک محل زندگی گابریل لاموناکا، دریافت کنند.

همانطور که اشاره شد، گابریل فقط روزی پنج تا ۱۰ درخواست برای پیتزا‌های رمی خود دریافت می‌کند، چرا که فضای آشپزخانه آپارتمان وی ظرفیت طبخ بیش از این تعداد را ندارد. وی می‌گوید: «من دوست داشتم تعداد بیشتری پیتزا بپزم چرا که برای هر پیتزا تلاش زیادی می‌کنم و هرگز [ترکیبات عطر و طعم]را تکرار نمی‌کنم. اما فضای مناسبی در اختیار ندارم.»

اغلب مشتریان سفارشات خود را از طریق حساب اینستاگرام وی ثبت می‌کنند، این آشپز جوان در سال ۲۰۰۸ برای تحصیل در رشته شیمی در کالج سنت فرانسیس در بروکلین هایتس و یادگیری زبان انگلیسی به نیویورک آمد، اما با توجه به این که همیشه به رستوران‌ها علاقه‌مند بود، سعی کرد، آشپزی را امتحان کند.

او امیدوار است طی بهار آینده رستوران کوچک خود را افتتاح کند و خمیر‌های معطر و خاص خود را تبدیل به پیتزا‌هایی خاص کند. آرد او از ایتالیا وارد می‌شود و او محصولات محلی و ارگانیک را خریداری می‌کند و شاید به همین دلیل است که هر یک پیتزا‌های او حدود ۲۵ دلار هزینه دارد، البته این آشپز جوان مبادله پایاپای را قبول دارد و حاضر است در قبال پیتزا، غذای جدید از مشتریان دریافت کند که در نوع خود روشی منحصر به فرد است.