صفحه نخست

تاریخ

ورزش

خواندنی ها

سلامت

ویدیو

عکس

صفحات داخلی

۱۷ دی ۱۴۰۳ - ساعت
کد خبر: ۵۹۸۷۴۳
تاریخ انتشار: ۱۲ : ۱۲ - ۰۹ بهمن ۱۳۹۹
سخنگوی سازمان انرژی اتمی در پاسخ به سوالی درباره نصب IR2m در نطنز گفت: «قبل از سه ماه هزار ماشین سانتریفیوژ IR2m را نصب شده خواهیم داشت. همزمان در حال تولید و نصب این ماشین ها هستیم».
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

سخنگوی سازمان انرژی اتمی گفت: قبل از سه ماه، هزار ماشین سانتریفیوژ IR2m را در نطنز نصب خواهیم کرد.

به گزارش فارس، بهروز کمالوندی سخنگو و معاون رئیس سازمان انرژی اتمی پیش از ظهر امروز (پنجشنبه) در جمع خبرنگاران و در حاشیه بازدید محمدباقر قالیباف رئیس مجلس شورای اسلامی از تاسیسات غنی سازی فردو و مجتمع غنی سازی علیمحمدی عنوان کرد: «قالیباف و نمایندگان از هر فرصتی استفاده و از همه تأسیسات هسته‌ای بازدید کنند».

کمالوندی خاطرنشان کرد: «این صنعت به نحوی که مورد نظر مقام معظم رهبری و مردم بوده به خوبی پیش می رود. امروز در غنی سازی حرف زیادی برای گفتن داریم و از صفر تا صد در غنی سازی بومی سازی کرده‌ایم».

وی گفت: «بحث ما فقط غنی سازی نیست، در حوزه رادیودارو، تولید کیک زرد و اکسیژن ۱۸ دستاوردهای زیادی داشته ایم. در همه حوزه ها در شرایط خوبی هستیم».

سخنگوی سازمان انرژی اتمی در پاسخ به سوالی درباره نصب IR2m در نطنز گفت: «قبل از سه ماه هزار ماشین سانتریفیوژ IR2m را نصب شده خواهیم داشت. همزمان در حال تولید و نصب این ماشین ها هستیم».

وی درباره انجام تعهدات طرف های برجامی و بازگشت آمریکا به برجام گفت: «قرار است طرف مقابل تعهداتش را انجام دهد و حتی در صورتی‌که طرف مقابل این تعهدات را انجام دهد، مسئولان و مقامات رده بالا تصمیم می‌گیرند. ما در سازمان آمادگی داریم با ظرفیت کامل فعالیت خود را داشته باشیم و منتظر تصمیمات هستیم».

سخنگوی سازمان انرژی اتمی درباره اینکه اگر تحریمها برداشته نشود آیا در زمان مقرر از پروتکل الحاقی خارج می شویم؟ گفت: «قانون را مو به مو اجرا می‌کنیم و مجلس و دولت در این مورد تصمیم‌گیری می‌کنند. ما در این خصوص آمادگی داریم. قانون اجرا می‌شود. در عنوان قانون، «اقدام راهبردی برای لغو تحریم‌ها» آورده شده است و امیدواریم نظر مردم تامین شود».

کمالوندی با اشاره به اینکه در حال حاضر ۱۷ کیلوگرم ذخایر اورانیوم غنی‌شده با درصد غنای ۲۰ وجود دارد، گفت: «ظرفیت‌ها در صنعت هسته‌ای قابل مقایسه با سال‌های قبل نیست».