پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) : نماینده ولی فقیه در خراسان رضوی گفت: هویت ما وابسته به حرکتهای دانش بنیانی است که در جریان کرونا شاهد هستیم و این هویت وابسته به ارزش پول ملی نیست.
به گزارش «انتخاب»، حجت الاسلام سیداحمد علمالهدی ظهر امروز در خطبههای نماز جمعه مشهد در جوار بارگاه منور رضوی اظهار داشت: یکی از توصیهها و سفارشاتی که در مورد تقوا وجود دارد پرداختن به مصادیق عملیاتی تقوا است که باید مورد بحث قرار گیرد و این مهم را در ارتباطات خانوادگی مورد بحث قرار دادیم.
به نوشته تسنیم، وی افزود: خانواده نمایشگاه تقوا است، مجموعه حرکات و گفتاری که در خانواده ظاهر میشود بایستی نشانگر تقوا باشد. پدر و مادر نسبت به مسائل خانواده باید حساسیت داشته باشند و این هم نمونهای از تقوا است.
نماینده ولی فقیه در خراسان رضوی گفت: فرزند گناهکار را ما در خانواده پرورش دادهایم؛ وقتی در خانه مقابل بچه گناه میکنیم نخستین اثر این است که قبح گناه در نزد بچه از میان میرود.
عضو مجلس خبرگان رهبری در ادامه با اشاره به ایام دهه فاطمیه بیان کرد: امروز نیز از جمله ایام دهه فاطمیه است؛ تذکر به مظلومیت حضرت زهرا(س) و تبیین این مظلومیت و اظهار عشق و ارادت به ساحت ایشان، اثر وضعیاش در زندگانی ما مردم و در شئون اجتماعی ما پیدایش یک غیرت و هویتشناسی ولایی است.
علمالهدی با اشاره به اینکه ولایی بودن امتیاز جامعه ما نسبت به سایر جوامع است که ضامن تکامل و سلامتی اجتماعی مردم در برابر مفاسد است تصریح کرد: این ولایی بودن عامل تقویت و تحکیمش وابستگی به صدیقه اطهر(س) و حاکمیت مظلومیت ایشان بر کانون عاطفه و عشق مردم است؛ وجود مقدس ایشان مظلومیت جانکاهی داشتند.
وی افزود: پیامبر اسلام مردم را از جاهلیت و مفاسد نجات داد و از نظر مسائل زندگی وضع زندگی مردم را دگرگون کرد و حضرت زهرا(س) نیز در خطبه خود به این مهم اشاره کردند و به انصار فرمودند شما شغلتان برگچینی برای یهودیان بود و آب شور متعفن مینوشیدید و پیامبر شما را به عزت رساند اما دختر ایشان اینطور مورد مظلومیت واقع شد.
امام جمعه مشهدمقدس عنوان کرد: مردم این وضعیت مظلومیت حضرت را تماشا میکردند و در واقع این جنایت بود و اما هیچ کدام از مردم واکنشی نشان ندادند و شاهد این مظلومیت بودند.
علمالهدی ادامه داد: فقط یک دختر خانم چهارساله است که در مقابل این مظلومیت قدعلم میکند و شاهد است که مادرش میان دود و آتش و ستم گرفتار است و تنها میبیند که حضرت فاطمه(س) پیامبر اسلام را در این شرایط صدا میزنند و این بچه نیز متوجه میشود هر وقت گرفتار شد باید پیامبر اسلام را صدا بزند و بعدها این دختر خانم چهارساله حضرت زینب(س) میشود که وی نیز بعدها رسول اسلام را صدا زدند.
وی تصریح کرد: این ذکر مظلومیت صدیقه اطهر(س) اثر وضعیاش در کانون عشق و عاطفه ما مردم تشکیل جامعه ولایی و حفظ هویت در این جامعه است؛ جریان استکبار و نابکاران استعمارگری که بر ملتها میخواهند مسلط شوند دنبال این هستند که هویت دینی و ملی مردم را استحاله کنند و اگر به این مهم موفق شوند بر این مردم مسلط میشوند.
عضو مجلس خبرگان رهبری با تاکید بر اینکه هویت ما ولایی است و بر ما مسلط نمیشوند اظهار داشت: این هویت برای دشمن قابل استحاله نیست؛ در این جامعه ولایی به خیلی چیزها رسیدهایم؛ بیش از 40 سال از پیروزی انقلاب اسلامی ما میگذرد و در تمام این مدت غرب و شرق ما را کوبیدهاند و با فتنه مزورانه شیطانی سعی کردند ما و نظام ما را نابود کنند اما در عین حال امروزمان از دیروزمان قویتر و نیرومندتر است.
علمالهدی تاکید کرد: کاهش پول ملی برای ما یک درد و فشار اقتصادی و مشکل است اما کاهش پول ملی نه غیرت ما را بهم میزند و نه هویت جامعه ولایی ما را ضربه میزند؛ صدها سرمایه و افتخار و نظام در این انقلاب داریم که هویت ما در کنار اثربخشی عشق اهل بیت(ع) کاملا مخفوظ است و بزرگترین مسئلهای که ما زبانزد مردم جهان کرده و ملتهای مسلمان روی کره زمین به ما به عنوان جامعه دینی پیشرفته نگاه میکنند رشد دانش بنیان جامعه ماست که در عرصههایی حتی از کشورهای پیشرفته دنیا جلو افتادهایم و این بخاطر برکات جامعه ولایی است.
وی گفت: جوانان این کشور مال امروز که نیستند دیروز هم بودهاند اما چرا در دوره ستمشاهی بروز و ظهور نداشتند؟ بخاطر اینکه جامعه و نظام، ولایی نبود و بستری نبود که این استعدادها رشد کند. خوشبختانه به برکت این انقلاب و با همت و غیرت شما مردم بستر فراهم شده و این استعدادها و نوابغ ظهور کرده و به عرصه آمدهاند و امروز هویت دینی و ملی ما به پول ملی ما نیست. واکسن ایرانی از آثار برکت جامعه ولایی است.
علمالهدی ادامه داد: در آمریکا واکسن درست کردهاند؛ کرونا در انگلستان و آمریکا غوغا کرده و قتل عام به راه انداخته و آدم کشی کرونا آنها را مستاصل کرده است. مردمش اما جرات ندارند این واکسن را تزریق کنند. مردم آمریکا اطمینان به واکسن آمریکایی ندارند. بچه جوانهای متدین باایمان ما که سن پائینی دارند واکسن ایرانی اطمینان بخش ایجاد کردهاند و موسس اصلی این تشکیلات واکسن سازی دختر دردانه خود را تسلیم تزریق آزمایش انسانی این واکسن میکند و امروز شاهدیم که آنتی بادی این واکسن تا 8 برابر رشد کرده است.
وی تصریح کرد: آنها حتی اطمینان ندارند که واکسن خودشان را تزریق کنند و تن به کشتار ویروس کرونا دادهاند اما حاضر نیستند این واکسن را تزریق کنند و آزمایش انسانیشان هم بی نتیجه بوده است.
امام جمعه مشهدمقدس بیان کرد: در سوابق آنها نیز دیده میشود که برای مثال در جریان واکسن سرخک تعداد زیادی نوزاد بیگناه را کشتند و یا در جریان واکسن ایدز نیز مردم دنیا را سوژه آزمایش واکسن خود کردند. اگر واکسن آنها مفید باشد به ما نمیدهند. ابتدای کرونا از یک شرکت انگلیسی چند میلیون ماسک خریداری کردیم اما از ورودش ممانعت کردند. از کره جنوبی چندین هزار کیت کرونا خریداری شد و وقتی خواستند اینها را وارد کشور کنند بازهم نشد.
علمالهدی افزود: خوشبختانه ما هم ماسک را ساختیم و در انبارهای دو شرکت ما بیش از 6 میلیون ماسک وجود دارد که در داخل مصرف ندارد و کیت کرونا نیز ساختیم و فرانسه این کیت کرونا را از ما گرفت و به فرانسه صادر شد و این قدرت علمی ماست که بیانگر عزت جوانان مقتدر ماست.
وی بیان کرد: در اوایل انقلاب اسلامی ما در تهران بودیم؛ دنبال دکتر متخصص میرفتی یا به مردی برمیخوردی که کراوات داشت یا زنی که بیعفت بود اما امروز در همین مشهد ما دکترهای متخصص عفونی حضور دارند که کرونا و قلب و غدد را درمان میکنند و خواهران محجبه باایمانی داریم که در بستر انقلاب رشد کردهاند.