صفحه نخست

تاریخ

ورزش

خواندنی ها

سلامت

ویدیو

عکس

صفحات داخلی

۰۱ مهر ۱۴۰۳ - ساعت
کد خبر: ۵۸۶۰۷۰
تاریخ انتشار: ۲۸ : ۲۱ - ۰۲ آذر ۱۳۹۹
نگهداری مواد غذایی اغلب کاری ساده به نظر می‌رسد، اما بی توجهی به دمای مناسب برای نگهداری خوراکی‌ها می‌تواند اثراتی بسیار مخرب بر این مواد غذایی داشته باشد.
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

 

نگهداری مواد غذایی اغلب کاری ساده به نظر می‌رسد، اما بی توجهی به دمای مناسب برای نگهداری خوراکی‌ها می‌تواند اثراتی بسیار مخرب بر این مواد غذایی داشته باشد.

 

به گزارش سرویس خواندنی‌های انتخاب، توجه به اهمیت چگونگی نگهداری مواد غذایی می‌تواند مدت زمان ماندگاری این نوع مواد را افزایش دهد:

آجیل و خشکبار

برای داشتن عطر و طعم بهینه مغز‌های خشک، بهتر است آجیل‌ها را در یک ظرف محکم داخل انبار یا کمد نگهداری کنید. ذخیره آجیل در یخچال، آن را در معرض بوی قابل جذب یخچال قرار می‌دهد. به علاوه، محیط خنک از عطر و طعم آجیل می‌کاهد.

روغن زیتون

این روغن باید در یک مکان تاریک و خنک قرار گیرد. نگه داشتن آن در یخچال می‌تواند قوام سخت تری مانند کره در آن ایجاد کند.

فلفل دلمه‌ای

فلفل‌های دلمه‌ای در فضای بیش از حد سرد کیفیت و عطر خود را از دست می‌دهند بنابراین سعی کنید فلفل دلمه‌ای را خارج از فریزر یا دمای بیش از حد سرد نگهداری کنید.

ترشی و خیارشور

برای نگهداری ترشی‌ها الزامی به استفاده از یخچال نیست. از آنجا که ترشی‌ها قبلاً در آب نمک نگهداری شده اند، تا زمانی که آماده خوردن آن‌ها نشوید، می‌توانند در محیط خانه نگهداری کنید.

شکلات

شکلات را در دمای اتاق در جایی تاریک و خشک نگه دارید تا بیشترین طعم را داشته باشد. نگهداری شکلات در دمای بیش از حد سرد یا گرم می‌تواند کیفیت بافت آن را کاهش دهد.