پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :
این روزها بسیاری از ما با واژه ناراحت کننده سرطان آشنایی داریم، اما کمتر فردی پیدا میشود که مایل به ابتلا به سرطان باشد. بیماری سنگینی که گرچه قابل درمان است، اما پیشگیری از آن نیز بسیار مهم است.
به گزارش سرویس خواندنیهای انتخاب، ورزش منظم، کاهش استرس و تغذیه مناسب، روشهایی قابل قبول برای پیشگیری از ابتلا به سرطان محسوب میشوند، بنابراین خوب است بدانیم چه خوراکیهایی مفید ترند:
میان وعده انگور و کشمش بخورید
پوست انگور قرمز حاوی رسوراترول است، یک ماده شیمیایی قوی که با کاهش سرطان و همچنین بیماریهای قلبی و سکته مغزی در ارتباط است. انگور همچنین حاوی اسید الاژیک است که تصور میشود از ریهها در برابر سموم محیطی محافظت میکند.
روی کلم پیچ و سایر سبزیجات پخته متمرکز شوید
بیوفلاونوئیدها، کاروتنوئیدها و سایر ترکیبات مبارزه کننده با سرطان در هنگام پختن سبزیجات به وفور یافت میشود. این مواد همچنین حاوی ایندولها هستند، ترکیباتی که میتوانند پتانسیل ایجاد کننده سرطان در استروژن را کاهش دهند و باعث تولید آنزیمهایی شوند که از بیماری محافظت میکنند.
قارچ بخورید
قارچهای سفید منابع خوبی از سلنیوم هستند که یک ماده معدنی قدرتمند برای مقابله با سرطان است، به ویژه برای سرطان پروستات. علاوه بر این، قارچ سرشار از مواد شیمیایی برای مبارزه با بیماری است و خوردن منظم آنها با کاهش خطر ابتلا به سرطان پستان در زنان نیز مرتبط است.
نخود فرنگی بخورید
یک مطالعه جدید که اخیرا در مجله بین المللی سرطان منتشر شده است، نشان داد که مصرف روزانه نخود سبز همراه با سایر حبوبات خطر ابتلا به سرطان معده را کاهش میدهد، به ویژه با توجه به این که مصرف روزانه کوماسترول (ماده شیمیایی گیاهی که مانند استروژن در بدن عمل میکند) برای بدن بسیار مفید است و یک فنجان نخود سبز حاوی حداقل ۱۰ میلی گرم کوسترول است.