صفحه نخست

تاریخ

ورزش

خواندنی ها

سلامت

ویدیو

عکس

صفحات داخلی

۰۳ دی ۱۴۰۳ - ساعت
کد خبر: ۵۸۵۲۴۳
تاریخ انتشار: ۲۵ : ۲۰ - ۲۷ آبان ۱۳۹۹
نگهداری مواد غذایی اغلب کاری ساده به نظر می‌رسد، اما بی توجهی به دمای مناسب برای نگهداری خوراکی‌ها می‌تواند اثراتی بسیار مخرب بر این مواد غذایی داشته باشد.
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

نگهداری مواد غذایی اغلب کاری ساده به نظر می‌رسد، اما بی توجهی به دمای مناسب برای نگهداری خوراکی‌ها می‌تواند اثراتی بسیار مخرب بر این مواد غذایی داشته باشد.


به گزارش سرویس خواندنی‌های انتخاب، توجه به اهمیت چگونگی نگهداری مواد غذایی می‌تواند مدت زمان ماندگاری این نوع مواد را افزایش دهد:

هندوانه

یک مطالعه USDA نشان داد که هندوانه در دمای اتاق تقریباً دو برابر سطح ترکیباتی مانند بتاکاروتن (که باعث سلامت پوست و بینایی می‌شود) نسبت به هندوانه‌های یخچالی ایجاد می‌کند. هوای خنک رشد آنتی اکسیدانی را که پس از برداشت رخ می‌دهد، کمتر می‌کند.


ریحان

اگر این گیاه گرمسیری در زیر چهار درجه سانتیگراد ذخیره شود، به سرعت سیاه می‌شود. می‌توانید این گیاه را مانند گل‌ها نگهداری کنید، برای مثال می‌توانید یک لیوان را پر از آب کنید و ساقه‌ها را در آن غرق کنید. یک کیسه پلاستیکی روکش دار روی گیاه قرار دهید تا نفس بکشد و مرطوب بماند.

سیب زمینی

دمای سرد نشاسته سیب زمینی را به شکر تبدیل می‌کند که منجر به ایجاد بافتی ریز و طعم کمی شیرین می‌شود. سیب زمینی بهترین شرایط را در هفت درجه سانتیگراد دارد (اکثر یخچال‌ها از دو تا سه درجه سانتیگراد تنظیم می‌شوند)، و بهتر است در یک کیسه کاغذی در یک انبار سرد نگهداری شود. نور خورشید باعث تجمع کلروفیل می‌شود و سیب زمینی را سبز و گاهی تلخ می‌کند.

پیاز

پیاز کامل برای تازه ماندن به گردش هوا نیاز دارد. پیاز‌ها را در یک کیسه کاغذی سوراخ دار در انبار ذخیره کنید. سیب زمینی را در فضای بسته نگه ندارید پیاز گاز و رطوبت ساطع می‌کند که می‌تواند باعث خراب شدن سریع‌تر آن شود.