پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :
مطالعه جهانی نشان میدهد آزمایش معمول کرونا قبل از جراحیهای انتخابی میتواند جان افراد را نجات دهد. مطالعهای با مشارکت محققان از سراسر جهان، از جمله لندن، نشان میدهد که آزمایش کرونا قبل از عمل جراحی در مناطقی که شیوع زیادی از ویروس را تجربه میکنند، میتواند خطر عوارض تنفسی را کاهش دهد و جان افراد را نجات دهد.
به گزارش سرویس خواندنی های انتخاب، محققان میگویند این آزمایش به جراحان اجازه میدهد تا افراد مبتلا به کرونا را که بدون علامت هستند شناسایی کرده و سپس جراحیهای خود را به تعویق بیندازند و از بروز عوارض شدید کرونا پس از عمل جلوگیری کنند.
همچنین، محققان میگویند آزمایش روتین از سرایت ویروس به سایر بیماران جلوگیری میکند. جانت مارتین، استاد دانشگاه کبک و همکار در این پژوهش گفت: «در کانادا، آزمایش سواب بینی به طور معمول قبل از جراحی در مناطقی که کرونا در آن جریان دارد، استفاده میشود و بسیار موثر ظاهر شده است.»
دکتر آنیل بانگو، که با دانشگاه بیرمنگام در انگلستان همکاری میکند میگوید: «این یافتهها تفاوت عمده بین کشورها را نشان میدهد. در حالی که یک مزیت واضح برای آزمایش دیده شده است، فقط از هر چهار بیمار یک نفر از نظر عفونت مورد بررسی قرار گرفت. این نشان دهنده نیاز به گسترش جهانی و استاندارد سازی آزمایش سواب در سراسر جهان است.»
در این مطالعه ۸، ۷۸۴ بیمار از ۴۳۲ بیمارستان در ۵۳ کشور جهان شرکت کردند. نتایج بیان میکند که عوارض ریوی در ۳.۹ درصد بیماران رخ داده در حالی که کرونا در ۲.۶ درصد موارد تأیید شده است. محققان از یافتههای این مطالعه که در مجله جراحی انگلیس منتشر شده و همچنین یافتههای سایر مطالعات خارج از CovidSurg به منظور ایجاد "یک جعبه ابزار اختصاصی برای راهنمایی بیمارستانها در حفظ و جابجایی جراحیهای انتخابی و ایمن" استفاده میکنند.
پیش از این، محققان دریافتند که داشتن مناطق "بدون کرونا"" در بیمارستانها میتواند دهها هزار بیمار نیازمند جراحی را (فقط در کانادا) از مرگ نجات دهد.