صفحه نخست

تاریخ

ورزش

خواندنی ها

سلامت

ویدیو

عکس

صفحات داخلی

۲۰ آذر ۱۴۰۳ - ساعت
کد خبر: ۵۸۰۸۸۳
تاریخ انتشار: ۱۲ : ۱۶ - ۳۰ مهر ۱۳۹۹
دو هفته مانده به انتخابات ریاست جمهوری، آمار و ارقام کمیسیون انتخابات فدرال آمریکا نشان می‌دهد که جو بایدن در جمع‌آوری کمک‌های مالی نیز از رقیب جمهوری‌خواه خود پیش افتاده است.
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

رسانه‌های آمریکایی خبر دادند که ستاد ترامپ پس از آنکه در سپتامبر ۱۳۹ میلیون دلار صرف تبلیغات کرد، اکنون ۶۳ میلیون دلار در اختیار دارد. در حالی که رقیب دموکرات وی اگر چه هنوز اطلاعات کاملی از کمک‌های مالی و هزینه‌های انتخاباتی سپتامبر را ارائه نداده، ولی اعلام کرده که در پایان آن ماه ۱۷۷ میلیون دلار در اختیار داشته است.

این در حالی است که بایدن در نظرسنجی‌ها نیز  از ترامپ پیش افتاده است.

نشریه انگلیسی اکونومیست پیش‌بینی کرده که اگر انتخابات ریاست جمهوری آمریکا امروز برگزار شود، احتمال آنکه بایدن بیشترین آراء گزینشگران را کسب کند، ۹۳ درصد در برابر ۷ درصد ترامپ بوده و نامزد دموکرات‌ها ۳۵۰ رأی گزینشگران را در برابر ۱۸۸ رأی گزینشگران ترامپ به دست می‌آورد. اکونومیست همچنین پیش‌بینی کرده که بایدن به احتمال ۹۹ درصد بیشترین تعداد آراء مردمی را نیز به دست آورد.

تارنمای معروف ۵۳۸ نیز که در پیش‌بینی نتایج انتخابات آمریکا ید طولایی دارد ۸۷ درصد احتمال داده که بایدن بر ترامپ پیروز شده و ۳۴۶ رأی گزینشگران را به دست آورد. این تارنما در شب انتخابات چهار سال پیش پیش‌بینی کرده بود که شانس پیروزی ترامپ بر هیلاری کلینتون ۲۹ درصد است.

به گزارش رویترز، افت ترامپ در نظرسنجی‌ها ممکن است منجر شود که جمهوری‌خواهان اکثریت خود در سنا را از دست داده و کنگره آتی در قبضه دموکرات‌ها قرار گیرد. جمهوری‌خواهان اکنون ۵۳ کرسی سنا را در برابر ۴۷ کرسی مخالفان خود در اختیار دارند. داده‌های تارنمای ریل کلیر پالیتسکس نیز پیش‌بینی می‌کند که سهم جمهوری‌خواهان و دموکرات‌ها از سنای آتی به ترتیب ۴۹ و ۵۱ کرسی خواهد بود.

در ادامه حمایت رسانه‌ها از جو بایدن، پرتیراژترین روزنامه آمریکا نیز از نامزد دموکرات‌ها حمایت کرد. یو اس ای تودی با شمار ۲ میلیون و ۶۰۰ هزار نسخه، در انتخابات دور پیش و بدون آنکه از هیلاری کلینتون حمایت کند، از خوانندگان خود خواسته بود که به ترامپ رأی ندهند. پیش‌تر نشریات علمی نیچر (Nature) و ساینتیفیک امریکن (Scientific American) نیز برای نخستین بار در انتخابات موضع گیری کرده و از بایدن حمایت کرده بودند.