صفحه نخست

تاریخ

ورزش

خواندنی ها

سلامت

ویدیو

عکس

صفحات داخلی

۰۳ دی ۱۴۰۳ - ساعت
کد خبر: ۵۷۹۵۴۳
تاریخ انتشار: ۴۴ : ۰۹ - ۲۵ مهر ۱۳۹۹
الاخبار:
بسیاری از سیاستمداران آمریکایی اطمینان دارند که ترامپ در هر صورت عقب نشینی نمی‌کند و از قدرت کنار نمی‌رود. وی می‌خواهد ثابت کند که می‌تواند بر نتیجه انتخابات حاکم باشد و قوانین برایش اهمیتی ندارد. ترامپ قصد دارد نشان دهد که قادر به شکستن قوانین و اعلام برندگی خود در انتخابات است.
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

علی دربج در الاخبار نوشت: دونالد ترامپ بیش از آنکه از پیروزی اش در انتخابات آینده بگوید، این فکر را ترویج می‌کند که اگر نتیجه انتخابات به نفع او نباشد، آن را نمی‌پذیرد. این مساله باب احتمالات زیادی را می‌گشاید که همگی تلخ هستند.

به گزارش سرویس بین الملل «انتخاب»؛ در ادامه این مطلب آمده است: صرفنظر از ابتلای رئیس جمهور آمریکا به کرونا، جهان نفس‌های خود را حبس کرده و در انتظار لحظه‌ای است که نام پیروز انتخابات ایالات متحده شنیده می‌شود، چرا که کارشناسان قانونی هشدار می‌دهند که در شرایط فعلی در ایالات متحده آماده یک بحران اساسی است که می‌تواند ملت آمریکا را بدون یک نتیجه قابل اطمینان رها کند.

۱۹ سال پیش، زمانی که تحلیلگران در مورد حمله نزدیک القاعده هشدار دادند، نتوانستند زمان وقوع این فاجعه را تا زمان فرا رسیدن روزش یعنی ۱۱ سپتامبر، پیش بینی کنند. امسال، اگر تحلیلگران انتخابات آمریکا بر حق باشند، احتمال دارد در فاصله بین روز انتخابات و تاریخ سوگند خوردن رئیس جمهور بعدی، بحرانی ایجاد شود، بخصوص در صورتی که ترامپ پیروز نشود. ریچارد هایسن، استاد دانشکده حقوق در دانشگاه کالیفرنیا می‌گوید: «اگر نتایج نزدیک بهم باشد، می‌توانیم شاهد درگیری طولانی پس از انتخابات در دادگاه‌ها و خیابان‌ها باشیم. نوع فروپاشی انتخاباتی این بار بسیار بدتر از موضوع جرج بوش علیه آل گور در سال ۲۰۰۰ است.»

رفتار ترامپ و نیت‌های علنی او زمینه‌ای را برای این مهم باقی نمی‌گذارد که فرض کنیم وی نظر اغلب مردم را در صورتی که در ضدیت با او باشد، می‌پذیرد. بر این اساس، بارابارا ماکوید، در آتلانتیک نوشت: «تصور اینکه رئیس جمهور نتایج انتخابات را نپذیرد، محال بود، اما اکنون، حداقل این موضوع مورد مزاح و شوخی طرفداران ترامپ قرار می‌گیرد».

علاوه بر آنچه گذشت، لیست شخصیت‌هایی که به آسانی تسلیم شکست ترامپ در انتخابات نمی‌شوند، طولانی است، همانطور که مایک هوکابی، تصریح کرده است ترامپ شایستگی دوره دوم ریاست را دارد و دلیل آن، تلاش‌های غیر قانونی دموکرت‌ها و رسانه هاست که به دنبال سرنگونی ترامپ هستند. در این میان، جری فالویل جونیور، رهبر دینی در توئیتی نوشت: «من حالا موافق جبران هستم»، این گفته اشاره واضحی است به تحقیقی که رابرت مولر در مورد دخالت روسیه در انتخابات آمریکا انجام داد. این رهبر دینی معتقد است که لازم است برای جبران دو سالی که این کودتای فاسد از ترامپ دزدید، دو سال دیگر به سال‌های ریاست جمهوری وی افزوده شود.

مساله قابل توجه آنکه خود ترامپ هم این توئیت فالویل را دوباره منتشر کرد. این در حالی است که مایکل کوهن، وکیل سابق ترامپ نیز تاکید کرده است وی هرگز قدرت را رها نمی‌کند. کوهن در شهادت خود در برابر کنگره، پیش از آنکه به زندان برود گفت: «با توجه به تجربه‌ای که در کار با ترامپ دارم، نگرانم که در صورت باخت وی در انتخابات، انتقال صلح آمیز قدرت صورت نگیرد».

بسیاری از سیاستمداران آمریکایی اطمینان دارند که ترامپ در هر صورت عقب نشینی نمی‌کند و از قدرت کنار نمی‌رود. وی می‌خواهد ثابت کند که می‌تواند بر نتیجه انتخابات حاکم باشد و قوانین برایش اهمیتی ندارد. ترامپ قصد دارد نشان دهد که قادر به شکستن قوانین و اعلام برندگی خود در انتخابات است. به این ترتیب ترامپ رهبری به نظر می‌رسد که می‌تواند هر کاری کند، حرف آخر را بزند و مردم را قانع کند.