صفحه نخست

تاریخ

ورزش

خواندنی ها

سلامت

ویدیو

عکس

صفحات داخلی

۳۰ شهريور ۱۴۰۳ - ساعت
کد خبر: ۵۷۸۰۰۳
تاریخ انتشار: ۳۷ : ۱۷ - ۱۳ مهر ۱۳۹۹
به گفته کارشناسان با مصرف تن ماهی می توانیم تا حدود 40 درصد از ویتامین D مورد نیاز بدن را تامین کنیم. اما این مورد زمانی محقق می‌شود که تن ماهی "به طور طبیعی" سرشار از ویتامین D باشد.
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

همه ما می‌دانیم ویتامین D در حفظ سلامت بدن ما نقش حیاتی دارد. ویتامین D برای حفظ سلامت استخوان ها و دندان ها بسیار حیاتی است و بدن را در برابر برخی بیماری ها مثل دیابت نوع ۱ محافظت می‌کند.

بدن انسان در پاسخ به مواجهه با نور خورشید ویتامین D تولید می‌کند. اما نور خورشید تنها منبع ویتامین D نیست و به واسطه برخی غذاها و مکمل‌ها نیز میتوان میزان آن را در بدن افزایش داد.

اگر شما به اندازه کافی نور خورشید دریافت نمی‌کنید، احتمالا باید نزدیک به 1000 واحد در روز ویتامین D مصرف کنید. البته به گفته شورای ویتامین D آمریکا، دریافت 2000 واحد بین المللی ویتامین D در روز احتمالا برای بیشتر افراد کفایت می‌کند. بعضی از موادغذایی ها حاوی این ویتامین هستند، مثل: ماهی، میگو، صدف، زرده تخم مرغ، و قارچ.

تن ماهی نیز علاوه بر اینکه غذای محبوب بسیاری از ماست، و به راحتی و باقیمت مناسب دردسترس است، یک منبع عالی ویتامینD شناخته می‌شود.

به گفته کارشناسان با مصرف تن ماهی می توانیم تا حدود 40 درصد از ویتامین D مورد نیاز بدن را تامین کنیم. اما این مورد زمانی محقق می‌شود که تن ماهی "به طور طبیعی" سرشار از ویتامین D باشد.

شاید به صورت عادی، تن ماهی ها سرشار از ویتامین D نبوده و یا میزان ویتامین D آن کم یا حتی مصنوعی باشد، چرا که ویتامین D مورد استفاده، هم می‌تواند ویتامین D3 طبیعی (کلکلسیفرول) باشد و هم ویتامین D2 مصنوعی (ارگوکالسیفرول). ولی طبق بررسی انجام شده از سمت سازمان غذا و دارو، تن ماهی با برند مکنزی، به طور طبیعی سرشار از ویتامین D است که این موضوع به خاطر استفاده از ماهی‌های اقیانوسی در کنسرو تن ماهی‌های مکنزی است. استفاده از این ماهی‌ها در تن های مکنزی باعث می‌شود که از کیفیت بالایی برخوردار بوده و سرشار از ویتامین D طبیعی باشد. تن‌ ماهی‌های مکنزی از سال 1398 وارد بازار شد و در سال 1399 به عنوان محبوب‌ترین برند از نگاه مصرف‌کننده، در گروه کنسرو ماهی شناخته شد.

در ضمن، برخلاف سایر منابع پروتئینی مانند گوشت قرمز و مرغ، توصیه می‌شود که ماهی و فراورده‌های آن حداقل در طول هفته 2 نوبت مصرف شوند. اگر تن ماهی را برای تامین ویتامین D طبیعی مورد نیاز بدنتان انتخاب می‌کنید، خوردن هفته ای 170 گرم تن ماهی مکنزی توصیه می‌شود.