صفحه نخست

تاریخ

ورزش

خواندنی ها

سلامت

ویدیو

عکس

صفحات داخلی

۰۲ دی ۱۴۰۳ - ساعت
کد خبر: ۵۷۴۹۹۴
تاریخ انتشار: ۰۰ : ۲۲ - ۲۶ شهريور ۱۳۹۹
سیب یکی از محبوب‌ترین میوه‌های جهان است که طرفدارانی پرشمار دارد. جالب است بانید که این میوه محبوب، خواصی پر شمار نیز دارد.
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

سیب یکی از محبوب‌ترین میوه‌های جهان است که طرفدارانی پرشمار دارد. جالب است بانید که این میوه محبوب، خواصی پر شمار نیز دارد.


به گزارش سرویس خواندنی‌های انتخاب، مصرف روزانه سیب می‌تواند به پیشگیری از بسیاری از بیماری‌ها کمک کند:

 

جلوگیری از بیماری آلزایمر
مزایای سیب شامل پتانسیل دفع بیماری آلزایمر است. سیب حاوی یک آنتی اکسیدان قوی است که از سلول‌های مغز در برابر تحلیل رفتن محافظت می‌کند.

 

جلوگیری از فشار خون
شواهد متعددی وجود دارد که یک سوم کل موارد سرطان و نیمی از موارد بیماری‌های قلبی عروقی و فشار خون بالا را می‌توان به رژیم غذایی نسبت داد. از آنجا که سیب سرشار از پتاسیم است به کنترل فشار خون کمک می‌کند و می‌تواند به کاهش خطر سکته کمک کند.

محافظت از قلب
محققان دانشگاه کالیفرنیا-دیویس دریافتند که سیب و آب سیب ممکن است به کند شدن روند اکسیداسیون کمک کنند که در ایجاد بیماری قلبی موثر است.

 

کاهش کلسترول
یک سیب متوسط پنج گرم فیبر فراهم می‌کند بیشتر از بسیاری از غلات. سیب همچنین مملو از پکتین است، یک فیبر محلول که باعث کاهش کلسترول می‌شود. پکتین از تجمع کلسترول در دیواره دیواره رگ‌های خونی جلوگیری می‌کند، بنابراین خطر تصلب شرایین و بیماری‌های قلبی را کاهش می‌دهد.

پیشگیری از سرطان روده بزرگ
طبق تحقیقات جدید از محققان آلمان، وقتی فیبر طبیعی موجود در سیب در روده بزرگ تخمیر می‌شود، مواد شیمیایی تولید می‌کند که به مبارزه با تشکیل سلول‌های سرطانی کمک می‌کند.

 

کمک به درمان آسم
مطالعه‌ای که در دانشگاه آبردین انجام شد، نشان داد که شواهد زیادی وجود دارد که رژیم غذایی سالم و غنی از آنتی اکسیدان و ویتامین برای آسم مفید است. محققان دریافتند وقتی کودکان آب سیب را نوشیدند علائم آن‌ها برطرف می‌شد. دکتر پیتر برنی، رهبر این پروژه، معتقد است که مواد شیمیایی شیمیایی موجود در سیب مانند فلاونوئید‌ها و اسید‌های فنلی به آرام شدن التهاب در مجاری تنفسی کمک می‌کنند.

محافظت از استخوان‌ها
محققان بر این باورند که یک فلاونوئید به نام فلوریدزین که فقط در سیب یافت می‌شود ممکن است از زنان پس از یائسگی در برابر پوکی استخوان محافظت کند و همچنین ممکن است تراکم استخوان را افزایش دهد.